Tι παραλαβαμε προχτες και δεν το ποσταραμε?
Ενα ωραιο εργαλειακι απο το ηλεκτρονικο καταστημα
tripanaki.gr αλλα δεν εχει πλεον την εκδοση solo με την βαλιτσα, στα 155 ευρω.
Εδω το λινκ στο
Skroutz
Μπορει να φαινεται λιγο και φτωχο, μονο του μεσα στην αδεια βαλιτσα, αλλα δεν πειραζει, ειναι γεματο αρετες
Κανονικα ηταν να αγοραζα το αντιστοιχο κρουστικο της σειρας Atomic που ειναι ακομα πιο μικρο σε μηκος, αλλα δεν μπορεσα να
αντισταθω στην δυναμη του DCD805 που παρ'ολο το μικρο του μηκος, εχει 90Νm ροπη, ανεβαζει εως και 2000 στροφες και 34,000 κρουσεις ανα λεπτο!!!
To κερασακι στην τουρτα ειναι το εντυπωσιακο λεντακι του που οχι μονο ρυθμιζεται καθ'υψος αλλα εχει και τρεις διαφορετικες λειτουργιες!!
Περισσοτερες λεπτομερειες αφου το δοκιμασω και στην πραξη.
ΥΓ.
Να πω εδω οτι απο το καταστημα μου εστειλαν την λαθος βαλιτσα, δεν ταιριαζει σωστα το εργαλειο μεσα. Επισης ηρθε χωρις το κλιπ ζωνης και χωρις
την μαγνητικη υποδοχη για μυτες. Βεβαια μου ειπαν να στειλω πισω τη βαλιτσα με δικη τους χρεωση την βαλιτσα για αλλαγη. Θα δουμε.
Παντως αυτο δεν μου εκανε καλη εντυπωση αλλα ουτε και το γεγονος οτι το εργαλειο και τα εγχειριδια δεν ηταν καν μεσα στις συνηθισμενες πλαστικες συσκευασιες τους. Ηταν χυμα μεσα στην βαλιτσα. Μαλλον καποιο εκθεσιακο κομματι θα ηταν που ηθελαν να διωξουν. Δεν υπαρχει προβλημα σε αυτο, αλλα πρεπει να αναφερεται.