Θα μπει ο Κυριακος......Θαχει διχασμο η family..![]()
Και πόσο δυσκολεύομαι να φανταστώ τον Κούλη με έκπληκτη φάτσα...
![]()
δείτε τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ που ηταν σήμερα στο Σύνταγμα
http://www.oparlapipas.com/2012/05/4-5-2012.html
Αν περιμένουμε από τη δικαστική εξουσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.Καμιά ελπίδα από αυτή την πλευρά.
Νομιζω οτι το ΚΚΕ θα παρει δυσκολα αυτο το ποσοστο. Υπαρχει μεγαλη απογοήτευση του κοσμου της με την Παπαρηγα να μην θελει συγκυβερνηση και υπαρχει μετακινηση του κοσμου προς τον ΣΥΡΙΖΑ.Θα δώσω σήμερα,ετσι για πλακα τα δικα μου προγνωστικα..Οχι πως εχουν σημασια,αλλα ετσι ως προγνωση..
Ν.Δ.25% συν κατι λιγο..
ΠΑΣΟΚ 18% συν κατι λιγο.
ΣΥΡΙΖΑ 12-13%
ΚΚΕ 10-11%
Καμμενος 7-8
ΔΗΜ.ΑΡ. 5-6
Χ.Α 4%
ΛΑΟΣ με ταση να μπει..στο 3%
Οικολογοι..οριακα μπαινουν δεν μπαινουν.
Ντορα,Κατσελη,ΑΝΤΑΡΣΥΑ δεν μπαινουν.Καλα Τζημερος πως τον λενε και ''ΔΡΑΣΗ'' ουτε με το κυαλι
Λογικα 7-8 κομματα στην Βουλή..
Το αθροισμα των δυο πρωτων δύσκολα θα ξεπερασει το 45%.
Η διαφορα πρωτου με δευτερου κομματος θαναι περι τις 6 μοναδες...
Αυτα και βλεπουμε την Κυριακή αργά...
Νομιζω οτι το ΚΚΕ θα παρει δυσκολα αυτο το ποσοστο. Υπαρχει μεγαλη απογοήτευση του κοσμου της με την Παπαρηγα να μην θελει συγκυβερνηση και υπαρχει μετακινηση του κοσμου προς τον ΣΥΡΙΖΑ.
Kι εγω νομιζω οτι ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ θα ερθουν τελικα κατω απο τις προβλεψεις. Οι πρωτοι γιατι ειναι πιθανο αυτη τη φορα οι δημοσκοπησεις να μην μπορουν να ειναι ευστοχες και να τους ψηφισει 1 στους 5 μου φαινεται καλο εως πολυ.
Οι αλλοι γιατι συστηματικα αποφευγουν να δωσουν το κατι παραπανω που χρειαζεται και δε βλεπω πως μπορουν να προσελκυσουν καποιους εκτος απο τους σταθερους ψηφοφορους, απο τη στιγμη που και η ψηφος διαμαρτυριας εχει και αλλου να παει.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.