Αυτες είναι οι παραλαβές των τελευταίων ημερών από τις προσφορές του Σεπτεμβρη από Banggood και Gearbest:
[/url]
upload pic[/IMG]
Και αναλυτικά:
Nitecore ea45s (32.90 ), Liitokala lii-500 (9.10 ), καλώδιο 10 μέτρα (2.06 ), Nitecore tube (4.42 ), USB tester (2.95 ), φορτιστής με 4 θύρες usb (2.47 ), φορτιστής BlitzWolf με 2 θύρες usb (4.42 ) και Liitokala lii-202 (2.52 ).
Καλά,τόσους φορτιστές,τι θα τους κάνεις βρε άνθρωπε του θεού;

perator:
Και τον Liito Kala 500,9 βρε θηρίο;Φτου 22 τον πήρα εγώ ρε γαμώτο...
Εγώ το έχω τερματίσει με το μπελά που έμπλεξα.Χθες ήλθε ένας Maxtoch 2Χ shooter, και ένας Manker U21.Ο πρώτος έχει ο
λα τα καλά,είναι ελαφρύς λαι ςθ´χρηστος λαρά το νέγεθος του,αλαά δε μου άρεσε το χρώμα από το φως που βγάζει.Μοιάζει με αρρρωστο,αν μπορώ να το πω έτσι.Γιατί,ενώ το λεντ είναι CW,επειδή του έχουν βγάλει το καπέλο,έχει πάει προς το κόκκινο μέρος του φάσματος,γύρω στα 5000Κ,ενώ εμένα μου αρέσoυν πάντα τα CW.
Ο δεύτερος φακός,είναι ωραίος,δεν τον πιάνει το μάτι σου,αλλά ρίχνει στον C200C2 μιά χαρά.
Ήλθε και ένα σωληνάκι με ένα γυαλάκι-φακό μέσα του,που το έβαλα μπροστά στο λέιζερ που έχω μαζί με ένα beam expander,ώστε να μην αφήνει τη δέσμη να αποκλίνει πολύ,και να χάνει την αποτελεσματικότητα της.
Τον άλλο μήνα,θα έλθει ένα θηρίο,που ελπίζω να είναι το τελευταιο,(παρασύρθηκα βλέπεις,γιατί το βρήκα σε τιμή πολύ συφερτική),γιατι άρχισε και γίνεται επκίνδυνο το hobby.Πολλά έξοδα.
Αυτά.