Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Εντάξει... σε πολύ κόσμο έχει έρθει ο ουρανός σφοντύλι... αδιέξοδο.
Αν δεν καταλαβαίνει ότι με τη συζήτηση μπορεί να βρει διέξοδο ή έστω συμπαράσταση... προφανώς κάπως έτσι θα αντιδράσει σε ότι του έχουν πιπιλήσει το μυαλό να πιστεύει...

Ας τα χώσει να ξεχαρμανιάσει ο άνθρωπος, δε τρέχει τίποτα...

Απάντηση: Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Ως γνήσια τέκνα της αριστερής προπαγάνδας ,της δημοκρατίας του 100%,θέλετε να φύγω.

Κανένα πρόβλημα.Τίποτα πιο βαρετό απ'την αριστερή φρασεολογία.

Γεια σας συντρόφια!
Ωϊμέ....

''Εξεδιώχθην υπό τών, αριστερώς, φρασεολογούντων''.....All time classic ......:Banane0::Banane0::Banane0

Εμπρός για ''Νέους Παρθενώνες''...:ADFADF1:

Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Ορισμένοι πιάνουν πουλιά στον αέρα.
Καμιά 15αριά ποστάκια και 2-3 σελίδες φτάνουν για να "χαρτογραφήσουν" το forum.
Βρε μπας και είναι "μιλημένοι";
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και άλλα site που συνδυάζουν επιτυχώς τηλεοράσεις, προβολείς, hi fi με τη Χ.Α.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Ορισμένοι πιάνουν πουλιά στον αέρα.
Καμιά 15αριά ποστάκια και 2-3 σελίδες φτάνουν για να "χαρτογραφήσουν" το forum.
Βρε μπας και είναι "μιλημένοι";
Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν και άλλα site που συνδυάζουν επιτυχώς τηλεοράσεις, προβολείς, hi fi με τη Χ.Α.

Παντού υπάρχουν ''φιλοι'' βρέ...Αλλως τε η λαδόκολλα ειναι πάντα εδώ...:Banane0: Χρυσαυγίτες με λαδόκολλα ..Επίσης classic.

Καλή καρδιά...

Που χαρακτήρισα το forum,σαίνι μου;

Ένα καλόπαιδο είπε πως άλλοι "όμοιοί μου" (άραγε ποιος χαρακτηρίζει;) δεν άντεξαν και έφυγαν.Και έμειναν μόνο αριστεροί.

Και ένας άλλος μου είπε πες ό,τι είναι να πεις να τελειώνουμε!!!

Έχετε πολλή πλάκα οι αριστεροί αλλά επειδή έχω γελάσει σε πολλά άλλα forum,είπα πως πλέον βαριέμαι.Δεν έχει να κάνει με το forum για το οποίο δε γνωρίζω τίποτα παραπάνω απ'το ότι πρεσβεύει πως αν δεν πάρεις πλάσμα,πανασόνικ και πάνω από 50'' ,είσαι κοροιδάρα!

Δεν έχει να κάνει με το forum για το οποίο δε γνωρίζω τίποτα παραπάνω απ'το ότι πρεσβεύει πως αν δεν πάρεις πλάσμα,πανασόνικ και πάνω από 50'' ,είσαι κοροιδάρα!

Έπρεπε να μπεις στα προβόλια...όλοι διαλέγουμε πανιά 32 ιντσών!!-bye-

Ένα καλόπαιδο είπε πως άλλοι "όμοιοί μου" (άραγε ποιος χαρακτηρίζει;) δεν άντεξαν και έφυγαν.Και έμειναν μόνο αριστεροί.

Έχετε πολλή πλάκα οι αριστεροί αλλά επειδή έχω γελάσει σε πολλά άλλα forum,είπα πως πλέον βαριέμαι.Δεν έχει να κάνει με το forum για το οποίο δε γνωρίζω τίποτα παραπάνω απ'το ότι πρεσβεύει πως αν δεν πάρεις πλάσμα,πανασόνικ και πάνω από 50'' ,είσαι κοροιδάρα!
Οποιος τετοιες εποχες "γελαει και βαριεται" διαβαζοντας νηματα με πολιτικο περιεχομενο δυο ειναι τα ενδεχομενα:
Η μπηκε καθαρα για να τρολλαρει και να προκαλεσει,η ανηκει στο ελαχιστο % που αμοιβεται απο τους Παπαδημιους για να εκπονει σχεδια "μειωσης του κρατους".
Α,και ναι,το ανακαλυψες γαμω το,η Panasonic ειναι εκ των βασικων χρηματοδοτων του avclub,αλλα δεν το διατυμπανιζουμε μην τυχον στραβωσει η Samsung!!!

Re: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Μη μπερδεύεις την αριστερά με κάποιο κόμμα, είναι άδικο.........

:SFGSFGSF:

Προσωπικα δεν εχω τιποτα κοινο με τα φιλελευθερα κομματα και τις ιδεολογιες τους εδω που μενω.

Ομως ΠΑΝΤΑ η εδω τουλαχιστον Αριστερα κατι βρισκει και χανει πολλες ψηφους σαν την δικη μου.

Α,και ναι,το ανακαλυψες γαμω το,η Panasonic ειναι εκ των βασικων χρηματοδοτων του avclub,αλλα δεν το διατυμπανιζουμε μην τυχον στραβωσει η Samsung!!!

