Καλοδουλευτο!!!
Θα βοηθησει πολυ καθως θα επικεντρωνεσαι στο κοψιμο και οχι στην συγκράτηση του ξυλου!
Ναι σίγουρα. Κ εγώ που είμαι ΧΧL διαστάσεων θα γλυτώνω κ σκύψιμο κ καταπόνηση της μέσης μου.
Κυριάκο με το καλό. Θα σε βολέψει πολύ.
Ήρθε κ εμένα το καβαλέτο κοπής ξύλων από τον Παυλάτο.
Θα συναρμολογηθεί αύριο.
...η αν πίνεις πολλές μπύρες !! χα χα χα χα
Ωραιος....ξεκουραστα πραγματα απο εδω και περα....!!!
Μην ξεχάσεις να γράψεις εντυπώσεις από την δοκιμή του στο σχετικό νήμα, κι αν άξιζε τα λεφτά του..
Παρέλαβα σήμερα αυτό. Πρώτη φορά εμπειρία με εργαλείο του μεγέθους. Βοηθάει στο πότισμα γλαστρών αλλά και απομακρυσμένων φυτών, όπου και ο κύριος λόγος αγοράς του.
Αγοράστηκε απο Σκλαβενίτη στη τιμή των 3,80
Νομιζω εφινα κατανοητος, το εγραψα οτι ειναι βολικο. Ειναι brushless και ο χρονος θα δειξει την αντοχη του.Μην ξεχάσεις να γράψεις εντυπώσεις από την δοκιμή του στο σχετικό νήμα, κι αν άξιζε τα λεφτά του..![]()
![]()
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΕτσιΝεκταριε παντα τετοιες αγορες...!!!
Κοροιδευουμε....αλλα και το ποτισμα εχει την τεχνη του....
Ασυνειδητα διαλεξα το χρωμα, λες?Ρε συ Νεκτάριε αυτό είναι πράσινο αλλά δεν είναι Makita. Πως την πάτησες?!
αν εχει τοσο ενδιαφερον, να τη φωτογραφισω. Ειναι φτιαγμενη στα μεσα της δεκαετιας του ‛80.χα χα χα ωραίος. έχει και ωραίο χρώμα !!
Πολύ ωραία φαίνεται και η πέτρινη βρυσούλα. κρίμα που δεν την φωτογράφησες ολόκληρη. :smash:
Kαλοδουλευτο το νεο προσαρτημα Δημητρη!!
Εδω ισχυει το '...οταν η δουλεια γινεται ευχαριστηση'.
Καλοδουλευτα Μιχαλη και Δημητρη....!!!
Καλορίζικες οι παραλαβές σας Μιχάλη και Δημήτρη.
Μιχάλη δεν ήξερα ότι υπάρχουν και ξύλινοι σφιγκτήρες. με γεια !
Δημήτρη ''Always i stay tuned'' και το ξέρεις !![]()
Καλορίζικα σε όλους!!! Αυτό το cobi το γλυκό κοιτάζω καιρό... Απλά επειδή έχω όλα τα εργαλεία μεμονωμένα σκευτομε για μπαταρίας cobi
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.