Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικο πατριωτακι, πολυ χρησιμο αυτο το εξαρτημα. Το βρηκες σε καλη τιμη καθως ειναι μεγαλης διαμετρου. Για ντουλαπι στο νεο εργαστηριο?
Αν βρεις το λινκ του πωλητη βαλε το.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα σε όλους!!! Αυτό το cobi το γλυκό κοιτάζω καιρό... Απλά επειδή έχω όλα τα εργαλεία μεμονωμένα σκευτομε για μπαταρίας cobi

Κυριάκο με το καλό. Θα σε βολέψει πολύ.

Ήρθε κ εμένα το καβαλέτο κοπής ξύλων από τον Παυλάτο.
Θα συναρμολογηθεί αύριο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτο!!!
Θα βοηθησει πολυ καθως θα επικεντρωνεσαι στο κοψιμο και οχι στην συγκράτηση του ξυλου!

Ναι σίγουρα. Κ εγώ που είμαι ΧΧL διαστάσεων θα γλυτώνω κ σκύψιμο κ καταπόνηση της μέσης μου.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με γεια τις παραλαβές σας Κυριάκο, Μιχάλη, Κώστα

Ναι σίγουρα. Κ εγώ που είμαι ΧΧL διαστάσεων θα γλυτώνω κ σκύψιμο κ καταπόνηση της μέσης μου.

τι κάπως έτσι είσαι δηλ ; :flipout::flipout:
https://postimg.cc/rR4rrR5r

Κυριάκο με το καλό. Θα σε βολέψει πολύ.

Ήρθε κ εμένα το καβαλέτο κοπής ξύλων από τον Παυλάτο.
Θα συναρμολογηθεί αύριο.

Ωραιος....ξεκουραστα πραγματα απο εδω και περα....!!!

Παρέλαβα σήμερα αυτό. Πρώτη φορά εμπειρία με εργαλείο του μεγέθους. Βοηθάει στο πότισμα γλαστρών αλλά και απομακρυσμένων φυτών, όπου και ο κύριος λόγος αγοράς του.
Αγοράστηκε απο Σκλαβενίτη στη τιμή των 3,80

.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παρέλαβα σήμερα αυτό. Πρώτη φορά εμπειρία με εργαλείο του μεγέθους. Βοηθάει στο πότισμα γλαστρών αλλά και απομακρυσμένων φυτών, όπου και ο κύριος λόγος αγοράς του.

.

Μην ξεχάσεις να γράψεις εντυπώσεις από την δοκιμή του στο σχετικό νήμα, κι αν άξιζε τα λεφτά του..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Νεκταριε παντα τετοιες αγορες...!!!-bye-

Κοροιδευουμε....αλλα και το ποτισμα εχει την τεχνη του....

χα χα χα ωραίος. έχει και ωραίο χρώμα !!

Πολύ ωραία φαίνεται και η πέτρινη βρυσούλα. κρίμα που δεν την φωτογράφησες ολόκληρη. :smash:

Μην ξεχάσεις να γράψεις εντυπώσεις από την δοκιμή του στο σχετικό νήμα, κι αν άξιζε τα λεφτά του..

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Νομιζω εφινα κατανοητος, το εγραψα οτι ειναι βολικο. Ειναι brushless και ο χρονος θα δειξει την αντοχη του.

Νεκταριε παντα τετοιες αγορες...!!!-bye-

Κοροιδευουμε....αλλα και το ποτισμα εχει την τεχνη του....
Ετσι -bye-

Ρε συ Νεκτάριε αυτό είναι πράσινο αλλά δεν είναι Makita. Πως την πάτησες?!
Ασυνειδητα διαλεξα το χρωμα, λες?
ΥΣ. Το makita χρωμα θεωρειται γαλαζιο, οχι πρασινο.:grandpa:
χα χα χα ωραίος. έχει και ωραίο χρώμα !!

Πολύ ωραία φαίνεται και η πέτρινη βρυσούλα. κρίμα που δεν την φωτογράφησες ολόκληρη. :smash:
αν εχει τοσο ενδιαφερον, να τη φωτογραφισω. Ειναι φτιαγμενη στα μεσα της δεκαετιας του ‛80.
Ο σχιστολιθος εχει τη τιμητικη μας στη περιοχη οποτε δεν μας φαινεται εμας κατι ιδιαιτερο.

Καλοριζικο το χειροκινητο ποτιστικο Νεκταριε, πολυ δροσιστικη η φωτο!!

Στοκαρουμε σε ποιοτικα τρυπανια ξυλου και πετρας αλλα εχουμε μεινει πισω σε καλα τρυπανια μεταλλου.
Επειδη ειναι ακριβουτσικα τα καλα τρυπανια, εκανα πριν λιγο μια επιδρομη στο εργαστηριο του πατερα μου και αφαιμαξα καποια διπλα σετακια που ειχε, απο 3 εως 16μμ :))

Σετακια με τρυπανια HSS για μεταλλο της σουηδικης εταιρειας SKF.
47477311762_2128564178_b.jpg

H πορτοκαλι γωνιτσα ειναι το bonus μου για την επιπονη προσπαθεια απαλλοτριωσης αγαθων.

Kαι ενα κοντικο πλανο στο εντυπωσιακο και βαρυ τρυπανι μεταλλου των 16μμ!
33653382168_87e6233991_c.jpg

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτο το νεο προσαρτημα Δημητρη!!

Εδω ισχυει το '...οταν η δουλεια γινεται ευχαριστηση'.

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,έτσι ακριβώς όπως τά λές είναι,επίσης καλοδούλευτα τα τρυπάνια τής ενδοοικογενειακής μεταφοράς.

Καλοδουλευτα Μιχαλη και Δημητρη....!!!

Σέ ευχαριστώ Κωστή.

Καλορίζικες οι παραλαβές σας Μιχάλη και Δημήτρη.
Μιχάλη δεν ήξερα ότι υπάρχουν και ξύλινοι σφιγκτήρες. με γεια !
Δημήτρη ''Always i stay tuned'' και το ξέρεις ! -bye-

Σε ευχαριστώ Γιώργο,πάντα μένουμε συντονισμένοι.

Καλορίζικα σε όλους!!! Αυτό το cobi το γλυκό κοιτάζω καιρό... Απλά επειδή έχω όλα τα εργαλεία μεμονωμένα σκευτομε για μπαταρίας cobi

Σέ ευχαριστώ
Σκέψου το 2 καί 3 φορές πρίν πάς στά μπαταρίας combi......

Καλορίζικο σε όλους συνάδελφοι κάποια πραγματακια και από μένα από leroy merlin και από Koureta
a94aa811f6334edb2f740c33e568755e.jpg
c459076b634a943c88fba36f0d73a0b4.jpg

Στάλθηκε από το CUBOT_NOTE_S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk