Kαλοριζικο...
Έχω το μπουλονοκλειδο/παλμικο της Bosch Gdx-18v και εχει ακριβώς τα ίδια πράγματα...
Η ηλεκτρονική υποβοήθηση βοηθάει πολύ κατά το βίδωμα...Δεν θα έχεις θέματα αρκεί να δουλέψεις σωστά το μηχάνημα..
Θα το βάλεις στην πρώτη ταχύτητα και θα πατάς την σκανδάλη προοδευτικα και ο αριθμός στροφών θα ανεβαίνει..
Δουλεύοντας το θα καταλάβεις ποτέ πρέπει να πατήσεις περισσότερο και ποτέ όχι..
Συνήθεια είναι...
Φοβερό εργαλείο, καλοδούλευτο.
Αν και νομίζω οτι δεν ήταν και η πιό σωστή επιλογή το DTD171Z.
Κάποιο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, πχ το DHP481Z θα σε βόλευε πολύ περισσότερο, θα μπορούσες μ’αυτό να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα εννοώ.
Εκτός αν ήθελες οπωσδήποτε τα 180 Nm και τα 115 Nm του DHP481Z σου φαίνονται λίγα.
Μεγεια το Makita
με τη σωστη μυτη και πιεση δεν θα κουρεψεις καμια βιδα!
Καμία μα καμία σχέση το ένα με το άλλο.Φοβερό εργαλείο, καλοδούλευτο.
Αν και νομίζω οτι δεν ήταν και η πιό σωστή επιλογή το DTD171Z.
Κάποιο κρουστικό δραπανοκατσάβιδο, πχ το DHP481Z θα σε βόλευε πολύ περισσότερο, θα μπορούσες μ’αυτό να κάνεις πολύ περισσότερα πράγματα εννοώ.
Εκτός αν ήθελες οπωσδήποτε τα 180 Nm και τα 115 Nm του DHP481Z σου φαίνονται λίγα.
Ναι, αλλά πριν 20 μέρες...!!!
Καλορίζικο το Makita φίλε, πολύ δυνατό εργαλείο φαίνεται.
Προσωπικά με προβληματίζουν οι πολλές επιλογές στην λειτουργία του, που να τα θυμάμαι όλα αυτά;
Είμαι και μεγάλος άνθρωπος
Αν δεν κάνω λάθος στα δραπανοκατσάβιδα με μεγάλη ροπή έχουν μια "βαλβίδα" ώστε όταν αντιλαμβάνεται απότομη κίνηση κόβει την κίνηση του μοτέρ για να μην υπάρξει γύρισμα του χεριού του χρήστη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.