Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Μου είναι δύσκολο να τα πιστέψω όλα αυτά περί σημείων και τεράτων... Ναι το πιστεύω απόλυτα ότι οι φαρμακοβιομηχανίες χτύπησαν τρελό τζακποτ, για να είναι όλο αυτό τελείως τυχαίο, ναι πιστεύω ότι ο ιός κατασκευάστηκε, αλλά από κει και πέρα δε νομιζω οτι το εμβολιο θα ειναι "πυρηνικό όπλο". Προφανώς θα έχει τους κινδύνους που έχει κάθε εμβόλιο. Το μόνο διαφορετικό στην περίπτωση της γρίππης τώρα είναι ότι τα συμπτώματά της λέγεται ότι για τον "πολύ" κόσμο είναι ήπια, άρα τα ρίσκα του εμβολίου αποκτούν στατιστική σημασία.. (σε αντίθεση με άλλες φρικτές ασθένειες που μπροστά στην καταιγιστική θνησιμότητά τους ο κίνδυνος του εμβολίου φάνταζε ασήμαντος)....

διορθώστε με αν κάνω λάθος...

Συμφωνώ πάλι...

Αααα, όσοι είστε αλλεργικοί στο αυγό, δεν μπορείτε να το κάνετε.

Παιδια ΕΛΕΟΣ. Σαν γιατρος μπορει κι εγω να μην εχω πεισθει απολυτα για την ασφαλεια του εμβολιου ,αλλα να φθανουμε στο σημειο να πεταμε θεωριες συνωμοσιες , εξωγηινους ,κτλ. για ζητηματα υγειας ειναι επικινδυνο. Τo SITE το διαβαζουν και ατομα τα οποια ανηκουν σε ευπαθεις ομαδες πληθυσμου και οι οποιοι μπορει να επηρεασθουν απο αυτα που γραφουν ατομα τα οποια δεν ειναι γιατροι. Λιγη αυτοσυγκρατηση (για αυτο το θεμα ) δεν θα εβλαπτε.

Ααα, πολύ ωραία, τι ειδικότητα, αν επιτρέπετε???

Γράφεται ότι νάναι....για εξωγήινους που τους λένε Gabriel (sic) για στρατιωτικούς νόμους που έπρεπε, σύμφωνα με όσα γράφηκαν να έχουν γίνει τον προηγούμενο μήνα κλπ κλπ... Άρθρο? ποιό άρθρο? ένα μέντιουμ τα είπε σε κάποιον και κάποιος άλλος το κόπιαρε εδώ...
αποδείξεις? ποιες? που?

Και εγώ δεν έχω πειστεί για την ασφάλεια του εμβολίου, ούτε για την χρησιμότητά του. Αλλά να πιστέψω ένα μέντιουμ να μου τσαμπουνάει για εξωγήινους και ότι αυτό θα με βοηθήσει να αποφασίσω τι θα κάνω ......είναι για γέλια

Νομιζω οτι αρκετοι γιατροι ειναι προβληματισμενοι για την ασφαλεια του εμβολιου . Στο νοσοκομειο που δουλευω λιγοι το εκαναν μεχρι στιγμης.(ουτε κι εγω ακομα). Αλλα αλλο αυτο κι αλλο να ανακατευουμε εξωγηινους. Καρδιοπαθεις, ατομα με αδυνατο ανοσοποιητικο συστημα θα πρεπει να συμβουλευονται τον γιατρο τους .

Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Ααα, πολύ ωραία, τι ειδικότητα, αν επιτρέπετε???

Οτι ειδικότητα και να έχει ,μην ξεχνάμε πώς εχει καί πτυχίο Ιατρικής πρίν κάνει 4-6 χρόνια οιασδήποτε ειδικότητας.
Αρα είναι πολύ πολύ πιό σχετικός απο οιονδήποτε μή -γιατρό.
Και ποιός είπε πώς Γιατροί άλλων ειδικοτήτων δεν ενημερώνονται γιά το τι συμβαίνει στην Συγχρονη Ιατρική και σε άλλες ειδικότητες..

Μην τά κάνουμε ισωμα όλα..

