Tι παραλάβαμε σήμερα..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

....πως και αποφασισες να παρεις Stilh...τυχαιο θα ηταν μαλλον...:flipout:

Kαλοριζικο Δημητρη.......καλες δουλειες να εχεις....!!!

Είναι αυτό πού λέμε Κωστή "περνούσα απέξω είδα φώς καί μπήκα" :laugh:
Σε ευχαριστώ,επίσης καλοδούλευτα καί τα δικά σου καλούδια.

Θηρίο!!!!
Καλοδουλευτα Δημήτρη!

Θηρίο δέν λές τίποτα Κυριάκο !!,σέ ευχαριστώ.

....πως και αποφασισες να παρεις Stilh...τυχαιο θα ηταν μαλλον...:flipout:

Kαλοριζικο Δημητρη.......καλες δουλειες να εχεις....!!!

Έτσι. πες τα γιατί όταν τα έλεγα εγώ με έλεγε κακό, δύστροπο, κ.λ.π.

Αλλά δεν βαριέσαι. αγάπα το φίλο σου με τα ελατώματά του..

Re: Απάντηση: Tι παραλάβαμε σήμερα..

Έτσι. πες τα γιατί όταν τα έλεγα εγώ με έλεγε κακό, δύστροπο, κ.λ.π.

Αλλά δεν βαριέσαι. αγάπα το φίλο σου με τα ελατώματά του..

Εσένα τώρα σέ "τρώει" νά ακούσεις τήν παλιά γλυκιά μελωδία πού σού αρέσει αξιότιμε κ.Γείτονα "Stay tuned George,stay tuned" :flipout: -bye-

Μια αριδα από pavlatos tools γερμανική sds max Φ40 40 πόντους ωφέλιμο. Σε πολύ καλή τιμή για το μέγεθος της 90ευρω.

Στάλθηκε από το COR-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
d853cb2053db15a0f93d873770af9153.jpg
0fa8da92eebbd92edbdc76b0591ca9c1.jpg

Το ένα μωρό, μπήκε πριν λίγο στην εργαλειοθήκη: https://i.ibb.co/cX4CLtH/IMG-20210129-170432.jpg

Αύριο έχει σειρά η πλάνη... 

Ωραιος....η εργαλειοθηκη Stanley..;

Μια αριδα από pavlatos tools γερμανική sds max Φ40 40 πόντους ωφέλιμο. Σε πολύ καλή τιμή για το μέγεθος της 90ευρω.

Kαλοριζικη....
Καλα τρυπηματα....
Βοsch,Dewalt...;

Μου την είπε την μάρκα ο pavlatos πρέπει να δω το καρτελάκι για να σου πω. Είναι από κάποια που έφυγε από Ελλάδα για αυτό και η τιμή. Γενικά τον εμπιστεύομαι σε ότι μου λέει και δεν το πολύ ψάχνω. Αν λέει ότι είναι καλό είναι καλό.

Ωραίος ο Παυλάτος. επαγγελματίες όλοι τους. Μια φορά πήγα και αγόρασα κάποια πράγματα και το διαπίστωσα και από κοντά. και καλές τιμές.

Ευτυχώς βέβαια που μένω μακριά γιατί δεν είμαι εγκρατής...

Καλώς δεχτήκατε τις παραλαβές σας Κύριοι !!

Η βουρτσα ειναι πιο απλη και ευκολη στην χρηση. Ο αλοιφαδορος Δημητρη κανει την ιδια δουλεια, ισως και ελαχιστα καλυτερη στο γυαλισμα.

Ευχαριστώ.
Μεγειά και τα ωραία σανιδάκια.

Καλοριζικα συναδελφοι, ακραιες καταστασεις στις παραλαβες σημερα -και στα εργαλεια και στα αναλωσιμα!! :))

Δεν πρεπει να υπαρχει μεγαλυτερο μεγεθος λαμας σε αλυσοπριονο μπαταριας απο 50εκ, ουτε πιο μεγαλο SDS Μax τρυπανι απο 40μμ (-ισως 50μμ)!!

Καλοδουλευτα!!

Last edited by a moderator:
Καλοριζικα Διαμαντη, ωραιο πραμα να αγοραζεις νεα εργαλεια καθε μερα. Eυχομαι να αργησεις λιγακι να ολοκληρωσεις τον εξοπλισμο και να συνεχισεις να χαιρεσαι τις παραλαβες :)

Τεραστια η εργαλειοθηκη, φανταζομαι οτι την θελεις περισσοτερο για αποθηκευτικο χωρο, ετσι? Ειναι πολυ καλη αυτη η σειρα της Fatmax.

Eχω βρει ιδιαιτερα βολικη μια μικρη εργαλειοθηκε της Stanley, με ενα συρταρι στο κατω μερος. Δεν μπορουσα να το φανταστω οταν την αγοραζα οτι θα ηταν η πιο χρησιμη εργαλειοθηκη που εχω!
20170201132410_21f3bf84.jpeg

https://www.toolman.gr/shop/ergalia...BfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0

Αυτες με τα συρταρια ειναι απιστευτα βολικες γιατι μπορεις να βαζεις και τα μικροεργαλεια η αναλωσιμα οπως βιδες,ουπα κ.τ.λ...χωρις να ειναι χυμα μεσα σε εργαλειοθηκη οταν θες να τα μεταφερεις στην δουλεια...η μπορουν αν ειναι και μονιμα...
Αν και εχω μια μεγαλη βαθεια ταμπακερα της ομωνυμης εταιριας για τετοιες καταστασεις...εν τουτοις καποια στιγμη θα ηθελα μια σε στυλ T-Stak ωστε να ενωνεται με τις υπολοιπες....
https://www.skroutz.gr/s/10948755/Stanley-FatMax-TSTAK-IV-FMST1-71969.html

https://b.scdn.gr/images/sku_images/031374/31374362/20200323134644_1f9335d6.jpeg

Bluetooth transmitter 5.0 με AptX τέλειο δουλεύει άψογα!!![

καλησπέρα,
Μπορείς να βάλεις το link από το site που το αγόρασες; Συνδέεται με δυο ακουστικά;
Και επειδή το θέλω για μια SONY TV του 15 που το Bluetooth τους δεν υποστηρίζει audio, μπορείς να μου πεις αν έχει μεγάλο latency στις ταινίες?

EDIT: γράφεις για Transmitter αλλά η φώτο δείχνει receiver

Σημερινη ανταλλαγη προιοντων με συναδελφο που μου τα αγορασε απο Αθηνα και εγω αγορασα κατι δικα του απο Amazon.

Κι αλλες κορδελες για τις πριονοκορδελλες Proxxon για καβατσα.
gyxZogyh.jpg

Μια στενη μολις 3.5μμ πλατος (28180) και μια ανθεκτικη, Βi Μetal, 6μμ πλατους, η μεγαλυτερη κορδελα σε πλατος που δεχεται η μικρη Proxxon (28172).

Thanks weatherman!