Νίκο ριξτα στο μίξερ σε δυνατό χτύπημα, 218γραμ. βούτυρο 376γραμ. ζάχαρη, μια πρέζα αλάτι και μετά ψήσιμο στους 220°C για 49,7 λεπτά
Ρε φίλε σταθμό κόλλησης ή κόλασης είναι αυτό το πράγμα;
Ελάτε βρε σεις, δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα.
Τυπώνεις το κουτάκι που είχε πει ο "Σώφρον", και μοντάρεις τα υλικά.

Η μόνη δυσκολία είναι πως στις κολλήσεις πρέπει να έχεις ένα κολλητήρι με λεπτή μύτη

Και εδώ υπάρχει το παράδοξο: Για να φτιάξεις ένα σταθμό κόλλησης, χρειάζεσαι ένα καλό κολλητήρι



(δεν το βάζω στις παρουσιάσεις ακόμα γιατί θέλω να το δοκιμάσω. Μου φάνηκε πως έχει μια μικρή αστάθεια, θα το δω .... )