Tι παραλάβαμε σήμερα..

Παραλαβη απο το banggood μετα απο 2.5 μηνες (...απο 17-Φεβρουαριου)!

Λουκετακι με την υπογραφη της ΧiaoMi που ανοιγει με δακτυλικο αποτυπωμα! https://www.banggood.com/YEELOCK-Sm....html?rmmds=myorder&ID=42077&cur_warehouse=CN

Μεσα σε μια καλοφτιαγμενη και στιβαρη συσκευασια
49862373236_8062db064b_c.jpg

Μαζι με καλωδιο USB και ενα περιποιημενο φυλλαδιακι οδηγιων στα κινεζικα και στα Αγγλικα.
49861838443_5047f61734_c.jpg

Το φυλλαδιακι ειναι περιποιημενο οπως ειπα, τυπωμενο σε καλο χαρτι και αρκουντως επεξηγηματικο.
Οι αγγλικες οδηγιες βεβαια, αν και βγαζουν νοημα και ειναι πολυ καλυτερα μεταφρασμενες απο οτι εχουμε συνηθισει σε κινεζικα προιοντα, θα επρεπε να ειναι γραμμενες και διατυπωμενες σε πιο σωστα Αγγλικα, λογω XiaoMi που γνωριζουμε οτι δινει σημασια και στην λεπτομερεια.
49862372836_da220a27a1_b.jpg

Και εδω φορτιζει με το USB απο το laptop. Η πληρης φορτιση γινεται σε μιση ωρα.
49862372626_589bb0753a_c.jpg

Oι πρωτες εντυπωσεις ειναι πολυ καλες. Το λουκετακι ειναι βαρυ και φαινεται καλοφτιαγμενο. Αναβει κοκκινο led οταν κλειδωνει και μπλε οταν ξεκλειδωνει.
Απο την αρχη ειναι σεταρισμενο στο 'experience mode' που δουλευει με ολα τα δακτυλικα αποτυπωματα μεχρι να του βαλεις τα δικα σου.

Μερικες λεπτομερειες για το προϊον

Βολταζ: 3.7ν
Υλικο: Kραμα αλουμινιου
Διαστασεις: 6,3εκ. υψος, 3,5εκ πλατος και 1.7εκ. βαθος.
Βαρος: 59γρ.
Φορτιση: 30 λεπτα
τυπος USB: 5volt, water proof micro usb

Xρονος λειτουργιας: μεχρι 6 μηνες (με 4 ξεκλειδωματα την μερα)
# αποτυπωματων: μεχρι 40 διαφορετικα σετ δακτυλικα αποτυπωματα
Ευρος θερμοκρασιας: -20 εως 60 βαθμοι
Αδιαβροχοτητα: IP66

Καλοκλειδωτο :)

Μη σου κανει εντυπωση η καθυστερηση.
Προχθες παρελαβα κατι κολλες απο ebay, που πρεπει να τις ειχα παραγγειλει καπου τον Νοεμβριο(!).
Ποιος ξερει που γυρνοβολαγαν...

Μιχάλη καλορίζικο
Η μεζούρα που ήρθε χτες ήταν απο 11 Φεβρουαρίου :guitarist:
Το λουκέτο δεν είναι για πολλά πολλά πιο πολύ για το εφέ είναι
Το έχω δοκιμάσει με ένα κωδικό μόνο και δουλεύει ΟΚ για ενα μήνα περίπου
Άλλα έχω την εντύπωση ότι αν το τραβήξω λίγο δυνατά θα μου μείνει στο χέρι

Ευχαριστω συναδελφοι!!
Στο πνευμα των καιρων με τις customized ευχες Αγγελε...:)))

To προβλημα με τις καθυστερημενες παραγγελιες, και μιλαμε για πανω απο 2 μηνες, ειναι κυριως η διευθυνση πανω στα πακετακια που τεινει να ξεβαψει εντελως. Ιδιως εαν οι συνθηκες που κρατουνται τα πακετα δεν ειναι οι καταλληλες.

Στο σημερινο πακετακι ισα που αχνοφαινοταν η διευθυνση, με το νουμερο να μην φαινεται ολοκληρο. Ευτυχως που με γνωριζουν απο το ονομα...

