Tι παραλάβαμε σήμερα..

Νίκο ριξτα στο μίξερ σε δυνατό χτύπημα, 218γραμ. βούτυρο 376γραμ. ζάχαρη, μια πρέζα αλάτι και μετά ψήσιμο στους 220°C για 49,7 λεπτά 😂😂😂
Ρε φίλε σταθμό κόλλησης ή κόλασης είναι αυτό το πράγμα;

Ελάτε βρε σεις, δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα.

Τυπώνεις το κουτάκι που είχε πει ο "Σώφρον", και μοντάρεις τα υλικά.

Image3866759910543340703.jpg

Η μόνη δυσκολία είναι πως στις κολλήσεις πρέπει να έχεις ένα κολλητήρι με λεπτή μύτη

Image1619488763591815302.jpg

Και εδώ υπάρχει το παράδοξο: Για να φτιάξεις ένα σταθμό κόλλησης, χρειάζεσαι ένα καλό κολλητήρι :-p 😛 😅

(δεν το βάζω στις παρουσιάσεις ακόμα γιατί θέλω να το δοκιμάσω. Μου φάνηκε πως έχει μια μικρή αστάθεια, θα το δω .... )

μια που εχεις τον φορτιστη, μετρα εσωτερικη αντισταση,

και ΔΕΝ μου αρεσαν οι παραμορφωσεις στους πολους απο το τραβηγμα του ελασματος

Αυτή την αντίσταση δείχνει το μηχανάκι στις Sony - Murata 3000mAh που παρέλαβα.

Δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή η τιμή. :unsure: (ας μας εξηγήσει κάποιος που ξέρει παρακαλώ)

Image1814257364885014652.jpg

• Like
Reactions: nickolas

Δεν ξέρω αν είναι καλή ή κακή η τιμή. :unsure: (ας μας εξηγήσει κάποιος που ξέρει παρακαλώ)

View attachment 214507

Ψάχνοντας την απάντηση σε αυτό το ερώτημα, έπεσα πάνω σε ένα ενδιαφέρον άρθρο της XTAR που έχει και αυτό το πινακάκι.

2023-04-26_20-48-22.jpg

Οπότε, η Sony / Murata που παρέλαβα από Nkon, αν και με παλιά ημερομηνία κατασκευής, έχουν 113 milliohms (το γράφει η οθόνη κάτω δεξιά), και συνεπώς εμπίπτουν στην κατηγορία "Excellent" (y)

Γράφει και άλλα ενδιαφέροντα το πιο πάνω link

:)

Αστα Νίκο παρέλαβα και εγώ τον σταθμό κόλλησης και θέλει και οδικός μου συναρμολόγηση!!!!

Το κολλητηρι ήθελε βιδωμα στον σταθμό.

Πολύ πολύ ωραία τακτοποιημένος και ποιοτικός για κινέζικος των 25 ευρώ από Ελλάδα την στιγμή που στο Banggood έχει 45...
IMG20230426180840.jpgIMG20230426181004.jpgIMG20230426181234.jpgIMG20230426181434.jpg

Ελάτε βρε σεις, δεν είναι και τόσο δύσκολα τα πράγματα.

Τυπώνεις το κουτάκι που είχε πει ο "Σώφρον", και μοντάρεις τα υλικά.

View attachment 214506

Η μόνη δυσκολία είναι πως στις κολλήσεις πρέπει να έχεις ένα κολλητήρι με λεπτή μύτη

Και εδώ υπάρχει το παράδοξο: Για να φτιάξεις ένα σταθμό κόλλησης, χρειάζεσαι ένα καλό κολλητήρι :p 😛 😅

(δεν το βάζω στις παρουσιάσεις ακόμα γιατί θέλω να το δοκιμάσω. Μου φάνηκε πως έχει μια μικρή αστάθεια, θα το δω .... )
Μια χαρα
Το κολλητηρι ειναι πολυ καλο
Παρε και αυτη τη βαση και θα ειναι τουμπανο
Επισης κανε μια μικρη τρυπα στην προσοψη για το λαμπακι

Κυρ, μεγεια, αλλά του Νικου ειναι ανωτερο

Ναι Θανάση δεν αμφιβάλω.
Απλά θεωρώ πως για τις δουλειές που το θέλω μια χαρά είναι και το δικό μου φίλε.
Πιάνει και διατηρεί την θερμοκρασία στο μπαμ και έχει και ωραία μύτη.

