Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να σαι καλα Κωστα σε ευχαριστω!!

χα χα χα καλό. εγώ πάντως δεν ματιάζω !!

Γιωργο εννοειται βρε αστειεύομαι.
Η φωτο βγηκε στον παγκο της κουζινας της μητερας μου οποτε το ντεκορ ηταν ηδη εκει!

Επανηλθε το Flickr απο την αναβαθμιση του.

Εδω η παραλαβη απο Amazon.de ενος σετ κλειδακια proxxon σε ειδικη θηκη για κρεμασμα. https://www.amazon.de/gp/product/B000S5HOEW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o02_s00?ie=UTF8&psc=1

47120719474_21a08aaf6a_b.jpg

Ειναι η εκδοση slim line, λεπτο προφιλ, με σουπερ φινιρισμα επινικελωμενα και επιχρωμιωμενα μεσα σε μια πανεξυπνα φτιαγμενη θηκη που τα κραταει αψογα στη θεση τους. Ιδανικα για κρεμασμα σε παγκο.

Εδω τοποθετημενα στον παγκο στη θεση των προηγουμενων.
47858027802_3538630fe4_b.jpg

Καλοδουλευτα πατριωτακι!

Πολυ καλοφτιαγμενα και ομορφα κλειδια.
Το ωραιο ειναι που ειναι λεπτα σε καποιες περιπτωσεις εξυπηρετουν περισσοτερο και δουλευονται πιο ευκολα.

Τα εχω και εγω αλλα τα εβγαλα απο την θηκη τους και τα εβαλα σε θηκη οργανωσης της Element να τα βλεπω πιο απλωμενα να τα χορταινει το ματι.
Η δευτερη απο αριστερα.

Τα πολυγωνα τα αφησα στην θηκη τους.

20190524-084304.jpg

Παιδιά καλημέρα. Πως τα στερεώνουμε όλα αυτά σε πάνελ με τρύπες; Υπάρχουν ειδικά μεταλλικά στηρίγματα;

Δημητρη εχει ειδικα γατζακια που μπαινουν στις τρυπες της λαμαρινας σαν αυτα.

1322-2.jpg
1384l.jpg
prod_846_1402494588_gddiplos.jpg

Στην δικια μου εχω χρησιμοποιησει και μαγνημτικες ραβδους βιδωμενες στις τρυπες με λαμαρινοβιδες οπως και θηκες οργανωσης πιασμενες παλι με λαμαρινοβιδες.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα πατριωτακι!

Πολυ καλοφτιαγμενα και ομορφα κλειδια.
Το ωραιο ειναι που ειναι λεπτα σε καποιες περιπτωσεις εξυπηρετουν περισσοτερο και δουλευονται πιο ευκολα.

Τα εχω και εγω αλλα τα εβγαλα απο την θηκη τους και τα εβαλα σε θηκη οργανωσης της Element να τα βλεπω πιο απλωμενα να τα χορταινει το ματι.
Η δευτερη απο αριστερα.

Τα πολυγωνα τα αφησα στην θηκη τους.

20190524-084304.jpg

Ωωωωωωωωω ομορφιές, ομορφιές... :drool1: :drool1: :drool1: :drool1: :drool1:. Αναμένουμε πλήρες φωτορεπορτάζ* όταν με το καλό ολοκληρώσεις Κυριάκο...

*βασικά δεν χρειάζεται να περιμένουμε να το ολοκληρώσεις. Και φωτογραφίες με τα ενδιάμεσα στάδια μας κάνουν... Χιχιχιχιχιχι :cool4:

Κυριάκο ευχαριστώ. Τα έχεις φτιάξει πάντως πολύ νοικοκυρεμένα. Σε σύγκριση με αυτό που βλέπω, οι πλαστικές διάτρητες επιφάνειες του λιντλ που έχω είναι απογοήτευση...

Απο μαγαζια εμποριας σιδηρου Δημητρη και το παραγγελνεις στο μεγεθος που θελεις!
Το τελαρωνουν εκεινοι και ενδεικτικα στα 125 επι 70 το κοστος ειναι 25 ευρω!
Θεωρω πως ειναι οτι καλυτερο.

Το μονο που θελει ειναι ενα ψακασματακι με ενα σπρευ καθως ειναι γυμνο μεταλλο!

Οι πλαστικες διατρητες επιφανειες του Lidl μπορω να πω οτι ειναι αψογες και αντεχουν. Καποιες απο αυτες εχω και στο μικρο εργαστηριο πανω απο 6 χρονια, 5 επιφανειες την μια διπλα στην αλλη. Ειναι φτηνες και βολικες.

Οι μεταλλικες ειναι πιο στιβαρες λογω υλικου, δεν το συζηταμε, αλλα οι πλαστικες ειναι και αυτες πολυ χρησιμες, αντεχουν μια χαρα για ερασιτεχνικη χρηση, μπαινουν σε οποιο σχηματισμο θελεις και ειναι φτηνες.