Μερικα σπρεις και ενα ψαλιδακι κλαδευτικο της bacho

ΥΣ. Να δω τι θα το κανω τοσο πρασινο που εκανα λαθος στη παραγγελιαα....

Καλησπέρα παιδιά,

Κάποιες σημερινές παραλαβές. Ένα κυλινδρος για το γκαζον και ένα κινέζικο παιχνιδάκι για τα παρτέρια.. Η ποιότητα είναι αρκετά χαμηλή αλλά το περίμενα, μένει να το δούμε στην πράξη.

c984e700de4ce4ed503bed48e40f38cf.jpg
7d4052ea705ddacb6da5ff13add94786.jpg
dcac0751fc3eefd81ae8491612d0af22.jpg
09a95a984b09c6175f30133d695edb26.jpg
93e2a384a0f08ef75693caaf708c1ab3.jpg

Στάλθηκε από το SM-G973F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Μερικα σπρεις και ενα ψαλιδακι κλαδευτικο της bacho

ΥΣ. Να δω τι θα το κανω τοσο πρασινο που εκανα λαθος στη παραγγελιαα....

Φιλε μου αυτο το AC90 ειναι καλο ; η καλυτερα σταθερη αξια τοθ WD40?

Last edited by a moderator:
Καλοδουλευτες οι παραλαβες συναδελφοι!

Ωραιο φαινεται στη φωτο το κινεζικο εργαλειο με το 100% γιαπωνεζικο ονομα!
Παντως δεν καταλαβαινω γιατι αναγραφουν με τοση περηφανια τα (παρα πολλα) 114db θορυβου του μηχανηματος!! :)))

Νεκταριε καλοκλαδευτο το εργαλειο και τα σπρέϊς :).
Για πες αν κανει δουλεια το spray ασταρι για τα πλαστικα οταν το δοκιμασεις.

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλησπέρα παιδιά,

Κάποιες σημερινές παραλαβές. Ένα κυλινδρος για το γκαζον και ένα κινέζικο παιχνιδάκι για τα παρτέρια.. Η ποιότητα είναι αρκετά χαμηλή αλλά το περίμενα, μένει να το δούμε στην πράξη.

Kαλοδουλευτα.
Μαχαιρια δεν εχει το nakayama, μια χρηςσης εργαλειο. Εδωσες πανω απο 100 ?:grinning-smiley-043
Καλοδουλευτες οι παραλαβες συναδελφοι!

Ωραιο φαινεται στη φωτο το κινεζικο εργαλειο με το 100% γιαπωνεζικο ονομα!
Παντως δεν καταλαβαινω γιατι αναγραφουν με τοση περηφανια τα (παρα πολλα) 114db θορυβου του μηχανηματος!! :)))

Νεκταριε καλοκλαδευτο το εργαλειο και τα σπρέϊς :).
Για πες αν κανει δουλεια το spray ασταρι για τα πλαστικα οταν το δοκιμασεις.
Οταν βαψω κατι πλαστικο, ξαναρωταμε-bye-

Last edited by a moderator:
Re: Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Kαλοδουλευτα.
Μαχαιρια δεν εχει το nakayama, μια χρηςσης εργαλειο. Εδωσες πανω απο 100 ?:grinning-smiley-043

Οταν βαψω κατι πλαστικο, ξαναρωταμε-bye-
Τι εννοείς μαχαιρια; έχει φαίνονται στις φωτογραφίες. Εκτός και αν εννοεις οτι γενικα χαλανε αμεσως. Όσο για το μιας χρήση θα δειξει. Το αγόρασα στα 149.

edit: νόμιζα ότι με ρωτούσες Νεκτάριε, δε κατάλαβα ότι το έλεγες καταφατικά, σίγουρα τα μαχαίρια είναι για "ξύσιμο" χώματος και μόνο.

Καλοδουλευτη Δημητρη, αλλο πραμα η χλοοκοπτικη μηχανη, κινεισαι πλεον σε αλλο επαγγελματικο επιπεδο :grinning-smiley-043

Eτσι απο περιεργεια, αναφερει πουθενα τα επιπεδα θορυβου (dB)?

Aναμενουμε εντυπωσεις γιατι βλεπω αρκετα καινοτομα χαρακτηριστικα εδω!