• Like
Reactions: newbie

σε τεστ 40.....
δυστυχως ο τυπος σταματησε να ασχολειται, αλλα για εμρικα ακομα χρονια ειναι πολυτιμος

• Like
Reactions: lazarefa and nikfor
Πολύ χρήσιμο το σφιγκτηρακι και για κολωνατο δραπανο. Ο φακός κεφαλής, αυτο το είδος δηλαδη, ειναι ο καλύτερος που υπαρχει.
Καλοδουλευτα!

• Like
Reactions: newbie
Μικρη παραλαβη, ενα εξαρτημα για το 18βολτο πλυστικό της Ryobi. Aπο Amazon.fr.

c1dCNVlh.jpg

Kυριως για τον καθαρισμο απο σκονη/γυρη των τροχοφορων αλλα και επιπλων κηπου.

Καλοδουλευτα!

Ιδια πρεπει να ειναι με αυτα που πηραμε προσφατα αλλα αυτα ειναι λιγο πιο φτηνα. Τα αλλα ηταν πιο ακριβα μαλλον επειδη γραφανε Amazon's choice :)

Καλοριζικα....ειναι πολυ χρησιμα και ποιοτικα....

Ιδια πρεπει να ειναι με αυτα που πηραμε προσφατα αλλα αυτα ειναι λιγο πιο φτηνα. Τα αλλα ηταν πιο ακριβα μαλλον επειδη γραφανε Amazon's choice :)

Ιδια δεν ειναι....και ουτε εαν ειναι Amazon's choise γιατι και αυτα που πηραμε ειναι...;)
Η κυρια διαφορα,για εμενα συμαντικη,ειναι οτι αυτα που πηραμε ειναι διπλη φορας κοψιματος ενω αυτα μονης...βεβαια στην πραξη θα φανει αυτη η διαφορα....

61efPxU4PIL._SL1000_.jpg
71R799AIm2S._SL1500_.jpg

Last edited:
Καλοδουλευτα!

Έχει δίκιο ο Κωστής. Ήμουν σίγουρος ότι παρήγγειλα τα ίδια με εσάς, αλλά προφανώς κάπου το έχασα 🙁

• Like
Reactions: Χιωτης
H διαφορα των single cut με τα double cut (που αγορασαμε εμεις) ειναι η ομαλοτερη και καθαροτερη κοπη που προσφερουν τα δευτερα.

Τα single cut ειναι πιο αγρια στην κοπη, κλωτσανε περισσοτερο, αφηνουν τραχεια επιφανεια αλλα κοβουν λιγο πιο γρηγορα.
Καπου ειχα βαλει φωτο με την διαφορά στην κοπη.

Κατι σαν τις πριονοκορδελες με τα λιγα η τα περισσοτερα δοντια.

Αυτό που λέει κυριως ο Μιχάλης..

Η κινησια που έχει δημιουργηθεί/φτιαχτει στο Double cut εξαρτημα δημιουργεί το έξτρα κοψιμο που δίνει την καλύτερη λειανση..
Εγώ πιστευω οτι κατά το δούλεμα επειδή είναι αντίθετη με την φορά της κυρίας κινησια του bit θεωρώ ότι δημιουργεί αυτές τις εξτρα δύναμεις ώστε να απωθησει το εξτρα υλικό σε σχέση με το single cut για να γίνει λείο όπως στην φωτο την Μιχαλη...Αυτό το θεωρώ εξτρα φορά...τωρα εαν είμαι λάθος πάω πάσο...