Mε αυτο το ποστ φτανω τα 3333 και τωρα το ακουω αυτο..............ντροπη :Banane0:

Οποιος τετοιες εποχες "γελαει και βαριεται" διαβαζοντας νηματα με πολιτικο περιεχομενο δυο ειναι τα ενδεχομενα:
Η μπηκε καθαρα για να τρολλαρει και να προκαλεσει,η ανηκει στο ελαχιστο % που αμοιβεται απο τους Παπαδημιους για να εκπονει σχεδια "μειωσης του κρατους".

Τα φασίστας,ταγματασφαλίτης κλπ είπα πως βαριέμαι.Αυτά γράφονται στο "νήμα με πολιτικό περιεχόμενο",αν δεν το παρατήρησες.

Πέραν του ότι στις τηλεοράσεις ρωτάμε πάντα το budget, την απόσταση θέασης και τη χρήση, πέραν του ότι σου προτείναμε να πεις τις απόψεις σου και είμαστε εδώ για διάλογο και αν θέλεις συμπαράσταση... παρεξηγείς και την ταύτιση που έγινε με κάποιους που απλά θέλουν να βρίσουν και να λοιδορήσουν.
Αν δεν ήταν αυτός ο σκοπός σου, δοκίμασέ μας λέγοντας την άποψή σου εδώ για τις εκλογές ή σε κάποιο άλλο από τα πολιτικά θέματα, όπως το "που πάει η χώρα" γενικώς....

Δεν θέλουμε να τελειώσεις γρήγορα... θέλουμε να πάψεις να αδικείς πρόσωπα και πράγματα.

Mε αυτο το ποστ φτανω τα 3333 και τωρα το ακουω αυτο..............ντροπη :Banane0:
Κατσε,καποια στιγμη θα αρχισει να τα χωνει και καποιος αλλος στο φορουμ επειδη τοποθετειται κατα των sushi bars και των ρεσοφορων (sic) και μετα θα κατηγορησει και την κατηγορια του δικαναλου λεγοντας οτι καταλαβε πως οποιος εδω μεσα δεν εχει τουλαχιστον ASR emitter ειναι γυφτος!

:Banane0:

.Δεν έχει να κάνει με το forum για το οποίο δε γνωρίζω τίποτα παραπάνω απ'το ότι πρεσβεύει πως αν δεν πάρεις πλάσμα,πανασόνικ και πάνω από 50'' ,είσαι κοροιδάρα!

Επειδή αυτά που δεν ειναι και ''πολιτικά'' αρχιζουν και γινονται συκοφαντικά για ολοκληρο το club ή ανακαλείς ή πάς στα αλλα φορουμ να ξαναγελάσεις..

Αν σε κατι διακρινεται το φορουμ συνολικά ειναι πώς έχει την ''ιδιοτητα'' νά μήν κάνει αβάντες σε συγκεκριμένα προϊοντα..

Οποτε μιας και λες οτι βαρεθηκες,για να μην αρχιζουμε να βαριομαστε και εμεις ή ανακαλεις ή εφυγες.

Ποιος έγραψε για "χαρακτηρισμούς"; Για χαρτογράφηση έγραψα και μάλιστα εντός εισαγωγικών.
Αλλά για πρώτο post εδώ μέσα δε φείδεσαι χαρακτηρισμών: "ταλαίπωροι", "κολλημένοι", υποκριτές (αριστεροί με δεξιά τσέπη).
Μετά από αυτά ήθελες να σε υποδεχθούμε μετά βαϊων και κλάδων;
Σαν έτοιμος από καιρό μου φαίνεσαι.
Όπως και να έχει, το νήμα είναι για τις επικείμενες εκλογές. Αν έχεις να συνεισφέρεις κάτι κάντο μπας και γίνει συζήτηση επί της ουσίας.

Last edited:

Κατσε,καποια στιγμη θα αρχισει να τα χωνει και καποιος αλλος στο φορουμ επειδη τοποθετειται κατα των sushi bars και των ρεσοφορων (sic) και μετα θα κατηγορησει και την κατηγορια του δικαναλου λεγοντας οτι καταλαβε πως οποιος εδω μεσα δεν εχει τουλαχιστον ASR emitter ειναι γυφτος!

:Banane0:

Ο άλλος που τα έχωσε είμαι εγώ;:music-smiley-005:

Κυνηγάτε φαντάσματα κάποιοι...

Κυνηγάτε φαντάσματα κάποιοι...

Περιμενω να ανακαλεσεις για τις τηλεοράσεις που προμοτάρονται..

Αλλη προειδοποιηση δεν εχει.

Αν δεν ανακαλεσεις στο επομενο post σου,χωρίς υπεκφυγές,απλά έφυγες.

Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Θα πάει με ρεσώ στο Σύνταγμα και αυτός.....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογες;;

Επειδή αυτά που δεν ειναι και ''πολιτικά'' αρχιζουν και γινονται συκοφαντικά για ολοκληρο το club ή ανακαλείς ή πάς στα αλλα φορουμ να ξαναγελάσεις..

Αν σε κατι διακρινεται το φορουμ συνολικά ειναι πώς έχει την ''ιδιοτητα'' νά μήν κάνει αβάντες σε συγκεκριμένα προϊοντα..

Οποτε μιας και λες οτι βαρεθηκες,για να μην αρχιζουμε να βαριομαστε και εμεις ή ανακαλεις ή εφυγες.

Ένα αστείο ήταν.Υπερίων και 2-3 ακόμη αυτά λένε και αυτά διαβάζω.

Οι απειλές περί διαγραφής βέβαια είναι ακόμη πιο αστείες!!!

Εσύ δεν είσαι φασίστας φίλε μου.Έτσι δεν είναι;

Οχι ο ΕΝΑΣ. Τον αλλο τον περιμενουμε :ciao: