Tι παραλάβαμε σήμερα..

Για 7βολτο περιμενα να εχει παραπανω απο 5.5 Νm ροπη. Το 4βολτο GSR της Βοsch δινει 10Νm!

Παρ'ολα αυτα μπραβο στην Τοταλ που δινει σωστα specs στα προιοντα της χωρις τις γνωστες υπερβολες κινεζικων και αλλων εταιρειων.

Ταπεινή άποψη: αυτά τα κατσαβίδια είναι για αυτούς που κάνουν σέρβις συσκευών (όλη μέρα ανοίγουν κουτιά) και μάστορες που θέλουν ένα εργαλείο να χωράει στην τσέπη. Για μας τους ερασιτέχνες, ένα δραπανοκατσάβιδο τύπου 12βολτο GSR θα κάνει τις ίδιες δουλειές και άλλες 100, με τίμημα λίιιιιγο επιπλέον βάρος.

• Like
Reactions: newbie and enduras1
Σημερινές παραλλαβες μια αδιάβροχη καμπαρντίνα,γαλότσες εργασίας και γυαλιά ηλεκτροκολλησης όλα της Total από ergotaxioshop...

20230914_153347.jpg

Τα γυαλιά αγοράστηκαν δοκιμαστικά για να δω σε σχέση με την κάσκα τι διαφορες έχουν ώστε για μια δυο συγκόλλησης να χρησιμοποιώ αυτά..

20230914_153622.jpg

H αδιάβροχη καμπαρντίνα και οι γαλότσες για γενική χρήση...μακάρι όχι για πλημμύρες και μακριά από εμας...

Οσο αφορα την εταιρια εχει κανει τεράστια διαφημιστικά βήματα που μόνο προς οφελως της είναι...

Έβγαλε δικές της σακουλες..
20230914_153742.jpg

Μαθαίνω επεισής ότι είναι διαφημιστικός σποσορας στο μπάσκετ του Παναθηναϊκόυ και στις ομάδες ποδοσφαίρου Παοκ και Οφη...

Φενεται ότι κινητά εντελώς επιχηματικα η εταιρια και ολοένα αναπτύσσεται στο χωρο..Μπράβο της...!!!

Last edited:
  • Like
Reactions: cyclades
Γ@μώ την πουτ@να μου γ@μώ δεν είναι να μπαίνω σε μαγαζί , μπήκα στο πρακτικερ να ρωτήσω κάτι και κοιτάξτε με τι βγήκα ?

View attachment 219853
Τελικά, είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένεια 😁😁

Attachments

• 0.gif
    0.gif
    2.2 MB · Views: 37
  • 1.gif
    1.gif
    1 MB · Views: 39
  • 2.gif
    2.gif
    5.8 MB · Views: 39
  • 3.gif
    3.gif
    1.8 MB · Views: 37
  • 4.gif
    4.gif
    16.3 KB · Views: 33
  • Like
Reactions: nik187
Με φουσκωτό πήγες; ;)
Άσε ζούμε απίστευτες καταστάσεις.
Λόγο δουλειάς κινούμαι σε όλη την πόλη.
Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που έχει καταστραφεί.
Αυτά που έχω δει δεν μεταφέρονται με τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

Τώρα υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την λίμνη Κάρλα. Είναι έτοιμη να σπάσει

Άσε ζούμε απίστευτες καταστάσεις.
Λόγο δουλειάς κινούμαι σε όλη την πόλη.
Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που έχει καταστραφεί.
Αυτά που έχω δει δεν μεταφέρονται με τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.

:(

Και ήδη έχουν ανοίξει τους παλιούς αγωγούς αποστράγγισης της Κάρλας και πέφτουν όλα στον Παγασητικό.

Παρόλα αυτά η στάθμη ακόμα ανεβαίνει.
Νομίζω - αν δεν είναι οι υπερβολές των όποιων τα γράφουν - περί τα 60 εκατοστά ακόμα και θα ξεχειλίσει!!!

Και ήδη έχουν ανοίξει τους παλιούς αγωγούς αποστράγγισης της Κάρλας και πέφτουν όλα στον Παγασητικό.

Παρόλα αυτά η στάθμη ακόμα ανεβαίνει.
Νομίζω - αν δεν είναι οι υπερβολές των όποιων τα γράφουν - περί τα 60 εκατοστά ακόμα και θα ξεχειλίσει!!!
Για 60 εκατοστά δεν ξέρω, αλλά από άνθρωπο που μένει σε χωριό εκεί κοντά μου είπε ότι είναι οριακά. Κλείσανε και τον δρόμο που είναι δίπλα στο ανάχωμα , και πλέον η πρόσβαση γίνεται μέσω δρόμο αγιάς ο οποίος είναι κλειστός. Φτάνουν μέχρι ένα σημείο και μετά περνάνε απέναντι με ένα μεγάλο Τρακτέρ. Μετά συνεχίζουν με αυτοκίνητο

Σημερινές παραλλαβες μια αδιάβροχη καμπαρντίνα,γαλότσες εργασίας και γυαλιά ηλεκτροκολλησης όλα της Total από ergotaxioshop...

View attachment 219854

Τα γυαλιά αγοράστηκαν δοκιμαστικά για να δω σε σχέση με την κάσκα τι διαφορες έχουν ώστε για μια δυο συγκόλλησης να χρησιμοποιώ αυτά..

View attachment 219855

H αδιάβροχη καμπαρντίνα και οι γαλότσες για γενική χρήση...μακάρι όχι για πλημμύρες και μακριά από εμας...

Οσο αφορα την εταιρια εχει κανει τεράστια διαφημιστικά βήματα που μόνο προς οφελως της είναι...

Έβγαλε δικές της σακουλες..
View attachment 219856

Μαθαίνω επεισής ότι είναι διαφημιστικός σποσορας στο μπάσκετ του Παναθηναϊκόυ και στις ομάδες ποδοσφαίρου Παοκ και Οφη...

Φενεται ότι κινητά εντελώς επιχηματικα η εταιρια και ολοένα αναπτύσσεται στο χωρο..Μπράβο της...!!!
Κωστή, για το νούμερο στις γαλότσες να υπολογίζω ότι φοράω σε αθλητικό?