Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη καλορίζικα!δεν σου παει παει το σφυρί να το χρησιμοποιήσεις,ειναι πολυ ωραίο!!!

Δεν προλαβαίνουμε τις παραλαβές αυτές τις μέρες...
Ήρθε το "μωρό" αλλά τελείως γυμνό... Ούτε πάνα-βρακάκι δεν είχε μέσα, απίστευτο.
Δεν μιλάμε για manual τώρα, δεν έχω τόσες απαιτήσεις, ούτε καν μια φωτογραφία του μηχανήματος δεν υπάρχει μέσα, έτσι να δείς πως πρέπει να είναι η μορφή του μετά το μοντάρισμα ρε αδερφέ. Εντάξει, είπαμε μείωση κόστους αλλά αυτό ξεπερνάει και τα όρια της γυφτιάς. Καλά από software ούτε γι' αστείο.
Τελικά με παίδεψε λίγο αλλά ήταν πιο εύκολο απ´ ότι περίμενα. Αύριο θα συνδεθεί και θα τεσταριστεί.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    257.9 KB · Views: 207
  • image.jpg
    image.jpg
    296.2 KB · Views: 204
  • image.jpg
    image.jpg
    308.8 KB · Views: 203
Μπάμπη μεγειά και καλές κατασκευές. Από τα εργαλεία που απολαμβάνεις να τα χαζεύεις (γενικά, όλα τα CNC).

Μιχάλη έκανες και *αμώ τις παραλαβές. μπορεί να μην είναι εργαλεία μπαταρίας με πολλά Nm, Ah κ.λ.π. αλλά η ποιότητα φαίνεται από μακρυά.

τα εργαλεια αυτα ειναι σκετη απολαυση να τα βλεπεις, να τα πιανεις και να τα δουλευεις. (όπως είπες) και όπως είπε και ο Βάγγος δε σου κάνει καρδιά να τα λερώσεις. Καλύτερα σκέπασέ τα με ένα κουβερτάκι μην συναχωθούν :flipout: Καλορίζικα να είναι !!

Μπάμπη ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το μαραφέτι που πήρες. πως να καταλάβω άλλωστε αφού δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους εργασίες. καλορίζικο πάντως. το manual σίγουρα δεν θα σου λείψει !! χα χα χα χα

Ευχαριστω Γιωργο, οντως αυτη η παραλαβη, τα εργαλεια χειρος της bosch, ηταν πολυ ξεχωριστη για μενα, την χαρηκα και την χαιρομαι περαν καθε προσδοκιας παρ'ολο που εχω δεκαδες παρομοια εργαλεια!

Μπαμπη η παραλαβη σου ξεχωριζει!! Αντε να σιγουρευτεις οτι δουλευει οπως πρεπει και μετα αρχιζει η χαρα!! Βαλε κανα λινκ το μοντελο.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω Γιωργο, οντως αυτη η παραλαβη, τα εργαλεια χειρος της bosch, ηταν πολυ ξεχωριστη για μενα, την χαρηκα και την χαιρομαι περαν καθε προσδοκιας παρ'ολο που εχω δεκαδες παρομοια εργαλεια!...

ε μα εδώ τα χαιρόμαστε εμείς που τα βλέπουμε, δεν θα τα χαίρεστε εσείς που τα παραλαμβάνετε ;

Βλέπω ο Μιχάλης να τα βάζει μέσα σε ξυλινο καρδο με τζαμί και να τα έχει εικόνισμα....!!!!
Η αλήθεια είναι ότι δεν σου πάει η καρδιά να τα χρησιμοποιήσεις....

Μπάμπη ανάθεμα κι αν καταλαβαίνω τι είναι αυτό το μαραφέτι που πήρες. πως να καταλάβω άλλωστε αφού δεν ασχολούμαι με τέτοιου είδους εργασίες. καλορίζικο πάντως. το manual σίγουρα δεν θα σου λείψει !! χα χα χα χα

Μια από τα ίδια Γιωργο....οτι και να ειναι ο Μπαμπης θα εχει ενα λογω παραπανω να το παρει... θα μάθουμε τι είναι δεν θα μας αφήσει ετσι με την απορία.. !!!

