Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά έχω βάλει στο μάτι το μεγαλύτεροΕγώ αυτό το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα...ειναι τσαμπα...
Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά έχω βάλει στο μάτι το μεγαλύτεροΕγώ αυτό το έχω βάλει στο μάτι καιρό τώρα...ειναι τσαμπα...
Να σου πω την αλήθεια 4ν έχω...Εγώ δεν ξέρω γιατί αλλά έχω βάλει στο μάτι το μεγαλύτερο
Μάλλον είσαι σε λάθος φόρουμ...Ερασιτέχνης και μπλε bosch σειρά δεν πάνε μαζί![]()
Εμένα πάντως επαγγελματία (μάστορα) δε με λες, αλλά έχω ένα κάρο μπλεδάκια!Ερασιτέχνης και μπλε bosch σειρά δεν πάνε μαζί![]()
Τα έδιναν δώρο με την επίσκεψη???Γ@μώ την πουτ@να μου γ@μώ δεν είναι να μπαίνω σε μαγαζί , μπήκα στο πρακτικερ να ρωτήσω κάτι και κοιτάξτε με τι βγήκα ?
View attachment 219853
Τελικά, είμαστε όλοι μια μεγάλη οικογένειαΓ@μώ την πουτ@να μου γ@μώ δεν είναι να μπαίνω σε μαγαζί , μπήκα στο πρακτικερ να ρωτήσω κάτι και κοιτάξτε με τι βγήκα ?
View attachment 219853
Μακάρι, ένα 50αρικο μου έφυγε έτσι για την πλάκα.Τα έδιναν δώρο με την επίσκεψη???
Λάρισα βρίσκομαιΣυγνώμη, τι μπήκες να ρωτήσεις στο Πράκτικερ, που είναι η οδός Παπαδιαμάντη;
Αλλά τάθελε ο &ώλος σου….
Άσε ζούμε απίστευτες καταστάσεις.Με φουσκωτό πήγες;![]()
Άσε ζούμε απίστευτες καταστάσεις.
Λόγο δουλειάς κινούμαι σε όλη την πόλη.
Υπάρχει πάρα πολύ κόσμος που έχει καταστραφεί.
Αυτά που έχω δει δεν μεταφέρονται με τα βίντεο και τις φωτογραφίες.
Εγώ μένω στο κέντρο της πόλης και δεν αντιμετώπισα πρόβλημα.
Για 60 εκατοστά δεν ξέρω, αλλά από άνθρωπο που μένει σε χωριό εκεί κοντά μου είπε ότι είναι οριακά. Κλείσανε και τον δρόμο που είναι δίπλα στο ανάχωμα , και πλέον η πρόσβαση γίνεται μέσω δρόμο αγιάς ο οποίος είναι κλειστός. Φτάνουν μέχρι ένα σημείο και μετά περνάνε απέναντι με ένα μεγάλο Τρακτέρ. Μετά συνεχίζουν με αυτοκίνητοΚαι ήδη έχουν ανοίξει τους παλιούς αγωγούς αποστράγγισης της Κάρλας και πέφτουν όλα στον Παγασητικό.
Παρόλα αυτά η στάθμη ακόμα ανεβαίνει.
Νομίζω - αν δεν είναι οι υπερβολές των όποιων τα γράφουν - περί τα 60 εκατοστά ακόμα και θα ξεχειλίσει!!!
Κωστή, για το νούμερο στις γαλότσες να υπολογίζω ότι φοράω σε αθλητικό?Σημερινές παραλλαβες μια αδιάβροχη καμπαρντίνα,γαλότσες εργασίας και γυαλιά ηλεκτροκολλησης όλα της Total από ergotaxioshop...
![]()
Αρχική :: ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ-ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ :: ΡΟΥΧΙΣΜΟΣ :: TOTAL ΑΔΙΑΒΡΟΧΗ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΑ Β.Τ XL (THTRC031.XL)
ΠΑΧΟΣ 0 33mm ΜΗΚΟΣ 1 20Μ ΜΕ ΦΕΡΜΟΥΑΡergotaxioshop.gr
![]()
Αρχική :: ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗ/ ΦΟΡΤΙΣΗ :: ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ-ΜΑΣΚΕΣ :: TOTAL TSP9402 ΓΥΑΛΙΑ ΣΥΓΚΟΛΛΗΣΗΣ ΑΥΤΟΜΑΤΗΣ ΣΚΙΑΣΗΣ
ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΔΙΟ 95 Χ 31mm ΜΕΓΕΘΟΣ ΚΑΣΕΤΑΣ 108 Χ 50 8 Χ 5mm ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 3 DIN ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΕ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ 11 DIN ΧΡΟΝΟΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ 0 5ms POWER ON / OFF ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑ Solar Panel & Lithium Battery 2xCR1220 ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ -5o C ΜΕΧΡΙ +55o Cergotaxioshop.gr
View attachment 219854
Τα γυαλιά αγοράστηκαν δοκιμαστικά για να δω σε σχέση με την κάσκα τι διαφορες έχουν ώστε για μια δυο συγκόλλησης να χρησιμοποιώ αυτά..
View attachment 219855
H αδιάβροχη καμπαρντίνα και οι γαλότσες για γενική χρήση...μακάρι όχι για πλημμύρες και μακριά από εμας...
Οσο αφορα την εταιρια εχει κανει τεράστια διαφημιστικά βήματα που μόνο προς οφελως της είναι...
Έβγαλε δικές της σακουλες..
View attachment 219856
Μαθαίνω επεισής ότι είναι διαφημιστικός σποσορας στο μπάσκετ του Παναθηναϊκόυ και στις ομάδες ποδοσφαίρου Παοκ και Οφη...
Φενεται ότι κινητά εντελώς επιχηματικα η εταιρια και ολοένα αναπτύσσεται στο χωρο..Μπράβο της...!!!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.