Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλές δουλειές Μήτσε
Χαίρομαι που τελικά κατάλαβες (ελπίζω) ότι τα εργαλεία της δουλειά σου έχουν αξία και σε αυτά πρέπει να δίνεις όλα τα λεφτά σου. Καλή συνέχεια.

Ευχαριστώ
Αυτονόητα είναι αυτά πού αναφέρεις Νικόλα,ποτέ δέν μού έλειψε εργαλείο δουλειάς χάριν τών εργαλείων γιά χόμπι.

Δύο φρέσκα κούτσουρα φλαμουριας, δώρο του Νεκτάριου, τα οποία πήγαν σε κορδέλα για να κοπούν σε 2,5 cm πάχος.
84e33ee16406f5279cca36869d4c519b.jpg
defd5c08862fbc2b88549bdef5c24743.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

..
ecf2ccece158e5ee6a824cf47813dac2.jpg
8e62b3155e53547d672f77c8d13404ed.jpg

Aπο τις καλυτερες παραλαβες, αυτες της φρεσκιας πρωτης υλης ξυλου!! Καλοδουλευτα μαστορα, για τι τα προοριζεις?

Καλές δημιουργίες θείο.

Αλλά φίλε αν ήμουνα επίβλεψη στον χώρο θα του "έκλεινα" το μαγαζί ΑΜΕΣΑ. Πρέπει οι λέξεις "Υγιεινή & Ασφάλεια" στην Εργασία να είναι άγνωστες λέξεις εκεί.

Το στοιχειό είναι έτοιμο να σε αρπάξει από παντού. Προσοχή ! ! !

Την φωτό με την ξεβράκωτη κορδέλα εγώ ΔΕΝ θα την έβαζα με τίποτα.

Ακόμα δεν ξέρω Μιχάλη ας στεγνώσουν πρώτα και βλέπουμε.
Όταν έκοβε εγώ ήμουν στα δέκα μέτρα μακριά, κι αυτός έβαζε τα χέρια του δίπλα στο πριόνι.

Ευχαριστώ Κυριάκο.
Αυτός δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάποιον άλλο όταν τον είχα φέρει στο σπίτι πριν χρόνια για να μου κόψει καυσόξυλα. Κορδέλα σε τρακτέρ, τελείως γυμνή κι αυτός να κόβει κούτσουρα του καλού καιρού.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστώ Κυριάκο.
Αυτός δεν είναι τίποτα μπροστά σε κάποιον άλλο όταν τον είχα φέρει στο σπίτι πριν χρόνια για να μου κόψει καυσόξυλα. Κορδέλα σε τρακτέρ, τελείως γυμνή κι αυτός να κόβει κούτσουρα του καλού καιρού.

Να τους κάνεις πάντοτε με όμορφο τρόπο μια παρατήρηση. Όλο & κάπου θα πιάσει τόπο.

................
Ο μικρός σου έστειλε τον αφρό βλέπω & εμένα στο viber μου έδειχνε κάτι κουτσουράκια των 50 - 100 gr που με το ζόρι γέμιζαν ένα οικοδομικό καροτσίνι !!!

Το παρέλαβα και έγινε και η δοκιμή. Διαφορετικος χειρισμός από τον απλό. Καιει πιο εύκολα και θέλει προσοχή με τις λεπτομέρειες αλλά πιστεύω είναι θέμα χρήσης και εμπειρίας. Με φοβίζει λίγο όταν η μύτη γίνεται κόκκινη. Υπάρχει περίπτωση να χαλάσει;
fdab284455a716321423d1435ec261ad.jpg

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Γιώργο σε ευχαριστώ.

Δέσποινα μην σε φοβίζουν τα "κόκκινα" !
Αλλά θα το δεις & στην πράξη ότι δεν χρειάζεται να τον πηγαίνεις εκεί πάνω σε τεμπερατούρες τον πυρογράφο σου.

Αν κρίνω από τα πρώτα δείγματα πυρο...γραφής σου είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.

Από το κέντρο βίζας το 12ν πολυεργαλειο σε lboxx στα 98,90 και
Από το e-shop το φλογιστρο dremel στα 38,90 και το σετ impact στα 43,50
Είχα άλλο ένα σετ της bosch χωρίς τα μουλτι τρυπάνια , ένα της μιλγουοκι κι ένα dewalt.
Στις μύτες ιμπακτ (και στην δική μου αίσθηση) τα Μπος είναι τα καλύτερα. Γι'αυτό πήρα και δεύτερο, που με τα μουλτι τρυπάνια και σ' αυτή την τιμή δεν το βρήκα πουθενά.

Kαλοριζικα ολα.

Δεσποινα παρα πολυ ωραιο το δειγμα που βλεπουμε, εξαιρετικη η καλλιγραφια σου, μπραβο!!

Για την μυτη εχεις δικιο, ΔΕΝ ειναι καλο και ΔΕΝ πρεπει να γινεται κοκκινο το μεταλλο και σιγουρα υπαρχει ο κινδυνος να χαλασει και να στραβωσει.
Οι λεπτες μυτες θερμαινονται ευκολοτερα απο τις πιο παχιες και πρεπει να προσεχεις με το ρεγουλαρισμα της θερμοκρασιας. Περα απο αυτο η κοκκινη μυτη θα μαυρισει και τις διπλα περιοχες απο εκει που δουλευεις.

Δημητρη καλοριζικα τα εργαλεια της οικογενειας Bosch!
Oλα πολυ χρησιμα και το πολυεργαλειο πανισχυρο. Τα multi τρυπανια ειναι καταπληκτικα και σε αντοχη και στην χρηση πανω σε καθε υλικο. Βλεπω οτι ειναι με HEX στελεχος, αλλα θα σου προτεινα να τα χρησιμοποιεις με δραπανο με κανονικο τσοκ που σφιγγει.