Σας ευχαριστώ πολύ.
Laser engraver είναι παιδιά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Σας ευχαριστώ πολύ.
Laser engraver είναι παιδιά.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Προβλεπω σε λιγα χρονια να υπογραφουμε ολοι τα εργα μασ καλοριζικο μαστορα μου

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αααα..αλλη φαση...!!!
Στην ουσια απο οτι καταλαβαινω απο το βιντεο ειναι ψηφιακη εκτυπωση....ομολογουμενος δεν ειχα ξαναδει τετοιο πραγμα....
Οποτε αναμενουμε σχεδια και κατα δευτερον υπογραφες..

Καλοριζικο λοιπον.....

Για την ακριβεια, το ξυλο καιγεται με ακτινα laser.
Υπαρχει ενα προγραμμα οπου το computer επικοινωνει με το εργαλειο και μπορεις να φορτωσεις οποιαδηποτε εικονα η να γραψεις ενα κειμενο και το λειζερ θα το μεταφερει, θα το καψει, στο ξυλο.

Αυτο το μηχανημα αραγε μονο καιει το ξυλο η το χαραζει κιολας μεχρι καποιο βαθος;Και αν ναι μεχρι τι βαθος;

Εχω την εντύπωση οτι με αλλη δεσμιδα λειζερ μπορει λεπτα (4mm) κ/π να τα κόψει

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Και μια δικια μου παραλαβη απο τη γερμανικη αμαζονα.
Τα τρυπανακια ειναι του Σταματη εκ Χιου!

20190503-161832.jpg

Καλορίζικα Κυρ... :a0210:

Με το laser, όπως λέει κι ο Μιχάλης, στην ουσία καίει το ξύλο. Μπορείς να ρυθμίσεις την ένταση της δέσμης, ταχύτητα και πόσες φορές θα περάσει απ´ το ίδιο σημείο.
Τώρα ανάλογα με τη δουλειά που θες κάνεις και τις επιλογές σου στο πρόγραμμα. Αν θες απλά να γράψεις ρυθμίζεις χαμηλή ένταση και σχετικά γρήγορη ταχύτητα. Με αργή ταχύτητα δυνατή ένταση και πολλά περάσματα μπορείς να κόψεις ξύλο δέρμα πλαστικό κλπ σχεδόν μέχρι 4 mm. Εννοείται οτι όσο πιο μαλακό το υλικό τόσο πιο εύκολα γίνεται η δουλειά σου.
Σήμερα - ευτυχώς - είχα επισκέψεις... Θανάσης (Σοφρων) Μιχάλης (Tzimisce) και Αντώνης (Sharkovios).
Ο Αντώνης "έστησε" το software κι αρχίσαμε δοκιμές. (Tks Αντουάν :grinning-smiley-043)
Έχει πολλές δοκιμές και πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να το μάθω το εργαλείο, απ´ αυτά που πρόλαβα να δώ όμως είμαι αρκετά ευχαριστημένος.

Attachments

• image.jpg
    image.jpg
    207.4 KB · Views: 160
  • image.jpg
    image.jpg
    302.8 KB · Views: 159
  • image.jpg
    image.jpg
    304.2 KB · Views: 162
χεχε ολα τα καλα παιδια μαζεμενα :ernaehrung004:

Tσαμπα πηγε o κοπος και η διαιτα Αντωνη, οτι εχασες το ξαναρουφηξες πισω!

Κυριακο καλοριζικα τα καλουδια!

Μα καλα βρε Μπαμπη, εκατσες και εκανες μονταζ στη φωτο !!
κανονικα εκει που εσεις βλεπετε το laser ειχαμε κοψιδια και ουισκι :flipout:

καλα "καψιματα" μαστορα ... ωραιο εργαλειο :2thumb22sup: