Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αν καί είχα φυσητήρα βενζικοκίνητο Stihl,αγόρασα σήμερα καί τόν Kombi νά υπάρχει καί ένας δεύτερος Stihl Kombi BG-KM

bg110.jpg

bg210.jpg

bg310.jpg

Στό παρακάτω βίντεο βλέπω ότι είναι λίγο πιό δυνατός από τόν Stihl BG 86

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ωραιοτατο και εξαιρετο τριβειο!
Να το ευχαριστηθείς!!!
Δευτεριατικες παραλαβες.. Αν και σαν ΠΑΟΚτσηδες δε βαζουμε ουτε μουστάρδα στο λουκανικο ενεδωσα στο κιτρινακι! Απο πρακτικερ στα 80 ευρω με χρηση κωδικου Vodafone thank you. Κατα το άνοιγμα ελειπε το σακκουλακι της σκονης αλλα με ενα τηλέφωνο στο κατάστημα ηταν πολύ εξυπηρετικοι και μου εδωσαν ενα απο τα δειγματα που εχουν. Ολα καλα!
6cdf9027366b091af610c2cf98f0d01f.jpg

Στάλθηκε από το WAS-LX1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημητρη καλοδουλευτος ο φυσητηρας!

Καλοριζικο το παλαμαρι Δημητρη! Τι τερας ειναι αυτο βρε σε συγκριση με το παραδοσιακο φυσητηρι?

Για την χαρα το πηρες? Πρεπει να εχουν αρκετη διαφορα βαρους ετσι?

Επιτέλους παρέλαβα το γωνιακό εξάρτημα για το ντρεμελ. Δύο παραγγελίες ακυρώθηκαν και μου επέστρεψαν τα χρήματα. Την ξαναέβαλα, αυτή την φορά έβαλα το μαύρο χρώμα και ήρθε σε δέκα μέρες από bangood. Να πω ότι οι ακυρωμενες παραγγελίες ήταν το γαλάζιο χρώμα, η μια από aliexpress και η άλλη από bangood.
498e1ce5614f14814417cb1a8ecd7947.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δημητρη καλοδουλευτος ο φυσητηρας!

Σέ ευχαριστώ Κυριάκο,καλοδούλευτη νά είναι η κορδέλα μέ καλές καί πολλές δημιουργίες.

Καλορίζικα όλα!

Δημήτρη,λίγο σπρέι γρασσου στο καρέ, εσωτερικα...

Σε ευχαριστώ Πάνο.
Τό γνωρίζω,αλλά καλά κάνεις καί τό αναφέρεις. :a0210:

Καλοριζικο το παλαμαρι Δημητρη! Τι τερας ειναι αυτο βρε σε συγκριση με το παραδοσιακο φυσητηρι?

Για την χαρα το πηρες? Πρεπει να εχουν αρκετη διαφορα βαρους ετσι?

Σέ ευχαριστώ Μιχάλη,επίσης καλοδούλευτες νά είναι καί οι δικές σου παραλαβές.

Τό "παλαμάρι" η "προβοσκίδα" καί πολύ καλά τό χαρακτήρισες τό πήρα επειδή χρειάστηκα φυσητήρα γιά ένα σημείο πολύ μικρό να φυσήξω κάτι φύλλα πίσω από ένα μεγάλο επαγγελματικό Air-contition,καί είχα μαζί μου τό χλοοκοπτικό καί τόν κινητήρα Κombi μέ εξάρτημα χορτοκοπτικό,καί κουβάλησα-γέμισα καύσιμο,τόν έταιρο βενζινοκίνητο φυσητήρα γιά ένα κομμάτι δουλειάς 2 λεπτών (καί επειδή θά ξανατύχει κάτι παρόμοιο).Καί είπα γιά κάτι πολύ λίγο,πού έτσι καί αλλιώς θά είχα μαζί μου τόν κινητήρα Kombi μέ εξάρτημα χορτοκοπτικό η μπουρντουροψάλιδο γιατί να κουβαλάω-γεμίζω καύσιμο τόν βενζινοκίνητο φυσητήρα,άν υπάρχει ανάγκη γιά περισσότερο φύσημα δέν τό συζητάω,αβλεπή βολεύει ο βενζινοκίνητος φυσητήρας.

H αλήθεια είναι ότι είναι γκουμούτσα όλο τό σέτ,καί τό σύνολο βάρους μέ τόν κινητήρα είναι 6,1 κιλά (4,3 κιλά ο κινητήρας + 1,8 κιλά το "παλαμάρι" σέ σύγκριση μέ τά 4,1 κιλά τού βενζινοκίνητου φυσητήρα,αλλά τόν πρώτο τόν πιάνεις καί μέ τά δυό χέρια καί αισθάνεσαι νά μειώνεται τό βάρος,αλλά καί πάλι είναι άβολος-ογκώδης.

Καλορίζικο και αυτό το Stihl Δημήτρη. καλά φυσήματα.