Μιχάλη καλοδούλευτα. μας έτρεξαν τα σάλια στην κυριολεξία.

Κυριάκο πολύ ωραία τα έχεις τακτοποιημένα, μπράβο. μερακλίδικα πράματα.

Μπράβο Κυριάκο.
Την μεγάλη ψαλίδα δεν θα την κρεμουσα εγώ εκεί.

Οι πλαστικές από το Lidl είναι πολύ καλές αλλά με λίγα πλαστικά κρεμασταρια.

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μιχάλη καλοδούλευτα. μας έτρεξαν τα σάλια στην κυριολεξία.

Κυριάκο πολύ ωραία τα έχεις τακτοποιημένα, μπράβο. μερακλίδικα πράματα.

Ευχαριστω Γιωργο, σχεδον ολα τα σετακια της Proxxon ειναι ετσι λαχταριστα :))

Eδω εχουμε απο amazon.de ενα πολυ καλο και ποιοτικο ανταπτορακι που μετατρεπει το τσοκ ενος 3/8" μπουλονοκλειδου σε 1/4" για bits με εξαγωνο HEX στελεχος.

To ανταπτορακι ηρθε μεσα σε ελαχιστες μερες μονο του, μερος μιας μεγαλυτερης παραγγελιας. https://www.amazon.de/gp/product/B003GDIRQW/ref=ppx_yo_dt_b_asin_title_o01_s01?ie=UTF8&psc=1

47910050961_3d0e8e345c_c.jpg

Το 12βολτο μπουλονοκλειδο της Μακιτα με τσοκ 3/8" δεν θα το αγοραζα ποτε αλλα επειδη ειχα τις μπαταριες/φορτιστη και επειδη το ειχα βρει σχεδον τσαμπα απο amazon warehouse deals, γυρω στα 25-30 ευρω αν θυμαμαι καλα, το αγορασα γιατι θα ηταν κριμα να το αφηνα :).

Πλεον θα το χρησιμοποιω σαν παλμικο κατσαβιδακι, ζευγαρι με το πολυ καλο 12βολτο κρουστικο της Μακιτα.

Μιχάλη καλοδουλευτα τα κλειδιά της proxxon...Πολύ ωραία....με γειές...

Κυριάκο όσο πας συμμαζεύεσαι...!!!

Σημερινη αγορα απο το Λερου (που συνεχιζει να εχει ελλειψεις στα ραφια)

https://img.aspr.gr/images/2019/05/24/web191535.jpg

Μια οικονομικη ταμπακιερα στανλευ και μια εργαλειοθηκη του λερου που θα τις διαμορφωσω χωρισματα απο χαρτονι για τα ραδιοερασιτεχνικα μου
επισης
- πολυ βολικες οι μυτες allen στα 8mm
- τα allen ειναι του κιλου αλλα χρειαζομουν το 10αρι για μια πατεντα που θα δειτε σε λιγο καιρο
- στην λαβη πριονιου θα προσπαθησω να βαλω λαμα σεγας για να κανω ενα μικρο πριονακι για τις εκδρομες στο βουνο. Να παρω αυτες του λιντλ και να τις κοψω με το ντρεμελ αναλογα?
και τελος.
αυτο το μυτερο σαν σπαθακι που εχω βαλει πανω στην μπλε file card τι ειναι? Σαν εξαρτημα για κρεμασμα στο ραφι μοιαζει

Καλοριζικα Κωστα!
Η λαμα θα ειχει δυσαναλογα μεγαλη λαβη εαν βαλεις λαμα για σεγα.
Αν μπορεις παρε καλυτερα ενα victorinox που εχει αυτο το καταπληκτικο πριονι επανω του. Αυτα με το πριονακι αρχιζουν απο 25 ευρω, αλλα αξιζουν την επενδυση.

Δευτερη αποτυχια σημερα :(
Μετα την αποτυχια με τις λαμες dewalt, ειπα να δοκιμασω bosch απο το leroy.
Οι μεν "progressor" (ή καπως ετσι), αυτες με τα δοντια διαφορετικου μεγεθους...ειναι μια απο τα ιδια με τις dewalt. Παρα πολυ κλωτσημα, μεγαλη δυσκολια στην κοπη. Ισως δεν εχω καταλαβει κατι. Ειναι για αλλη κοπη ή κατι τετοιο.
Οι απλες για μεταλλο (παρομοιες με των lidl, ή με ενα κλασσικο σιδεροπριονο)....απλα δεν εκαναν στη σπαθοσεγα (ειναι "M").
Η μεταλλου parkside που ειχε μεσα, εξακολουθει να ειναι η μονη που κοβει ευκολα.
Θα ψαξω να βρω και αλλες αυριο.