Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ήρθε το μωρό. Διαολακι είναι το άτιμο.
112 από προσφορά του flexy.gr
καλοδουλευτο αυτα είναι,δύναμη μιλάμε

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοδούλευτο το τέρας Αντρέα!
Θα γίνω Κυριάκος τώρα :p αλλά πρόσεχε μ´αυτό...
Το δαχτυλάκι σου απαλά, σαν να κάνεις ένεση στον .ώλο σου...

Καλοριζικα Δημητρηδες!!

Δημητρη βαλε καποιο λινκ να δουμε και να χαρουμε τα specs του κιτρινωπου εργαλειου:)

Δεν εχει αναγκη φιλε μην ανησυχεις θα το ευχαριστηθείς!!! Εγω εχω το XRP και βιδωνα το σαββατο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ χωρις να καταλαβαίνει το χερι στρεψεις.
Μπαμπη δεν εχει θεμα με τις βιδες οσο του δινεις παει.

εσύ να μην μασάς τα λόγια σου !! :flipout::flipout:

Μιχάλη ωραίες παραλαβές, να τις χαίρεσαι. σταμάτησε ο γείτονάς μου τις αγορές proxxon αλλά εσύ συνεχίζεις. κανόνισε να του δημιουργήσεις ψυχολογικό bulling :smash:

Σύντεκνε Ηρακλειώτη, ωραίο το μωρό σου. όχι μωρό, μωράκλα είναι και νομίζω σε πολύ καλή τιμή. να το χαίρεσαι. καλές εργασίες -bye-

Ευχαριστω Γιωργο!

Ο γειτονας σου σταματησε τα proxxon αλλα αρχισε να μπαινει πολυ γερα στα Stihl, οπου το παιχνιδι ειναι πιο δυναμικο αλλα εξ'ισου ευχαριστο με τα Proxxon!

Γερμανικες μαρκες και οι δυο, κορυφαιες στο ειδος τους.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Δεν εχει αναγκη φιλε μην ανησυχεις θα το ευχαριστηθείς!!! Εγω εχω το XRP και βιδωνα το σαββατο ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΑ χωρις να καταλαβαίνει το χερι στρεψεις.
Μπαμπη δεν εχει θεμα με τις βιδες οσο του δινεις παει.

Κυρ, νόμισα οτι ήταν το μπουλονόκλειδο...

Ευχαριστω Γιωργο!

Ο γειτονας σου σταματησε τα proxxon αλλα αρχισε να μπαινει πολυ γερα στα Stihl, οπου το παιχνιδι ειναι πιο δυναμικο αλλα εξ'ισου ευχαριστο με τα Proxxon!

Γερμανικες μαρκες και οι δυο, κορυφαιες στο ειδος τους.

Το πες και το κάνες Μιχάλη ε;. Μεγεια

Δυναμη το εργαλειο Δημητρη!
Μου αρεσει που η Dewalt βαζει συχνα στα χαρακτηριστικα την αναλογια ενος εργαλειου μπαταριας, σε watt. To συγκεκριμενο αναφερει αποδιδομενη ισχυ 400w.

+++++++

Παραλαβη δυο αμονιων. Ενα παραδοσιακο και ενα σε μορφη ατσαλινης πλακας.

47851100852_0edfc20b9e_b.jpg

Το συνολικο μηκος του μπλε αμονιου ειναι 13εκ. και οι διαστασεις της επιφανειας της επιπεδης πλακας ειναι 9 χ 3 εκατοστα. Βαρος 1 κιλο.
Το συνολικο μηκος του γαλαζιου αμονιου που το ειχα απο παλια ειναι 9εκ και οι διαστασεις πλακας 6.5 χ 2.5. Βαρος 475γρ.

Οι διαστασεις την ατσαλινης πλακας ειναι 10χ10 εκατοστα και 2εκ. παχος. Υπαρχουν πλακες σε διαφορες διαστασεις.
https://www.e-jeweltools.gr/plaka-xtipimatos-atsalini-block-steel

Επιτελους παρελαβα μετα απο πολυ καιρο

Μοντελο 2017, πολυ πιο αθορυβο με το παλιο c110.4 μοντελο 2014.

Καλορίζικα Μιχάλη και Νεκταριε...

Μιχάλη με το αμονιο τι είδους δουλειές μπορούμε να κάνουμε..;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδούλευτη η σκούπα...
Εμένα όμως μ´ ενδιαφέρει αυτό που φαίνεται πίσω αριστερά, αυτό με την καιρεούκα που γράφει NEK.
Τι ραδιόφωνο είναι αυτό, θυγγατρική της NEC;

Kαλοριζικη η σκουπα Νεκταριε! Ευχαριστω Κωστη.

Τα αμονια που εχω ειναι μικρα και αποτελουν απλα μια σκληρη επιφανεια που μπορεις να χτυπησεις με ενα σφυρι και να ισιωσεις κατι, να σπασεις κατι, να διαμορφωσεις μια μεταλλικη ή αλλη επιφανεια.

Για την ακριβεια μια πλακα ατσαλινη σαν αυτη που πηρα κανει μια χαρα την δουλεια. Χρηση μικρων αμονιων κανουν συνηθως αυτοι που ασχολουνται και με την κοσμηματοποιια.

Μπορεις να τα βιδωσεις σε παγκο ειτε καπου αλλου ειδικα εαν ειναι μεγαλα, απο 5 κιλα και πανω. Αναλογα τις αναγκες σου βεβαια. Οταν χτυπας με το σφυρι θες συνηθως το αμονι να ειναι σταθερο.
Υπαρχουν αμονια πανω σε μεγγενες.

5ad79663a6722a451ad6e9b7_5_Best_Bench_Vise_Top_Image.png

Μπορεις να βαλεις απο κατω σκληρο λαστιχο, καουτσουκ, οπως εχω βαλει στην μεταλλικη πλακα στη φωτο παραπανω.
Στο μικρο αμονι εχω βαλει μια ξυλινη βαση για καλυτερη σταθεροτητα καθως δεν το χρησιμοποιω για ζορικα πραγματα.