Με για Παύλο. όποτε μπορείς πες μας τις εντυπώσεις σου από το γωνιακό εξάρτημα.
καλά σε 10 μέρες από Banggood ; πως και τόσο γρήγορα ;

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Πολύ βολικό Γιώργο. Δεν είναι τόσο σε γωνιακή χρήση με τρυπανάκι όσο που σου μετατρέπει το dremel σε γωνιακό τροχό (ας πούμε) και σε βοηθάει κυρίως είτε με τους τροχούς κοπής είτε με τα τύμπανα/γυαλόχαρτα σε σημεία που το "ευθείο" dremel δεν βολεύει ή ο χώρος σου είναι περιορισμένος και δεν "δίνει" χέρι που λέμε. Αν χρησιμοποιείς dremel πρέπει να το έχεις. Θέλει μόνο προσοχή ώστε κατά την τοποθέτησή του στο εργαλείο να μπει σωστά ένας άξονας/οδηγός που έχει, μέσα στην φωλιά/τσοκ του dremel.

Για τέτοιες δουλειές σε περιορισμένους χώρους δεν κάνει δουλειά ο εύκαμπτος άξονας ;

Μμμμ...είναι σημεία που βολεύει καλύτερα να κρατάς το εργαλείο σαν γωνιακό τροχό....άλλη η χρήση του ευκαμπτου και άλλη της γωνίας. Δυστυχώς δεν μπορώ να στο εξηγήσω με λόγια, στην χρήση φαίνεται και θα το καταλάβεις (πχ να κόψεις μια βίδα συριζα σε ενα ξύλο χωρίς να τραυματίσεις το ξύλο, με το ευκαμπτο είσαι και βλέπεις κάθετα ως προς τον άξονα περιστροφής του δισκου ενώ με τον γωνιακό βλέπεις παράλληλα με τον άξονα...κάτι που σου επιτρέπει να πλησιάσεις πολύ κοντά στο ξύλο χωρίς να το χαλάσεις και εφόσον έχεις σταθερό χέρι).

κατάλαβα. έχει κι αυτό τη χρησιμότητά του. να σε καλά Νίκο.

Το χρησιμοποιώ πάρα πάρα πολύ πιο συχνά απο το ευκαμπτο (το οποίο εχει χρειαστεί να το χρησιμοποιήσω ελάχιστες φορές και αυτές κυρίως για να μην το έχω σαν προσάρτημα αχρησιμοποίητο...χαχαχαχαχα). Καλό βράδυ Γιώργο!!!

Καλορίζικο και αυτό το Stihl Δημήτρη. καλά φυσήματα.

Γιώργο το πήρα ελπίζοντας ότι θα είναι πιο βολικό σε τρίψιμο, και μάλλον έτσι θα είναι αφού το λένε κι αυτοί που το χρησιμοποίησαν.
Με priority το έβαλα, γι αυτό ήρθε τόσο γρήγορα. Πληρώνεις 2-3 δολάρια παραπάνω αλλά έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Και πολύ καλά έκανες. Σωστή η επιλογή σου. Αλήθεια πόσο κόστισε με τα μεταφορικά ; Περιμένουμε εντυπώσεις Παύλο -bye-
11,68 + 2,69 δολάρια, αγορά και μεταφορικά.

Σημερινη παραλαβη απο axminster

3 blast gates για την ολοκληρωση του συτηματος εξαερισμου
https://www.axminster.co.uk/blast-gate-for-63mm-dust-extraction-kit-410067

dovetail marker που το εχει σε προσφορα
https://www.axminster.co.uk/axminster-dovetail-marker-507149?sel=507149

βιδες torx 3x20 woodspur που γενικα εχω διαβασει καλα σχολια
https://www.axminster.co.uk/woodspur-torx-head-premium-self-countersinking-wood-screws-ax885040
37d5f96d05453992169fa8dcb387240a.jpg

Καλοδουλευτα τα ενδιαφεροντα καλουδια!
Oι βιδες torx ειναι ανωτερες απο τις pozidriν, πολυ καλυτερο κρατημα και γρηγοροτερο βιδωμα.
Kαλη μαρκα η woodspur βγαζει και ανοξειδωτες βιδες torx.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Σημερινη παραλαβη απο axminster

3 blast gates για την ολοκληρωση του συτηματος εξαερισμου
https://www.axminster.co.uk/blast-gate-for-63mm-dust-extraction-kit-410067

dovetail marker που το εχει σε προσφορα
https://www.axminster.co.uk/axminster-dovetail-marker-507149?sel=507149

βιδες torx 3x20 woodspur που γενικα εχω διαβασει καλα σχολια
https://www.axminster.co.uk/woodspur-torx-head-premium-self-countersinking-wood-screws-ax885040

Καλορίζικα όλα. πως και δεν πήρες τις ''δικιές μας'' torx της Fisco, έχουν κάτι το ιδιαίτερο αυτές ; είναι πιο φτηνές ;
Εγώ πάντως είμαι πολύ ευχαριστιμένος από τις Fisco

Eυχαριστώ Παύλο !