Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θέλω δρόμο ακόμη με το ρουτερ Κυριάκο

Στάλθηκε από το Mi A1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτο ειναι αληθεια Γιαννη και επισης θελει προσοχη αλλα ειναι ενα εργαλειο πο θα περασει σε αλλο επιπεδο τις κατασκευες σου.

Το πρωτο βημα στον μακρυ δρομο αυτον βεβαια ειναι η στερεωση του κατω απο τον παγκο και η δημιουργια ενος φραχτη.

Αυτο το εχεις κανει οποτε εισαι σε πολυ καλο δρομο.

Το είχα πει ότι θα είναι η επόμενή μου παραλαβή..
σετ δισκάκια κοπής μετάλλου και έξτρα δισκάκια λείανσης μιας και δεν είχε το σετ αυτό.

IMG-9104.jpg

καμία σχέση με τα αναλώσιμα parkside. γι αυτό και η υψηλή τιμή.
όσο κοστίζουν αυτά που βλέπετε, κοστίζει το dremelοειδές.
από Κέντρο Βίδας γύρο στα 25 περίπου.

Το είχα πει ότι θα είναι η επόμενή μου παραλαβή..
σετ δισκάκια κοπής μετάλλου και έξτρα δισκάκια λείανσης μιας και δεν είχε το σετ αυτό.

IMG-9104.jpg

καμία σχέση με τα αναλώσιμα parkside. γι αυτό και η υψηλή τιμή.
όσο κοστίζουν αυτά που βλέπετε, κοστίζει το dremelοειδές.
από Κέντρο Βίδας γύρο στα 25 περίπου.
Αυτα ειναι καλοδουλευτα μαστορα

Στάλθηκε από το Ulefone S7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Tα καλα αναλωσιμα συνηθως ειναι πιο πολυ πιο σημαντικα απο τα καλα εργαλεια. Καλοριζικα Γιωργο!!

Πηρα και εγω καποια αναλωσιμα δισκακια γωνιακου τροχου για μεταλλο bosch, παχους 1μμ και 2.5μμ. https://www.leroymerlin.gr/gr/ergal...osch-me-diametro-diskou-kopis-115mm-62149444/
Επισης μια ραφιερα των 11 ευρω Ηyllis απο το ΙΚΕΑ και μια δευτερη μικρη βιβλιοθηκουλα απο τα Jumbo.

40924536353_7f95000708_c.jpg

Ηρθε και μια δευτερη μικρη πριονοκορδελα Proxxon. Για να μην αλλαζω κορδελες. Η μια θα φοραει την νορμαλ κορδελα των 5μμ και αυτη θα φοραει μονιμα την λεπτη των 1.3μμ.
Tην βρηκα κοψοχρονια στο warehouse deals με 160 ευρω και κατασταση ..Good. Θα την ανοιξω αυριο και ο Θεος βοηθος πως θα ειναι. Ευτυχως που το αμαζον δεχεται επιστροφες :))

Καλοριζικα Μιχαλη τα πραγματα....
Η ραφιέρα από το ΙΚΕΑ μου αρέσει..και σε πολύ καλή τιμή...αν αντέχει 25κιλα είναι ότι πρέπει για εργαλεία...

Την έχω κι εγώ στην αποθήκη. Είναι μια χαρά!μην ξεχάσεις μόνο να την στερεώσεις ψηλά

Την έχω κι εγώ στην αποθήκη. Είναι μια χαρά!μην ξεχάσεις μόνο να την στερεώσεις ψηλά

Οντως ειναι πολυ καλες, καλυτερες σε ποιοτητα απο τις αντιστοιχες μικρες του Leroy. Εχω ηδη 5-6 τετοιες και τις χρησιμοποιω σαν βιβλιοθηκες στο υπογειο για παλια βιβλια που εχω.
Για εργαλεια που δεν εχουν πολυ βαρος σαν τα βιβλια χρησιμοποιω του Leroy καθως ειναι λιγο πιο ευρυχωρες και μεγαλυτερες. Το στηριγμα με μια-δυο βιδουλες ψηλα, χρειαζεται.

Μεγειες σε ολους!γιωργο καμια φορα για εμας τους ερασιτέχνες αυτη ειναι η καλύτερη λυση.Οικονομικά εργαλεία με ακριβά αναλώσιμα!!

Καλουδούλευτα Γιώργο γείτονα,καί Μιχάλη,καλές δημιουργίες καί επισκευές.

Σημερινή παραλαβή μέσω τού φίλου Μιχάλη (Χιώτη) τόν οποίο ευχαριστώ θερμά.
Ενα ειδικό βαρίδι μέ κρίκο 300 gr πού χρησιμεύει στήν αναρρίχηση,γιά να πετάω τό βαρίδι μέ λεπτό σχοινί στό κλαρί ενός δέντρου,νά έρχετε κάτω καί μετά νά φέρνω τό χοντρό αναρριχητικό σχοινί τραβηχτό.

ba110.jpg

ba210.jpg

ba310.jpg

Σημερα ειχε παραλαβη των 2 μετρων της Facom. Περιμενω ακομα ενα μετρο της Μακιτα για να αρχισω τις συγκρισεις :))
https://www.karaiskostools.gr/893b_213pb-facom.html

40931288813_fbbc301a7e_c.jpg

Eπισης σημερα ανοιξα μετα φοβου Θεου το χτεσινο πακετο με την "μεταχειρισμενη" πριονοκορδελα proxxon απο τα Amazon warehouse deals.
46981695485_ae431dee47_c.jpg

Πραγματικα εμεινα εκπληκτος ΓΙΑΤΙ την θεωρησαν την κορδελα οχι μονο μεταχειρισμενη αλλα και χαρακτηρισμενη 'acceptable' δηλαδη απλα αποδεκτη.
Η κορδελα ειναι κυριολεκτικα σαν καινουρια, χωρις ιχνος χρησης και πληρως λειτουργικη. Ισως εκαναν λαθος, ισως εννουσαν οτι ειχε θεμα το κουτι της συσκευασιας εξωτερικα.

Εδω συναρμολογημενη
47845649662_67fc4f1d0d_c.jpg

Το μονο που ειδα και ισως δικαιολογει την εκπτωση στην τιμη, ηταν οτι ο οδηγος κοπης αρχικα κολλουσε καπου και ανεβαινε μεχρι τα 6.5εκ και οχι μεχρι τα 8εκατοστα.
Πραγμα το οποιο και εφτιαξα αμεσα. Ισως αυτος που την ειχε επιστρεψει αρχικα θεωρησε την κορδελα ελλατωματικη, με μικροτερο υψος κοπης και χωρις να το ψαξει καθολου.

Καλώς τά δέχτηκες όλα Μιχάλη,καλές μετρήσεις καί καλές δημιουργίες.
Η πριονοκορδέλα όντως είναι αστέρι πού τήν είδα,καί η τιμή της χώμα.