Δημήτρη ,
καλοδεούλευτα όλα.
Μια χλοοκοπτική μηχανή μπαταρίας που ακριβώς χρειάζεται ? και ποιο το όφελος σε σχέση με μια βενζίνης ? Διαφορές στην απόδοση έχουν ?
Για να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι δηλ.

Καλοδουλευτη Δημητρη, αλλο πραμα η χλοοκοπτικη μηχανη, κινεισαι πλεον σε αλλο επαγγελματικο επιπεδο :grinning-smiley-043

Eτσι απο περιεργεια, αναφερει πουθενα τα επιπεδα θορυβου (dB)?

Aναμενουμε εντυπωσεις γιατι βλεπω αρκετα καινοτομα χαρακτηριστικα εδω!

Σε ευχαριστώ Μιχάλη,προπαντός γιά να γλυτώσω από τήν βρώμα,τό καυσαέριο,τίς βενζίνες,τίς χειρόμιζες,τό θόρυβο,τήν συντήρηση.Από τότε πού ξεκίνησα να δουλεύω τα εργαλεία κήπου μπαταρίας,ούτε πού θέλω να ξαναδουλέψω τα βενζινοκίνητα,πάνε back-up σταδιακά μέ τήν αγορά τών εργαλείων μπαταρίας καί άν χρειάζεται κάτι πού θέλει μεγάλη ισχύ μόνο θά τα χρησιμοποιήσω τά βενζινοκίνητα.

Φυσικά καί αναφέρει τα επίπεδα θορύβου,είναι στά 92 db LWA,ενώ στήν βενζινοκίνητη είναι 96 db LWA,εχουν διαφορά τα 4 db LWA.

Καλά τα πρόσεξες τα καινοτόμα χαρακτηριστικά μέ τό γερακίσιο μάτι σου !! :a0210:
Εχει τήν λειτουργία ECO πού σημαίνει ότι το μοτέρ αντιλαμβάνεται πότε πρέπει να δώσει περισσότερη ισχύ,καί πότε να κόψει όταν δέν υπάρχει ανάγκη,μέ αποτέλεσμα νά γίνεται μεγαλύτερη αυτονομία στήν μπαταρία.
Επίσης έχει μιά δεύτερη θέση μπαταρίας,απλά γιά αποθήκευση καί όταν αποφορτίση η μία μπαταρία να β´λαεις τήν δεύτερη χειροκίνητα.
Υπάρχει ένα μεγαλύτερο μοντέλο πού έχει μιά καινοτομία,έχει μιά δεύτερη θέση μπαταρίας πού όταν η πρώτη μπαταρία αποφορτίση,τότε κομπλάρει αυτόματα τήν δεύτερη μπαταρία,χωρίς να χρειάζεται να βγάλεις-βάλεις τήν δεύτερη μπαταρία μέ τό χέρι.

Σαφώς καί θα αναφέρω στήν πράξη τί γίνεται,αλλά επειδή έχω καύσιμο καί θέλω να το τελειώσω μέ τήν βενζινοκίνητη γιά νά τήν παροπλίσω καί να τήν έχω μόνο Back-up,θα αργήσω λίγο να τήν δοκιμάσω στήν πράξη.

Ναί καί τό παραδέχομαι,κάποτε σε κορόιδευα από μέσα μου μέ τήν καλή έννοια φυσικά (τού στύλ "καλά κρασιά άντε νά κόψεις με αλυσοπρίονο μπαταρίας καί να μήν σου βγεί ο ανανίας") ,καί λίγο από έξω,από εξω :grinning-smiley-043,μέ τήν έμφαση πού έδινες στα εργαλεία κήπου μπαταρίας,βέβαια η Stihl είναι σέ άλλο επίπεδο στα εργαλεία κήπου βενζίνης - ρεύματος - μπαταρίας.

Δημήτρη ,
καλοδεούλευτα όλα.
Μια χλοοκοπτική μηχανή μπαταρίας που ακριβώς χρειάζεται ? και ποιο το όφελος σε σχέση με μια βενζίνης ? Διαφορές στην απόδοση έχουν ?
Για να μαθαίνουμε και εμείς οι άσχετοι δηλ.

Σε ευχαριστώ Βαγγέλη,τα αναφέρω στό παραπάνω reply στόν Μιχάλη.

καλοριζικα Stihlάτε :award:

Σε ευχαριστώ Γιώργο-γείτονα -bye-