Τι παραλάβαμε σήμερα...

Ευχαριστώ Σάκη ! Πραγματικο κοσμημα ο ατιμος ... Βρε μπας και τον κανω και αυτον 4πλο ? :ernaehrung004:

Κόσμημα πραγματικά! Καλοφωτιστος!!!!! Πόσο πήγε; Είχες κάποιο κουπόνι;

Αρκετα τσιμπημενη τιμη , ακομα και μετα το κουπονακι (απο m4dm4x φυσικα) . Ηταν στα 36 ευρω αν θυμαμαι καλα .

Μια περιεργη ιστορια βεβαια η παραγγελια του . Στην αρχη παρηγγειλα τον host στα 24 . Και σκαει μήνυμα οτι δεν υπαρχει stock , και δεν θα υπαρξει . Ολο αυτο εξαιτίας της διακοπης συνεργασιας manker-banggood. Και ειπα ας το παρω τωρα και ας ειναι ταιμπημενη η τιμη , μετα δεν θα το βρίσκω ...

Και αφου τον εχω , το σκέφτομαι να τον κανω 4πλο. Υπαρχουν ηδη : ο χάλκινος αποστάτης , η πλακετα για 4 led και το οπτικο .
Εκει που κολλαω ειναι το εξτρα βαρος του αποστατη , που θα προστεθεί στον ηδη βαρυ φακο .

Εγώ πάντως αν είχα αυτόν τον φακό και μπορούσα να τον έκανα 4απλό δεν θα κολλούσα στο έξτρα βάρος για τον λόγο ότι αυτός ο φακός δεν είναι για edc. Είναι να τον βάλεις σε μία βιτρίνα και να τον βγάζεις μόνο για επίδειξη σε φίλους. Με αυτήν την χρήση θεωρώ ότι το έξτρα βάρος δεν είναι κάτι αρνητικό και αποτρεπτικό για τη μετατροπή.
Η τιμή είναι τσιμπιμενη, αλλά και ο φακός πανέμορφος!

Σημερα αρχίζουν οι πειραματισμοί , αφου πρώτα δω λίγο το φορτιστή μην κάνω καμία πατάτα καθώς είναι η πρώτη επαφή

paradosi.jpg

Tώρα εδώ που τα λέμε δεν θυμάμαι πόσο ζυγίζει ο χάλκινος του Γιώργου,αλλά εμένα ο Astrolux ss,με χαλκό κι αυτός,αλλά και σίδερο,ζυγίζει έναν τόνο.Αλλά δεν είναι μόνον βαρύς,ευτυχώς,πετάει και μακρυά.Δεν το περίμενα αλλά λάμπει ο...ακάλυπτος.
Χθες ήλθε,μαζί με έναν φορτιστή με τέσσερις θέσεις,τον Liitokala Lii-500.Προσπαθώ να τυπώσω το φυλλαδιάκι μεγαλωμένο,γιατί δε βγάζω τις... ψείρες που έχει για γράμματα.Και όλα τα μαγαζιά είναι κλειστά,λόγω του ότι έχουμε Αυγουστο.Φτου...

Αυτες είναι οι παραλαβές των τελευταίων ημερών από τις προσφορές του Σεπτεμβρη από Banggood και Gearbest:

IMG_20161006_244632125.jpg
[/url]upload pic[/IMG]

Και αναλυτικά:
Nitecore ea45s (32.90 ), Liitokala lii-500 (9.10 ), καλώδιο 10 μέτρα (2.06 ), Nitecore tube (4.42 ), USB tester (2.95 ), φορτιστής με 4 θύρες usb (2.47 ), φορτιστής BlitzWolf με 2 θύρες usb (4.42 ) και Liitokala lii-202 (2.52 ).

Ο Nitecore Tube σε τιμη ξεφτιλα, λιγο παραπανω απο εναν καφε. Εχω εναν στα κλειδια μου και τον εχω καταευχαριστηθει. Και ειναι οτι πρεπει και για δωρακι, πρεπει να εχω δωσει πεντε η εξι φακουδακια!

Το usb tester τι ακριβως κανει?

Αυτες είναι οι παραλαβές των τελευταίων ημερών από τις προσφορές του Σεπτεμβρη από Banggood και Gearbest:

IMG_20161006_244632125.jpg
[/url]upload pic[/IMG]

Και αναλυτικά:
Nitecore ea45s (32.90 ), Liitokala lii-500 (9.10 ), καλώδιο 10 μέτρα (2.06 ), Nitecore tube (4.42 ), USB tester (2.95 ), φορτιστής με 4 θύρες usb (2.47 ), φορτιστής BlitzWolf με 2 θύρες usb (4.42 ) και Liitokala lii-202 (2.52 ).
Καλά,τόσους φορτιστές,τι θα τους κάνεις βρε άνθρωπε του θεού;:operator:
Και τον Liito Kala 500,9 βρε θηρίο;Φτου 22 τον πήρα εγώ ρε γαμώτο...
Εγώ το έχω τερματίσει με το μπελά που έμπλεξα.Χθες ήλθε ένας Maxtoch 2Χ shooter, και ένας Manker U21.Ο πρώτος έχει ο
λα τα καλά,είναι ελαφρύς λαι ςθ´χρηστος λαρά το νέγεθος του,αλαά δε μου άρεσε το χρώμα από το φως που βγάζει.Μοιάζει με αρρρωστο,αν μπορώ να το πω έτσι.Γιατί,ενώ το λεντ είναι CW,επειδή του έχουν βγάλει το καπέλο,έχει πάει προς το κόκκινο μέρος του φάσματος,γύρω στα 5000Κ,ενώ εμένα μου αρέσoυν πάντα τα CW.
Ο δεύτερος φακός,είναι ωραίος,δεν τον πιάνει το μάτι σου,αλλά ρίχνει στον C200C2 μιά χαρά.
Ήλθε και ένα σωληνάκι με ένα γυαλάκι-φακό μέσα του,που το έβαλα μπροστά στο λέιζερ που έχω μαζί με ένα beam expander,ώστε να μην αφήνει τη δέσμη να αποκλίνει πολύ,και να χάνει την αποτελεσματικότητα της.
Τον άλλο μήνα,θα έλθει ένα θηρίο,που ελπίζω να είναι το τελευταιο,(παρασύρθηκα βλέπεις,γιατί το βρήκα σε τιμή πολύ συφερτική),γιατι άρχισε και γίνεται επκίνδυνο το hobby.Πολλά έξοδα.
Αυτά.

@ fotaras: Έχω άλλον έναν μαύρο tube στα κλειδιά και πραγματικά είναι πολύ εξυπηρετικός φακός, οπότε όταν τον έβγαλε στα 4.99 δολάρια το banggood δε μπορούσα να μην πάρω και έναν μπλε για τα κλειδιά της μηχανής. Το usb tester μπαίνει ανάμεσα στον φορτιστή και στο καλώδιο usb και σου δείχνει τα volt, τα amper και τα mah. Πολύ χρήσιμο για τους φορτιστες και τα καλώδια, βλέπεις πόσο γρήγοροι είναι οι φορτιστες, πόσα mah πέρασαν στο ταμπλετ που φορτίζεις κλπ. Κάνεις δηλαδή διαφορα τεστ, πχ το καλώδιο του motorola moto g με τον φορτιστή της Blitzwolf μου βγάζει 1.12 max amper, ενώ το καλώδιο του lii-100 μου βγάζει 1.98 max. Ή ο φορτιστής του lenovo είναι πολύ πιο γρήγορος από τον αντίστοιχο samsung.

@Theodore: Ο lii-202 προέκυψε λόγω προσφοράς αλλιώς δεν θα τον αγόραζα, ο lii-500 όμως ήταν στη λίστα και μόλις βγήκε προσφορά αμέσως τον χτυπησα, από τις πιο vfm αγορές μου. Να φανταστείς ο opus c100 (ο μονός) μου στοίχησε περισσότερα όπως και τους lii-100 τους αγορασα ακριβότερα από τον lii-202.
Για πες κάνα δυο λόγια για τον manker u21, ειναι στη λίστα μου.....1300lm και 700 μετρα, λογικά έχει πολύ στενή δέσμη.

@zemefico: Δεν έχω 26650 οπότε δεν το γνωρίζω.

Τι να πω τωρα....

34e96h2.jpg

Οταν βλεπεις αυτο το "πραγματακι" , το σκέφτεσαι σοβαρα αν σε εξαπατησαν και δεν ειναι ο αληθινος φακος....
Για οσους δεν γνωριζουν , Noctigon meteor m43 . Ένας φακος μικροτερος απο κουτακι κοκα κολας , που βγάζει 7.5k lumens.
Μικρος , πολυ φωτεινος , το UI εχει απειρες επιλογες , ποιοτητα κατασκευης απιστευτη , απο τις λεπτομερειες οπως το κουμπι ή τα ελατηρια μεχρι και η ανοδιωση.

Απίστευτος... Δεν εχω να πω κατι αλλο.

Μόλις είδα βιντεακια στο youtube, πρέπει να είναι απίστευτα φωτεινός φακός, και τόσο μικρός σε διαστάσεις!!! Καλοφωτιστος Γιώργο.

Παρελαβα το μικρουλη ON THE ROAD M3 στην εκδοση Cree L2 U2 5C 3800-4000K .

Μια χαρα μεγεθος για 16340 λαμπακι σιγα μην ειναι 920 lm :D και σιγα μην ειναι τα Kelvin που λεει.

Εγω που τον μετρησα στο κεντρικο του σποτ ειναι κατω απο 3000k περιπου στα 2800-2900 και στο στεφανι ψυχραινει καπως και φτανει στα 3200-3400k.

Φωτεινοτητα δεν του μετρησα αλλα λενε οτι ειναι κοντα στα 600+lm. Για το μεγεθος του ειναι εκπληκτικο το φως που βγαζει.Το πηρα κυριως για το μαγνητικο του πισω μερος με το οποιο προσκολλαται σε μεταλλικες επιφανειες δινοντας σου λυσεις γρηγορης στηριξης.

Δεν τον λες και φτηνο με κοστος με την εκπτωση κατω απο τα 20$ αλλα η ποιοτητα κατασκευης του ειναι πραγματικα απιθανη.

20161007_110353.jpg20161007_110422.jpg20161007_110808.jpg