Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοριζικη η παραλαβη!
Πες τι ακριβως παρελαβες γιατι δεν φαινονται καλα ολα στη φωτο και κανενα λινκ που ειναι χρησιμο για οσους ενδιαφερονται.

Καλορίζικα Αντώνη...
Θα ήθελα εντυπώσεις από τα μαχαίρια πλάνης γιατί ούτε και εγώ τα έχω αλλάξει σε αυτήν του lidl..

Παραλαβη απο banggood σε μολις 14 μερες https://www.banggood.com/90-L-Shape...p-1236833.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN

Χαρακας 90 μοιρων για τσεκαρισμα καθετοτητας σε συρταρια,ντουλαπια και χιλια δυο πραματα.
48642816867_e058b6492b_b.jpg

Η ποιοτητα και το φινιρισμα του μεταλλου (κραμα αλουμινιου) φαινονται πραγματικα αριστα. Η μεγαλη πλευρα εχει χαραγμενα εκατοστα πανω της.
Πιο βολικο σε καποιες εργασιες απο τη γωνια μαραγκων/μηχανουργων που βλεπουμε στην φωτο. Το εργαλειακι ειναι ακριβεστατο και εσωτερικα και εξωτερικα.

Να το χαίρεσαι Μάϊκ
Όντως φαίνεται ωραία και γερή κατασκευή. ελπίζω να μην σε απογοητεύσει στην πράξη και να κάνει σωστά τη δουλειά του.
14 μέρες είναι too fast από Bangood. πως κι έτσι ;

Merci George!

Απλα ετυχε. Εχω παραλαβει και στις 10 μερες αλλα ειναι σπανιο οπως ειναι παλι σπανιο να παραλαβεις σε 2 μηνες. Το συνηθες ειναι γυρω στον μηνα +/- μια βδομαδα.

Καλοδούλευτα νά είναι Μιχάλη,καλές μετρήσεις.

Πρίν λίγο καιρό είχα αγοράσει ένα επαναφορτιζόμενο ψαλίδι θάμνων Stihl HSA 25,χρειαζόμουν μιά δεύτερη μπαταρία 10,8 volt ,αλλά είδα ότι η τιμή τής ήταν ασύμφορη στά 88 ευρώ !,καί έτσι αποφάσισα μέ 51 ευρώ επιπλέον νά αγοράσω άλλο ένα σέτ επαναφορτιζόμενο ψαλίδι θάμνων,καί να μού μείνουν εκτός τήν μπαταρία,τα μαχαίρια,τό κυρίως εργαλείο,καί ο φορτιστής,πού άν τα αγοράζα μεμονωμένα θά ήθελα τά διπλά καί ... χρήματα.

st111.jpg

st211.jpg

st311.jpg

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Να τα χαίρεσαι Δημήτρη. σαν παιχνιδάκια είναι. μου αρέσει επίσης και το τσαντάκι τους, πολύ όμορφο!!

Σέ ευχαριστώ.
Τό τσαντάκι Γιώργο είναι εργονομικό,τά έχει όλα νοικοκυρεμένα καί τακτοποιημένα,κλείνει αναδιπλούμενο μέ σκράτς.

st511.jpg

Καλοριζικο Δημητρη, αυτο με τις επωνυμες μπαταριες ειναι θεμα, οι τιμες στην Ελλαδα ειναι ασυμφορες.

Παρελαβα και εγω ενα τρυπανακι Forstner 8mm το οποιο το ειχα παραγγειλει πριν κανα διμηνο αλλα δεν υπηρχε στην Ελλαδα οποτε εγινε παραγγελια απο την Μακιτα μεσω https://www.xristoueshop.gr/?gclid=...MfiwZ4o29RU2tNQ3PtJp2yfePAZPEcxhoCljsQAvD_BwE

48647041733_af27b6d304_b.jpg

Οταν ηρθε στα χερια τους με ενημερωσαν αλλα επειδη ημουν εκτος Αθηνας τους ειπα να το κρατησουν μεχρι να γυρισω. H εξυπηρετηση του καταστηματος γενικοτερα ηταν υποδειγματικη.

Δημήτρη λυπάμαι αλλά δεν είναι του γούστου μου το τσαντάκι. όπως το είδα νόμιζα ήταν από σκληρό υλικό, συμπαγές και όχι έτσι αναδιπλούμενο.
τεσπα. διαφορετικές οι ανάγκες και τα γούστα του κάθε ενός.

Μιχάλη καλορίζικο το τρυπανάκι. πόσο κόστισε ;

Δεν το λες και φθηνό βέβαια. είναι κάτι το εξεζητημένο ή κάνω λάθος ;

Χθεσινο-απογευματινή παραλαβή από τον Χρήστου και εγώ, στο 2ο κατ/μα στο Ίλιον.

IMG-9506.jpg

IMG-9507.jpg

17
συμπαγής κατασκευή με μπόλικους και μεγάλους χώρους.
εντύπωση μου έκανε το κλείδωμα της κασετίνας και από τα πλάγια για περισσότερη ασφάλεια όταν την έχεις γεμάτη.
χρησιμεύει βέβαια και για να κουμπώνει και δεύτερη κασετίνα η μία πάνω στην άλλη.

Παρελεβα και αντικατεστησα το τσοκ απο το καθετο δραπανο parkside. Το παλιο δεν εσφιγκε τοσο σιαγωνων αλλα και λογω κλειδιου/γραναζιου.
Το νεο, κινεζικο ειναι, δεν ειναι ruhe δειχνει να σφιγγει καλα. Τωρα για ποσο...

Δεν το λες και φθηνό βέβαια. είναι κάτι το εξεζητημένο ή κάνω λάθος ;

Χθεσινο-απογευματινή παραλαβή από τον Χρήστου και εγώ, στο 2ο κατ/μα στο Ίλιον.

IMG-9506.jpg

IMG-9507.jpg

17
συμπαγής κατασκευή με μπόλικους και μεγάλους χώρους.
εντύπωση μου έκανε το κλείδωμα της κασετίνας και από τα πλάγια για περισσότερη ασφάλεια όταν την έχεις γεμάτη.
χρησιμεύει βέβαια και για να κουμπώνει και δεύτερη κασετίνα η μία πάνω στην άλλη.

Εχω αρκετες. Βαλιτσα με αρχιδ@