Σημερινή παραλαβή από e-shop
![]()
ΤΡΥΠΑΝΙΑ SDS PLUS ΧLR 4 ΚΟΠΤΗΡΕΣ DEWALT 10Χ210Χ150 DΤ8929
Ανώτερης ποιότητας τρυπάνια μπετού SDS+XLR 4-CUT από την DEWALT. Τεχνικά χαρακτηριστι SKU:TLS.010580www.e-shop.gr
![]()
ΣΕΤ 8 ΤΕΜΑΧΙΩΝ BOSCH ΜΥΤΕΣ IMPACT CONTROL 2608522323
Σετ 8 τεμαχίων με μύτες Bosch Impact control 25 mm.Περιεχόμενα συσκευασίας:- PH1, PH2, P SKU:TLS.031629www.e-shop.gr
![]()
ΣΕΤ 8 ΤΕΜ ΓΕΡΜΑΝΟΠΟΛΥΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΔΙΩΝ ΚΑΣΤΑΝΙΑΣ BOSCH 1600A027PS
Το σετ συνδυαστικών κλειδιών καστάνιας Bosch 8 τεμαχίων είναι το απαραίτητο εργαλείο πολλ SKU:TLS.032466www.e-shop.gr
View attachment 237580
Φαντάζομαι ότι αν τα στερεώσεις με σφιγκτήρες μπορούν άνετα να χρησιμοποιηθούν και ως οδηγοί για ρούτερ, δισκοπρίονο ή ότι άλλο.
'Οτι καλύτερο σε μέτρο έχει περάσει απο τα χέρια μου!Άλλη μία παραλαβή.
Ένα γωνιακό τσοκ βιδώματος Milwaukee
Γωνιακή Κεφαλή MILWAUKEE SHOCKWAVE IMPACT DUTY Σετ 11τμχ ( 4932471274 )
Γωνιακές κεφαλές - κατσαβίδια - εργαλεία χειρός - ηλεκτρονικά εργαλεία - εργαλεία χειρός - επαναφορτιζόμενα εργαλεία & βιομηχανικά μwww.mdtools.gr
Και το εξαιρετικό μέτρο σύμφωνα με τα σχόλια Benman
Μέτρο ρολό Μαγνητικό BENMAN 70962 5m x 25mm ( 70962 )
Μετροταινίες : μέτρα - αλφάδια - μετρητές - χάρακες - εργαλεία χειρός Κωδικός εργοστασίου 70962 Μήκους 5m Λάμα 25mm Με το πιοwww.mdtools.gr
View attachment 237740
Έχει το Banggood τους ιδιους.Ναι, είναι τόσο ευθείς και άκαμπτοι που είναι ιδανικοί για αυτή τη χρήση.
Ωραίοι είναι πάντως και ίσως καταλληλότεροι και οι πιο ψηλοί οδηγοί, όπως ο 40x40
Η Festool βγάζει για το δικό της αντίστοιχο σύστημα και ωραίους σφιγκτήρες που μπαίνουν σε αυτά τα profil
Αλλά δεν μπήκα καν στον κόπο να δω πόσο στοιχίζουν.
Θα ψάξω σε κάνα κινέζικο ...
Θα τα δοκιμάσω μέσα στο Σ/Κ και θα γράψω εντυπώσεις![]()
Περίμενα το πόρισμα για το πόσο γρήγορα ρυθμίζεται ο οδηγός μήπως σε αντιγράψω. Το τεταρτάκι όμως μου ακούγεται πολύ... αλλάζει θέση η μπάρα καθώς σφίγγεις τις γωνίες;το να ρυθμίσεις το επιθυμητό άνοιγμα, δεν είναι υπόθεση δευτερολέπτων, αλλά λεπτών.
Γιατί, η παραλληλία και η καθετότητα, δεν είναι ούτε αυτόματη ούτε απόλυτη. Αν και σε μεγάλο βαθμό είναι έτοιμο από την αρχή, στη συνέχεια θέλει μικρορυθμίσεις και πολλούς ελέγχους. Ένα τεταρτάκι, πρέπει να το έφαγα στην προετοιμασία.
Ωραία έκατσε η πλάκα του ρούτερ, και πολύ συμπαθητική η τιμούλα.
Περίμενα το πόρισμα για το πόσο γρήγορα ρυθμίζεται ο οδηγός μήπως σε αντιγράψω. Το τεταρτάκι όμως μου ακούγεται πολύ... αλλάζει θέση η μπάρα καθώς σφίγγεις τις γωνίες;
Απ' ότι κατάλαβα οι βίδες σύσφιξης είναι από την κάτω μεριά. Αν γυρίσεις τις ράγες ανάποδα δεν θα έκανες πιο γρήγορα την όλη διαδικασία;
Ή δεν έχει καμμία διαφορά;
Όχι, δεν αλλάζει κάτι, γιατί οι βίδες είναι στο πλάι (στο στενό μέρος) του προφίλ. Δες στην εικόνα.
Αλλά αυτές οι γωνίτσες που είναι από την έξω μεριά του πλαισίου (γαλάζιο βέλος), ρυθμίζονται πολύ πιο εύκολα από αυτές που είναι στην εσωτερική πλευρά (πορτοκαλί), λόγω καλύτερης πρόσβασης.
View attachment 237853
Βασικά θέλει ένα αρκετά μακρύ κατσαβίδι Torx 10. Δεν έχω, θα αγοράσω.
Αν σαν κατσαβίδι εννοείς το παρακάτω, δεν θα σε βολέψει.
View attachment 237857
Πήγαινε σε κάτι τέτοιο.
View attachment 237856
Ίσως και ένα τορξ με κεφαλή μπίλιας να σε βοηθήσει περισσότερο
Σας ευχαριστώ για τις προτάσεις, αλλά δυστυχώς, νομίζω πως δεν κάνει τίποτα άλλο παρά ένα μακρύ κατσαβίδι Torx
Δείτε στο 4:10 τον τύπο που βιδώνει μια τέτοια γωνία και θα καταλάβετε το γιατί
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.