Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλοδουλευτα Βαγγο!
Επρεπε να ειχες ερθει και στο σεμινάριο του Αχιλλέα!!!
Απλα επειδη η συγκεκριμένη εχει πλαστικα γραναζια να την πας οπως σε παει!
Ποτε ζορια.

Και μια δικια μου παραλαβη απο το Χιωτικο μαγαζι.
Τα πανω 4 ειναι του φιλου Papakitou και τα κατω δικα μου.
Τα Dewalt παλμικα καρυδακια τα ζαχαρωνα καιρο.

0znzLTVy

20190823-141346.jpg

Last edited by a moderator:
Καλορίζικα Βαγγέλη και Κυριάκο τα καλούδια σας...

Μια δικιά μου παραλαβή από eshop...
Μια τσάντα της Bosch...
https://www.e-shop.gr/tsanta-epaggelmatiki-bosch-pro-22-1600a003bj-p-TLS.031319

Εκ πρώτης όψεως πολύ καλή και ανθεκτική ..!!!
Χωράει αρκετά πράγματα και υπάρχουν θέσεις και για εργαλεία....Κυριάκο είχες δίκιο για αυτο περι κλείσιματος αλλά η τσάντα είναι υπεραρκετη για αυτά που ήθελα να βάλω...!!!
Γάντια,σκούφoς και περιλεμιο εξίσου ποιοτητικα...!!
Θα φανεί εν καιρό τι αντοχές θα έχει...

Kαλοδουλευτα συναδελφοι!

Κυριακο βλεπω πηρες το 14ο σετακι μυτες, αυξανεται η συλλογη :))
Κωστη το σετακι του Χειμωνα που πηρες ειναι ωραιοτατο αλλα λειπει το θερμαινομενο 12βολτο παλτουδακι της Bosch!

Αυτο που δειχνει το δακτυλο του κυριου ειναι το κουμπι αλλαγης θερμοκρασιας. Εχει 3 επιπεδα θερμανσης, μπλε, πρασινο και κοκκινο.
IMG_0061-770x472.jpg

Δυσκολο το βλεπω Κυριακο, το Χιωτικο μαγαζι ειναι καμμια 40αρια χιλιομετρα μακρια.
Οτι χρειαζομαι μου το φερνει ο ιδιοκτητης που μενει διπλα μου :)

Tα θαλασσοξυλα ομως θα στα φερω στην Αθηνα!

Κωστη το σετακι του Χειμωνα που πηρες ειναι ωραιοτατο αλλα λειπει το θερμαινομενο 12βολτο παλτουδακι της Bosch!

Αυτο που δειχνει το δακτυλο του κυριου ειναι το κουμπι αλλαγης θερμοκρασιας. Εχει 3 επιπεδα θερμανσης, μπλε, πρασινο και κοκκινο.
IMG_0061-770x472.jpg

Ωραίο... αλλά δεν μασάει η ομάδα από κρύα..!!!χαχαχα..!!!

Να σαι καλά Κυριάκο....!!!
Καλά ήταν να έκλεινε τετράγωνα αλλά είναι η κατασκευή τέτοια από όσο είδα που νομιζω δεν θα το επέτρεπε...τεσπα..Όλα οκ

Eιναι ιδανικο για το μηχανακι τον Χειμωνα. Ιδιως Δευτερες και Πεμπτες οταν φερνει εργαλεια το Λιντλ και πρεπει να παμε :)

Από θέμα "βολικοτητας" δεν συζητάμε...
Ειδικά για μηχανή όπως αναφέρεις είναι το ιδανικό...!!!

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα Βαγγέλη και Κυριάκο τα καλούδια σας...

Μια δικιά μου παραλαβή από eshop...
Μια τσάντα της Bosch...
https://www.e-shop.gr/tsanta-epaggelmatiki-bosch-pro-22-1600a003bj-p-TLS.031319

Εκ πρώτης όψεως πολύ καλή και ανθεκτική ..!!!
Χωράει αρκετά πράγματα και υπάρχουν θέσεις και για εργαλεία....Κυριάκο είχες δίκιο για αυτο περι κλείσιματος αλλά η τσάντα είναι υπεραρκετη για αυτά που ήθελα να βάλω...!!!
Γάντια,σκούφoς και περιλεμιο εξίσου ποιοτητικα...!!
Θα φανεί εν καιρό τι αντοχές θα έχει...

Είναι διαφορετική η τσάντα από αυτό που απεικονίζεται στη συσκευασία και τις φωτογραφίες του eshop ;

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Ακριβώς η ίδια είναι...Αυτή ηταν η σκέτη ...τωρα υπάρχει με σετ γάντια σκούφο...
Ηταν λαθος το link που έβαλα.....το σωστό link είναι αυτό..
https://www.e-shop.gr/tsanta-epaggelmatiki-bosch-pro-22--gantia-skoyfos-p-TLS.031657

Η τσάντα είναι ίδια και από τις δυο πλευρές ;

Εαν εννοείς κατασκευαστικα ναι...

Εννοώ το "σχέδιο" όπως εννοούσα και στην πρώτη ερώτηση.

Στην εικόνα της συσκευασίας δείχνει Bosch και κόκκινη γραμματοσειρά. Η τσάντα γράφει Bosch Professional Tools με λευκή γραμματοσειρά και γενικά δείχνει έστω και σε αυτό το κομμάτι διαφορετική (και διαφορετικής απόχρωσης μπλε αλλά οκ...).

Εκτός κι αν βλέπω κάτι λάθος.

Τωρα καταλαβα...
Απο την μια πλευρα είναι κόκκινη και από την άλλη άσπρη με διαφορετικό όντως σχέδιο.....απλως στην συσκευασία και στις φωτο στα links δειχνουν μόνο την κόκκινη πλευρά...για αυτό είχες την εντύπωση ότι ήταν άλλη...Είναι η ίδια όμως..

Τωρα καταλαβα...
Απο την μια πλευρα είναι κόκκινη και από την άλλη άσπρη με διαφορετικό όντως σχέδιο.....απλως στην συσκευασία και στις φωτο στα links δειχνουν μόνο την κόκκινη πλευρά...για αυτό είχες την εντύπωση ότι ήταν άλλη...Είναι η ίδια όμως..

OK. Ευχαριστώ. Αυτό εννοούσα !

Μερικα πραγματακια, οι σφιγκτηρες απο το axminster που ειδαμε πριν λιγες βδομαδες σε προσφορα 1+1 και η κολλα
Και τα υπολοιπα απο το Χιωτικο μαγαζι.

Ευχαριστω πολυ Κυριακο!
69684477-641275689714925-4249181557350203392-n.jpg