Σωστα ετσι ειναι.
Εχω μεινει παρα πολυ πισω σε θεματα νεων υλικων και ακομα επιμενω παραδοσιακα κατι που ειναι εντελως λαθος γιατι ισως να ταλαιπωρουμαι αδικα. Εχουν βγει δεκαδες νεα υλικα καλυτερα και ισχυροτερα απο τα παραδοσιακα.
Προχτες συζητουσα με τον Πανο και τον ρωτουσα κατι για ενα μερεμετι που θελω να κανω στον κηπο. Χαριν της συζητησης ανεκαλυψα οτι υπαρχουν δεκαδες ετοιμα κονιαματα για καθε περιπτωση και εγω εψαχνα αμμο για να κανω λασπη με το τσιμεντο που εχω.
Πραγματικα αγνοουσα την υπαρξη τους επειδη εκανα την δουλεια μου οπως πριν 20 χρονια..
Καιρος να αλλαξει η κατασταση και ηδη παρηγγειλα ενα λαχταριστο και ξεγυρισμενο κονιαμα απο το Leroy για το μερεμετι που θελω να κανω στον κηπο)
Τρελά επισκευαστικα υπάρχουν αυτήν την στιγμή...τόσα που και εγώ που τα χρησιμοποιώ σωριδον έχω χάσει την μπάλα...
Μου φαινεται πρέπει να ανοίξουμε νήμα και για αυτα καποια στιγμή..!!