Και βγαινει και σε διπλή τυπου Λ.Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή η ανωτέρω πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου. Ομολογώ ότι δεν είχα υπόψη ανάλογη κατασκευή.
Αναμένουμε εντυπώσεις χρήσης όταν με το καλό χρησιμοποιηθεί.
Και βγαινει και σε διπλή τυπου Λ.Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή η ανωτέρω πτυσσόμενη σκάλα αλουμινίου. Ομολογώ ότι δεν είχα υπόψη ανάλογη κατασκευή.
Αναμένουμε εντυπώσεις χρήσης όταν με το καλό χρησιμοποιηθεί.
Η οποία έχει πολύ μεγαλυτερο ενδιαφέρον καθως πρακτικά έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες..Και βγαινει και σε διπλή τυπου Λ.
Της εγγονης ζωγραφιες ειναι.Kαλοριζικο, καλη ευκαιρια!
Μου αρεσει η ζωγραφιστη κορνιζα, αναδεικνυει τελεια τα χαρισματα του πριονιου![]()
Μιχάλη με την ευκαιρία, έχεις κάποια πρόταση/link για ανάλογα φρεζάκια σε 1/4 στέλεχος; (τα θέλω για τον ευθύ λειαντήρα μπαταρίας Parkside, νομίζω είναι 1/4 το στέλεχος συγκράτησής του).Παραλαβη στο BoxNow απο Temu μεσα σε μολις 7 ημερες!!
Πλαστικα πριτσινακια, αλουμινενια πριτσινακια αλλα με πιο μακρυ κεφαλι (20μμ) απο τα κοινα πριτσινια και ενα σετακι με 10 φρεζακια στελεχους 1/8" (3μμ).
![]()
Δυστυχως τα πλαστικα πριτσινια θελουν τον δικο τους πριτσιναδορο καθως ο αξονας ειναι μεγαλος (φ3.5μμ) και δεν χωραει σε κανενα τσοκ απο τους κοινους πριτσιναδορους.
Τα αλουμινενια πριτσινια εχουν στελεχος
Τα φρεζακια Tungsten/καρβιδιου με 1/8" στελεχος, που κανουν σε ολα τα ντρεμελοειδη, τα πηρα κατα λαθος καθως ηθελα να παρω φρεζακια με στελεχος 1/4" για τον ευθυ λειαντηρα.
![]()
Αν τα θελει καποιος του τα στελλω σε καποιο BoxNow χωρις χρεωση, με 7 ευρουδακια. Eιναι ακριβως τα ιδια που ειχαμε παρει σε ομαδικη απο το Αμαζον στην διπλη τιμη!!
Μιχάλη με την ευκαιρία, έχεις κάποια πρόταση/link για ανάλογα φρεζάκια σε 1/4 στέλεχος; (τα θέλω για τον ευθύ λειαντήρα μπαταρίας Parkside, νομίζω είναι 1/4 το στέλεχος συγκράτησής του).
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.