Tι παραλάβαμε σήμερα..

Με το καλό.
Με το συγκεκριμένο ψαλίδι της Knipex έχω μαγκώσει δύο φορές τα δάχτυλα μου. Για εμένα δεν.....

Καλοριζικα τα Knipex!

To σουγιαδακι ειναι καλο αλλα το ψαλιδι το βρισκω αβολο και ελαχιστα εργονομικο. Το αισθανεσαι στο χερι σαν φτηνης, 'κινεζικης' κατασκευης εργαλειο.
Ειναι, κατα την γνωμη μου, απο τα ελαχιστα Κνιπεξ οπου το σχεδιο και η κατασκευη ενος εργαλειου δεν συναδει με την εργονομια και ποιοτητα κατασκευης των υπολοιπων.

σας ευχαριστώ παιδιά ο σουγιας φαίνετε καλός τωρα για το ψαλίδι θα δείξει στη χρήση

Στάλθηκε από το SM-J710F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μέγγενη για τα λεφτά της είναι μια χαρά.

Attachments

• 20190808_152943.jpg
    20190808_152943.jpg
    99.8 KB · Views: 242
  • 20190808_153027.jpg
    20190808_153027.jpg
    115.1 KB · Views: 238
  • 20190808_153555.jpg
    20190808_153555.jpg
    104.1 KB · Views: 239
  • 20190808_153606.jpg
    20190808_153606.jpg
    84.1 KB · Views: 240
Ηλία με γεια και σε σένα.
Αυτός που ήδη βλέπω στον πάγκο σου, φαίνεται να είναι κατά πολύ ανώτερος. δεν την ξέρω τη μάρκα, μόνο από οπτική γωνία έβγαλα το συμπέρασμα.
Ωραίος, αλέρωτος και τακτοποιημένος ο πάγκος. το γείτονά μου τον Weather μου θύμισες τώρα..

Πριν λίγες ημέρες παρελαβα το 1ό μου κίτρινο. Χθες βρήκα και ένα δεύτερο από ξεσαβούρωμα αποθήκης του εξοχικού.

Το ερώτημα τώρα είναι το εξης. Εχω και ενα parkside τροχο που αγοραστηκε πριν κανα χρονο. Αν θεωρήσουμε ότι αθήνα έχω το καλό stuff, και εξοχικό τα δευτεράντζα, με ποιο να επιστρέψω αθήνα?
ab956b281fa27455a71edfe52efbc9f8.jpg

Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλοριζικη η μεγγενη Ηλια, καλοριζικος και ο παγκος!!

Η μεγαλη μεγγενη ειναι σταθερη η περιστρεφομενη οπως αυτη του λιντλ?

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοριζικη η μεγγενη Ηλια, καλοριζικος και ο παγκος!!

Η μεγαλη μεγγενη ειναι σταθερη η περιστρεφομενη οπως αυτη του λιντλ?

Σταθερή είναι Μιχάλη... Φαίνεται αν καλο-παρατηρήσεις την φωτογραφία.....!!!!! :a0210:

Πριν λίγες ημέρες παρελαβα το 1ό μου κίτρινο. Χθες βρήκα και ένα δεύτερο από ξεσαβούρωμα αποθήκης του εξοχικού.

Το ερώτημα τώρα είναι το εξης. Εχω και ενα parkside τροχο που αγοραστηκε πριν κανα χρονο. Αν θεωρήσουμε ότι αθήνα έχω το καλό stuff, και εξοχικό τα δευτεράντζα, με ποιο να επιστρέψω αθήνα?
ab956b281fa27455a71edfe52efbc9f8.jpg

Στάλθηκε από το SM-A750FN μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Εγώ συνήθως τα πηγαινοφερνω...Δεν αφήνω καλό εργαλείο...Γιατί θα μου χρειαστεί παντου..
Εξαρταται ομως και τι δουλειές έχεις να κάνεις κάθε φορά που είναι απροσδιόριστος παράγοντας αφού κάποιες βγαίνουν εκ των υστέρων και συνηθως( μην πω σχεδόν πάντα ) κρίνεται αναγκαία η χρήση του καλού εργαλείου...
Εάν πιστεύεις ότι ο όγκος και το ειδος των εργασειων είναι τέτοιος που θα χρειάζεται πάντα το καλό εργαλείο στο εξοχικο και στην κυρία κατοικία οχι τότε άστο εκει...
Εσύ θα δεις πως σε βολεύει...

Ευχαριστώ πολύ παιδιά Γιώργο όταν υπάρχουν εργασίες στον πάγκος γίνεται χαμός η μέγγενη που βλέπεις είναι από σφυρήλατο ατσάλι ( έτσι μου είπαν)είναι η εταιρία που κατασκευάζει η KANCA.Μιχάλη είναι σταθερή στον πάγκο εργασίας.

Κατάλογος με μέγγενες.
http://www.kanca.com.tr/download/pdf/ElAletleri_EN.pdf

Έχω μια απορία. Οι ατσάλινες μέγγενες κάνουν τα διπλάσια λεφτά από τις μαντεμένιες.
Μαντεμένια μέγγενη έχω και χρησιμοποιώ πολλά χρόνια.
Έχετε ακούσει να σπάσει μαντεμένια μέγγενη, γιατί εγώ δεν έχω.

Έχω μια απορία. Οι ατσάλινες μέγγενες κάνουν τα διπλάσια λεφτά από τις μαντεμένιες.
Μαντεμένια μέγγενη έχω και χρησιμοποιώ πολλά χρόνια.
Έχετε ακούσει να σπάσει μαντεμένια μέγγενη, γιατί εγώ δεν έχω.

ναι εχω σπασει μεγαλη και βαρια μαντεμενια μεγγενη που χρησιμοποιω για ηλεκτροκολλησεις. Βεβαια το κοπανημα που εχει φαει και ποσα σιδερα εχω στραβωσει πανω της δεν περιγραφονται, και βρισκεται σε εξωτερικο παγκο εκτεθειμενη σε καιρικες συνθηκες για περιπου 20 χρονια! Την εχω κολλησει 3 φορες και τελευταια την χρησιμοποιω μονο για σφηξιμο.

Νομιζω οτι στη μεγγενη, ειδικα αν ΔΕΝ την χρησιμοποιεις και ως αμονι, το πιο σημαντικο δεν ειναι το κυριως σωμα, οσο ο κοχλιας, που αν δεν ειναι καλος σπαει, "κλωτσαει", στα πολλα ζορια.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ευχαριστω παιδια για τις ευχες :)
Δημητρη, νομιζω οτι δεν προσφερει πολλα το αλφαδι πανω στο εργαλειο για τo τρυπημα. Αν θες να κανεις καθετη τρυπα χρησιμοποιεις το καταλληλο βοηθημα.

Big-Gator-Tools-Inch-Drill-Guide-Block.jpg

129001831.jpg

Υπάρχει ένα πρόβλημα με αυτούς τους οδηγούς, δεν βλέπεις το σημείο που θέλεις να τρυπήσεις.

Γι αυτό λέω να πάρω κάτι τέτοιο:

HTB1J8VbasfrK1RkSnb4q6xHRFXaU.jpg

Παρέλαβα σήμερα 2 γωνιακούς σφιγκτήρες από banggood, αντίγραφα των Kreg. Ο ένας δουλεύει, ο άλλος δεν σφίγγει ούτε με αίτηση. Ελπίζω να δώσουν full refund. Ανέβασα κι ένα βιντεάκι στο youtube και τους το έστειλα. Δείτε όσοι ενδιαφέρεστε:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.