D I M __ Z
AVClub Fanatic
Re: Απάντηση: Τι πιστεύετε πως θα γίνει σε αυτές τις εκλογές;
το θέμα δεν είναι αν έχεις αντίρρηση ή όχι ....
νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο, κανονικά το εκλογικό υλικό παραδίδεται στον δα στα εκλογικά τμήματα και όχι στο δημαρχείο . . .
επίσης σε αυτές τουλάχιστον τις εκλογές, το κάθε εκλογικό τμήμα έχει περίπου 600 εγγεγραμμένους
4. Εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας (άρθρα 51, 52 και 55 του π.δ. 26/2012)
Κάθε τοπική κοινότητα δήμου αποτελεί ξεχωριστό εκλογικό τμήμα. Στις περιπτώσεις που ο αριθμός των εκλογέων αυτής υπερβαίνει τους εξακόσιους (600) και προκειμένου να μη σημειωθούν καθυστερήσεις στην ψηφοφορία, οι αντίστοιχες τοπικές κοινότητες πρέπει να υποδιαιρεθούν σε περισσότερα εκλογικά τμήματα, έτσι ώστε σε κάθε ένα από αυτά να αναλογούν έως εξακόσιοι (600) περίπου ψηφοφόροι.
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/13791
Κατάστημα ψηφοφορίας είναι ο χώρος που στεγάζει το εκάστοτε εκλογικό τμήμα.
Τώρα παράτυπα-ξεπαράτυπα, δεν θα είχα αντίρρηση να έβρισκα έναν σάκο μπορεί και ίσαμε 40 κιλά έτοιμο στο εκλογικό τμήμα. Και άντε εγώ τον κουβαλάω, οι γυναίκες τι κάνουν. Σε αυτές τις εκλογές πάντως θα μιλάμε για βάρος, όχι αστεία. Φανταστείτε έναν σάκο με 36 συνδυασμούς επί 600-700 ψηφοδέλτια έκαστος... όι μάναμ
το θέμα δεν είναι αν έχεις αντίρρηση ή όχι ....
νομίζω οτι είναι ξεκάθαρο, κανονικά το εκλογικό υλικό παραδίδεται στον δα στα εκλογικά τμήματα και όχι στο δημαρχείο . . .
επίσης σε αυτές τουλάχιστον τις εκλογές, το κάθε εκλογικό τμήμα έχει περίπου 600 εγγεγραμμένους
4. Εκλογικά τμήματα και καταστήματα ψηφοφορίας (άρθρα 51, 52 και 55 του π.δ. 26/2012)
Κάθε τοπική κοινότητα δήμου αποτελεί ξεχωριστό εκλογικό τμήμα. Στις περιπτώσεις που ο αριθμός των εκλογέων αυτής υπερβαίνει τους εξακόσιους (600) και προκειμένου να μη σημειωθούν καθυστερήσεις στην ψηφοφορία, οι αντίστοιχες τοπικές κοινότητες πρέπει να υποδιαιρεθούν σε περισσότερα εκλογικά τμήματα, έτσι ώστε σε κάθε ένα από αυτά να αναλογούν έως εξακόσιοι (600) περίπου ψηφοφόροι.
http://www.taxheaven.gr/laws/circular/view/id/13791
Last edited: