Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δημητρη καλοριζικα και τα δικα σου τα νεα εργαλεια.Εισαι κομπλε τωρα απο τα stihl η εχει και συνεχεια;

Σέ ευχαριστώ Κώστα.
Θεού θέλοντος κατά πάσα πιθανότητα θά έχει καί κάποια συνέχεια ....... -bye-

Edit : Μέ πρόλαβε ο tireless George,εεεε ήθελες νά τα ακούσεις,λέω σήμερα ας είμαι "φρόνιμος" αλλά δέν μέ αφήνεις. :flipout::flipout:

Ξέχασα καί ένα γράσο γωνιακής μετάδοσης γιά χορτοκοπτικά Stihl Superlub FS

stih910.jpg

Καλορίζικα και σε εσένα Δημήτρη τα νέα προσαρτηματα...
Όταν θες να λες ότι αναλαμβάνεις κάτι...καλό θα είναι να έχεις πλήρη γκάμα εργαλείων...και νομίζω ότι έτσι σκέφτεσαι οπότε σωστά το πας..!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα και σε εσένα Δημήτρη τα νέα προσαρτηματα...
Όταν θες να λες ότι αναλαμβάνεις κάτι...καλό θα είναι να έχεις πλήρη γκάμα εργαλείων...και νομίζω ότι έτσι σκέφτεσαι οπότε σωστά το πας..!!!

Σέ ευχαριστώ Κωστή
Εχω εργαλεία αλλά μεμονωμένα καί κάπως παλαιά,λειτουργούν άψογα ακόμα μέν (πάντα μέ τακτικά service) ,αλλά όταν νομίζω οτι τά τρώνε τά ψωμιά τους σιγά-σιγά τά αντικαθιστώ ταμάλα,γιατί θέλω νά τραβάω τό πολύ 2-3 χειρόμιζες καί νά είναι πάντα "τσακμάκια",καί η χροιά του κινητήρα σάν "γάργαρο νερό".

Καλοριζικα συναδελφοι!

Δημητρη νομιζω το οπως το πηγες με την proxxon θα το πας και με τα κηπουρικα της Stihl, θα εχεις συντομα την μεγαλυτερη επαγγελματικη συλλογη των εργαλειων της!!

Κυριακο οι κορδελες της Dewalt ειναι ακριβες επειδη ειναι κορυφαιας ποιοτητος. Στο αλλο νημα με τις πριονοκορδελες λεω δυο πραγματα για αυτες.
Η αγορα απο το amazon warehouse deals στα 15 ευρω ειναι μοναδικη ευκαιρια για να παιρνουμε φτηνα αυτες τις κορδελες. Εχω παρει και εγω 2 φορες. Την καλυτερη δουλεια εκανες.

Σέ ευχαριστώ Κωστή
Εχω εργαλεία αλλά μεμονωμένα καί κάπως παλαιά,λειτουργούν άψογα ακόμα μέν (πάντα μέ τακτικά service) ,αλλά όταν νομίζω οτι τά τρώνε τά ψωμιά τους σιγά-σιγά τά αντικαθιστώ ταμάλα,γιατί θέλω νά τραβάω τό πολύ 2-3 χειρόμιζες καί νά είναι πάντα "τσακμάκια",καί η χροιά του κινητήρα σάν "γάργαρο νερό".

Σε καταλαβαίνω...σε τέτοια φάση είμαι και εγώ αντικαταστάτης... συν ότι πρέπει να "τρεξεις" σε αγορα εργαλειων με τα δεδομένα και τις απαίτησεις της εποχής....

Και μια φιλική παρατήρηση:
Καλό είναι όσοι είσαστε επαγγελματίες να το δηλώνετε ( τα χρησιμοποιώ και βγάζω το ψωμί μου) γιατί εδώ μέσα μπαίνουν περισσότεροι επισκέπτες από τα μέλη και αυτό που αποκομίζουν είναι ότι αν θες να ασχοληθείς με το άθλημα μόνο με τέτοια εργαλεία μπορείς να το κάνεις.

Καλοριζικα συναδελφοι!

Δημητρη νομιζω το οπως το πηγες με την proxxon θα το πας και με τα κηπουρικα της Stihl, θα εχεις συντομα την μεγαλυτερη επαγγελματικη συλλογη των εργαλειων της!!

Να σαι καλά Μιχάλη,σέ ευχαριστώ.

Κάτι όμορφα ξυλάκια...
Διαστάσεις 30Χ6Χ6 και τιμή 29 € σύνολο, 13 € η λεύκα (Grained Poplar) και 16 € η μπουρνελιά (δαμασκηνιά για τους αμόρφωτους :silly:)
Μαζί κάποια βίντια για σκαρπέλα και ταινίες για τον ταινιολειαντήρα, 240 και 400 grid.

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    295.6 KB · Views: 184
Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Κάτι όμορφα ξυλάκια...
Διαστάσεις 30Χ6Χ6 και τιμή 29 σύνολο, 13 η λεύκα (Grained Poplar) και 16 η μπουρνελιά (δαμασκηνιά για τους αμόρφωτους :silly:)
Μαζί κάποια βίντια για σκαρπέλα και ταινίες για τον ταινιολειαντήρα, 240 και 400 grid.
Γίνονται κάτι πινέλα αυτά...
Από που;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Με το καλό κ. Babis.
Του πανακίβρου τα ξύλα σου.

Γίνονται κάτι πινέλα αυτά...
Από που;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μπουρνελιά λογικά από το κτήμα Μπουρνέλη :flipout:

Καλοριζικα Μπαμπη και Δημητρη!

Παραγγελια απο Εργαλειογατο σε τιμες banggood :)

Τα πιο ενδιαφεροντα πραματακια μεσα στην κουτα ηταν:
Μεγαλοι σφιγκτηρες σκανδαλης 600μμ των 7.5 ευρω, λαστιχο για τα γυαλοχαρτα (αριστο) των 2.4 ευρω, 2 δισκακια φτερωτα/γυαλοχαρτα για μεταλλο και ελαστικα στερεωσης μουσαμα. https://www.ergaleiogatos.gr/shop/s...e-kastania-am-tech/?attribute_pa_anigma=600mm

47571553351_81a9df0f98_b.jpg

Tα σφιγκτηρακια ειναι ακριβως τα ιδια με την προηγουμενη εκδοση σφιγκτηρων σκανδαλης του Lidl. Η νεα εκδοση του lidl ειναι λιγο αναβαθμισμενη.

Καλοριζικα Μπαμπη και Δημητρη!

Παραγγελια απο Εργαλειογατο σε τιμες banggood :)

Τα πιο ενδιαφεροντα πραματακια μεσα στην κουτα ηταν:
Μεγαλοι σφιγκτηρες σκανδαλης 600μμ των 7.5 ευρω, λαστιχο για τα γυαλοχαρτα (αριστο) των 2.4 ευρω, 2 δισκακια φτερωτα/γυαλοχαρτα για μεταλλο και ελαστικα στερεωσης μουσαμα. https://www.ergaleiogatos.gr/shop/s...e-kastania-am-tech/?attribute_pa_anigma=600mm

Tα σφιγκτηρακια ειναι ακριβως τα ιδια με την προηγουμενη εκδοση σφιγκτηρων σκανδαλης του Lidl. Η νεα εκδοση του lidl ειναι λιγο αναβαθμισμενη.

Ωραία καλούδια Μιχάλη,καλοδούλευτα νά είναι όλα.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα παιδια!
Κωστα οι 6 ιντσες σε τι αναφερονται? συνολικο μηκος η κατι αλλο?

Συνολικό μήκος (150 mm) που το γράφει κ πάνω δεξιά στην χάρτινη συσκευασία.

max άνοιγμα σιαγόνων 6 cm.