Έκλεισε ήδη τα 6 Χρόνια όταν τον έφερε η κορη μου ήταν 2 μηνών. Τώρα πια δεν μπορούμε να φανταστούμε τη ζωή μας χωρίς αυτόν. Όλα αυτά τα χρόνια εκτός από τις ζημιές που μας έχει κάνει και την καθημερινή φροντίδα που έχει επωμισθεί η γυναίκα μου μας έχει χαρίσει απίστευτη αγάπη και χαμόγελα, είναι πανέξυπνος. Φυσικά για το εργαλείο ο καλύτερος δοκιμαστής αντοχής του δράπανου αν του το εμπιστευτώ . Τεστ αντοχής στα χημικά υγρά (κατούρου) τεστ στις μηχανικές καταπονήσεις (δάγκωμα) τεστ πτώσης από ύψος (αφού με την κεφάλα του θα το πετάξει κάτω από το τραπέζι γιατί είναι δικός του χώρος και δεν ανέχεται τπτ ξένο).Ωραίο αλλά το κουνελάκι κλέβει την παράσταση.
Χάχαχα αυτό είναι το dwarf Ολλανδίας μέχρι 800gr φτάνει6 χρόνια ; και είναι τόσο μικρό ; καλά ρε Γιάννη στην δίαιτα το έχετε ;ή μήπως είναι η ράτσα τέτοια ;
το λέω γιατί έχει η πεθερά μου στον κήπο της κάμποσα και σε 2 χρόνια έχουν γίνει θρεφτάρια. σαν ασβοί είναι ! όποτε βγαίνω στο μπαλκόνι και κοιτάζω, όλο στη μάσα είναι τα άτιμα, δεν σταματούν τα σαγόνια τους![]()
Καλημέρα Μιχάλη για τη στήριξη στον τοίχο έκανα 3 τρύπες στο ξύλο και πέρασα βίδες σε ουπα νο. 6 στον τοίχο. Ο σοβάς είναι πεταχτή τσιμέντοκονια το λεγόμενο χωριάτικο. Εσωτερικά μάλλον πρέπει να είναι τοιχίο τσιμεντένιο πάντως τούβλο δεν είναι.Καλοριζικο το δραπανακι Γιαννη! Ωραιοτατη η ρουστικ κρεμαστρα!! Πολυχρονος και ο γλυκος κουνελος
Τι εννοεις για το ανοιγμα των 3 τρυπων οταν λες "Τελικά τα κατάφερε και με τη βοήθεια της δεύτερης μπαταρίας" ??
Τι να το κάνεις Κυριάκο εσύ έχεις το θηρίο του Νίκου χαχαχαΤο κουνελι να μου φερεις πισω!!!
Σίγουρα τα τρυπάνια είναι δουλεμένα αλλά άμα είχα το Dewalt ήταν ένα λεπτό υπόθεση σίγουρα. Η μία μπαταρία αν και τις είχα φορτίσει δεν άντεξε και έβαλα και τη δεύτερη.Τρυπανια θελεις μαλλον Μερτζ.
Ποση ωρα τρυπαγες για να ανοιξουν οι τρυπες?
Κατι υποπτο συμβαινει.
Σίγουρα τα έχω δουλέψει πολύ αυτά που έχω.Γιάννη ένα σετάκι cyl9 σου λείπει μαλλον..
Πάντως εαν έπεσε σε συναζι είναι λογικό να καθυστερεί να τρυπήσει....
Το εργαλειο 12v είναι μην περιμενουμε σε δεύτερολεπτα να τρυπήσει μπετό...
Αρκετή ώρα και για τις 3 τρύπες κάνα μισάωρο θα το έφαγα. Σε βάθος μέχρι να μπει όλο το ουπα και λίγο παραπάνω 5 cm οπωσδήποτε. Πάντως τούβλο δεν είναι κατά πάσα πιθανότητα τσιμέντο. Κατά πάσα πιθανότητα το τρυπάνι αλλά όπως το κοίταζα και σήμερα οπτικά η μύτη του δεν φαίνεται φαγωμενη. Ίσως έχει χάσει τον αιθέρα του και δεν κόβει. Ε και η κρούση του σίγουρα δεν είναι και τόσο δυνατή όσο ένα κανονικό κρουστικό δράπανο. Η διαδρομή καταλαβαίνεις από τον ήχο είναι μικρή.Περιπου ποση ωρα εκανε να ανοιξει η καθε τρυπα (καθαρος χρονος να δουλευει φουλ το δραπανακι), Γιαννη;
Μιλαμε για τι; 6αρε τρυπες χ 5cm βαθος, ή καπου εκει;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.