Και βγαινει και σε διπλή τυπου Λ.Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή η ανωτέρω πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου. Ομολογώ ότι δεν είχα υπόψη ανάλογη κατασκευή.
Αναμένουμε εντυπώσεις χρήσης όταν με το καλό χρησιμοποιηθεί.
Αγαπητοί φίλοι
Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του AVClub για το 2026
Την Κυριακή, 1/3/2025 και ώρα 13:30 στο εστιατόριο "Το Ψαρονέφρι" θα πραγματοποιήσουμε την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας μας για το 2026.
Το εστιατόριο βρίσκεται στο Μαρούσι, Πέλικα 64, Τηλ.: 210 2824531
Δηλώστε τη συμμετοχή σας εδώ, θα χαρούμε πολύ να σας δούμε από κοντά.
Και βγαινει και σε διπλή τυπου Λ.Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή η ανωτέρω πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου. Ομολογώ ότι δεν είχα υπόψη ανάλογη κατασκευή.
Αναμένουμε εντυπώσεις χρήσης όταν με το καλό χρησιμοποιηθεί.
Η οποία έχει πολύ μεγαλυτερο ενδιαφέρον καθως πρακτικά έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες..Και βγαινει και σε διπλή τυπου Λ.
Της εγγονης ζωγραφιες ειναι.Kαλοριζικο, καλη ευκαιρια!
Μου αρεσει η ζωγραφιστη κορνιζα, αναδεικνυει τελεια τα χαρισματα του πριονιου![]()

Μιχάλη με την ευκαιρία, έχεις κάποια πρόταση/link για ανάλογα φρεζάκια σε 1/4 στέλεχος; (τα θέλω για τον ευθύ λειαντήρα μπαταρίας Parkside, νομίζω είναι 1/4 το στέλεχος συγκράτησής του).Παραλαβη στο BoxNow απο Temu μεσα σε μολις 7 ημερες!!
Πλαστικα πριτσινακια, αλουμινενια πριτσινακια αλλα με πιο μακρυ κεφαλι (20μμ) απο τα κοινα πριτσινια και ενα σετακι με 10 φρεζακια στελεχους 1/8" (3μμ).
![]()
Δυστυχως τα πλαστικα πριτσινια θελουν τον δικο τους πριτσιναδορο καθως ο αξονας ειναι μεγαλος (φ3.5μμ) και δεν χωραει σε κανενα τσοκ απο τους κοινους πριτσιναδορους.
Τα αλουμινενια πριτσινια εχουν στελεχος
Τα φρεζακια Tungsten/καρβιδιου με 1/8" στελεχος, που κανουν σε ολα τα ντρεμελοειδη, τα πηρα κατα λαθος καθως ηθελα να παρω φρεζακια με στελεχος 1/4" για τον ευθυ λειαντηρα.
![]()
Αν τα θελει καποιος του τα στελλω σε καποιο BoxNow χωρις χρεωση, με 7 ευρουδακια. Eιναι ακριβως τα ιδια που ειχαμε παρει σε ομαδικη απο το Αμαζον στην διπλη τιμη!!
Μιχάλη με την ευκαιρία, έχεις κάποια πρόταση/link για ανάλογα φρεζάκια σε 1/4 στέλεχος; (τα θέλω για τον ευθύ λειαντήρα μπαταρίας Parkside, νομίζω είναι 1/4 το στέλεχος συγκράτησής του).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.