Tι παραλάβαμε σήμερα..

Αυτό το έχει χρησιμοποιήσει κανένας;
Μου το έδωσε φίλος και μου είπε οτι είναι το απόλυτο για δύσκολες περιπτώσεις όπως καλάμια χοντρά και ξερά χόρτα βάτα κλπ.

Attachments

• 948F4AEE-B5D1-4C14-B4A9-C236E75FC4ED.jpg
    948F4AEE-B5D1-4C14-B4A9-C236E75FC4ED.jpg
    128.7 KB · Views: 252
Μία μπαταρία από το Lidl είχε το πρόγραμμα σήμερα.

& ανεβαίνω ταράτσα & πάω να την κουμπώσω στο εργαλείο & δεν ταιριάζει. Φτου!

Τι κάνουμε τώρα? (ρε Osa παίρνει πατέντα?). Την περίμενα πως & πως.

Ηλία σε ευχαριστώ.

Άλλη διαφορά τώρα.
Αυτό το ID που φαίνεται τι ρόλο βαράει.
Κοντολογίς ο παλιός φορτιστής που έχω θα την φορτίζει ή πρέπει να πάρω & νέο φορτιστή? :hmmmm:

Έγινε η modifa!
Με ένα λεπιδακι αφαίρεσα εντελώς τους δύο πλαστικούς οδηγούς & η μπαταρία μπήκε κανονικά στο εργαλείο. Επίσης κουμπωσε κανονικά στον παλιό υπάρχων φορτιστή & άναψε κανονικά το κόκκινο λαμπάκι φόρτισης.
Το μέλλον θα δείξει.

Ευχαριστώ πολύ τον Ηλία & τον παρακάτω YouTuber!
https://youtu.be/u2JztcNLGXA

Last edited by a moderator:
Θέλει πολύ προσοχή αυτός ο διάολος Μπαμπη . Μάσκα full face και αρβύλα οπωσδήποτε . Εκτοξεύονται διαφορα σαν τρελά . Και δυνατό μηχάνημα .

Τι κάνουμε τώρα? (ρε Osa παίρνει πατέντα?). Την περίμενα πως & πως.
Κωστή πρέπει να αφαιρέσεις την εγκοπή εξόγκωμα στην καινούργια μπαταρία , υπάρχει και βίντεο σχετικό στο YouTube .

Last edited by a moderator:
Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Θέλει πολύ προσοχή αυτός ο διάολος Μπαμπη . Μάσκα full face και αρβύλα οπωσδήποτε . Εκτοξεύονται διαφορα σαν τρελά . Και δυνατό μηχάνημα .

Ναί Ηλία, αυτό μου είπε, μέχρι πέτρες εκτοξεύει.

Τα ακούμπησαμε πάλι στο Lidl
ae4269825fa3dddcb5814a90b1206bfd.jpg
ε

Δεν είχα σκοπό να πάρω το ψαλίδι αλλά ήταν κλεψιά για μόλις 2 ευρώ παραπάνω
18 ευρώ ο φορτιστής με μπαταρία 2Α και 20 ευρώ το ψαλίδι με φορτιστή 60 λεπτών και μπαταρία !
Επίσης για όποιον ενδιαφέρεται είχε ακόμα το λέιζερ το φαλτσόπριονο των 60 ευρώ και αρκετά χλοοκοπτικα

Sent from my iPhone using Tapatalk

Η 4αρα πάντως κουμπωσε κατευθείαν στο γωνιακό τροχό...Δεν ξέρω εαν έχει να κάνει με το εργαλείο η οχι πάντως θέμα μη σωστής τοποθέτησης από τις εγκοπες δεν υπάρχει..

Στο δράπανο μου δεν ταίριαζε.

Έκανα ακριβώς ότι έλεγε στο βίντεο & όλα μια χαρά. Τώρα που γύρισα είχε φορτίσει κανονικά η νέα μπαταρία στον παλιό φορτιστή, είχε ανάψει το πράσινο λαμπάκι & όλα καλά.

Αν δεν καταργούσα τους πλαστικούς οδηγούς στην νέα μπαταρία ΔΕΝ έμπαινε η νέα μπαταρία στο παλιό δράπανο (3έτιας) με τίποτα.

Άρα όλα τα εργαλεία 3ετιας έχουν διαφορετικά κουμπωματα...το λέω γιατί μάλλον στο γωνιακό που έχω και είναι του 19' δεν υπάρχει θεμα..οποτε και η 2αρα δεν θα είχε θέμα...

Τι με ρωτάς ...αφού τα κάνεις μόνος σου μια χαρά :worshippy:
Στο δικό μου κατσαβιδάκι που το έχω από τις αρχές του 17- PABS 12 B2 μια μπαταρία που είχα πάρει πριν λίγο καιρό δεν έμπαινε μέχρι που πετσόκοψα κάτι αυτάκια αλλά έχει αντίθετη πολικότητα. Αν βρω κάτι άλλο 12v που να μου χρειάζεται θα αλλάξω την πολικότητα στο δράπανο αλλιώς θα αλλάξω την πολικότητα στην μπαταρία να μην χρειαστώ και άλλο φορτιστή. Αν και καλό θα είναι να πάω να πάρω όλα τα 12v... :chinscratch:
Εσείς όμως με τις μπλε σειρές τι θέλετε και πλέκετε με τα "προβληματικά" ??

Γειά σου Osa.

KOSSTV το μόνο διαφορετικό ήταν η θέση των πλαϊνών οδηγών. Τα αυτάκια - κουμπώματα ταίριαζαν απόλυτα & συγκρατούν κανονικά την νέα μπαταρία στο "παλιό" εργαλείο.

Για αλλο πραγμα πηγα στο lidl σήμερα,κ πετυχα μια κ μόνη κασετινα με καρυδακια.Ειναι αυτη με τα 52 εξαρτηματα που εκανε 99e κ την ειχε στα 69.Δεν αντεξα κ την πήρα ,ελπιζω όντως να αξιζει τα 69e.

Χτεσινή παραλαβή από το lidl και για μένα

5.jpg

Πολύ μου άρεσε που το σόλο τροχάκι είχε και βαλιτσάκι, όλα τακτοποιημένα

6.jpg

Απάντηση: Re: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Καλορίζικα σε όλους.

Το είχα πει από την προηγούμενη φορά ότι μετάνιωσα που δεν πήρα και ένα δεύτερο σετ.
άντε γιατί είχα καιρό να πάρω κι εγώ κάτι..

IMG-9947.jpg