Το μέλος δεν το γνωρίζω ,αλλά ας σεβαστούμε τουλάχιστον οτι δήλωσε ευθαρσώς την επαγγελματική του ιδιότητα.

Και έχει απόλυτο δίκιο γιά το άρθρο που παρετέθη,οπως τογραψε και το μέλος Iskander ,αλλά και ο γράφων και ο chrisssb,οτι δέν θα λαλήσουμε κιόλας με τις διάφορες ´συνωμοσιολογίες´που θυμίζουν Χολλυγουντιανές ταινίες Β.διαλογής..........

Last edited:
Re: Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Οτι ειδικότητα και να έχει ,μην ξεχνάμε πώς εχει καί πτυχίο Ιατρικής πρίν κάνει 4-6 χρόνια οιασδήποτε ειδικότητας.
Αρα είναι πολύ πολύ πιό σχετικός απο οιονδήποτε μή -γιατρό.
Και ποιός είπε πώς Γιατροί άλλων ειδικοτήτων δεν ενημερώνονται γιά το τι συμβαίνει στην Συγχρονη Ιατρική και σε άλλες ειδικότητες..

Μην τά κάνουμε ισωμα όλα..

Το μέλος δεν το γνωρίζω ,αλλά ας σεβαστούμε τουλάχιστον οτι δήλωσε ευθαρσώς την επαγγελματική του ιδιότητα.

Και έχει απόλυτο δίκιο γιά το άρθρο που παρετέθη,οπως τογραψε και το μέλος Iskander ,αλλά και ο γράφων και ο chrisssb,οτι δέν θα λαλήσουμε κιόλας με τις διάφορες ´συνωμοσιολογίες´που θυμίζουν Χολλυγουντιανές ταινίες Β.διαλογής..........

Ρε Σπύρο μια ερώτηση έκανα και νομίζω ότι έχει άμεση σχέση αν είναι φυσίατρος ο κύριος ή ιολόγος....

Οκ, σεβαστό το μην θέλει να το αναφέρει σαν προσωπικό δεδομένο. Δεν έκανα τίποτα ίσωμα και συμφωνώ μέχρι τώρα σε ότι έχει αναφέρει.

Και τα λέω αυτά γιατί θα έχει ενδιαφέρον η κουβέντα με έναν άμεσα σχετικό ιατρό....

Να ξεστραβωθούμε και εμείς...

Το αν το εμβόλιο είναι ασφαλές ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ.

Αλλά βρε παιδιά πείτε μου τι ειδικότητα χρειάζεται για να αρχίσει να γελάει κανείς? δείτε απόσπασμα:
" Η φίλη μου Sharon Snyder από την Μοντάνα στις ΗΠΑ, που είναι θεραπεύτρια της ενεργειακής μεθόδου "Matrix Energetics, www.matrixenergetics.com", μου διηγήθηκε τις εκπληκτικές εμπειρίες της τόσο από τον πλανήτη της Altone (κάποιου αστερισμού της Ανδρομέδας) από όπου προέρχεται, όσο και από την ζωή που έχει στην Γη, στην οποία ενσαρκώθηκε (δείτε λεπτομέρειες στην σελίδα μου II.2.D2). Η Sharon λαμβάνει πληροφορίες μέσω της αυτόματης γραφής από κάποιον αδελφό της Gabriel του πλανήτη της, δύο των οποίων που έλαβε στις 2 και 3 Σεπτεμβρίου 2009 τις θεωρώ επίκαιρες γι' αυτό και τις αναφέρω περιληπτικά."
Ίσως είναι και για κλάματα θα μου πείτε....

Επειδή έχω μια δουλίτσα θα φύγω αλλά μετά από καμιά ώρα περίπου θα γράψω δυο-τρία πραγματάκια. Τα λέμε αργότερα-bye-

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Ρε Σπύρο μια ερώτηση έκανα και νομίζω ότι έχει άμεση σχέση αν είναι φυσίατρος ο κύριος ή ιολόγος....

Οκ, σεβαστό το μην θέλει να το αναφέρει σαν προσωπικό δεδομένο. Δεν έκανα τίποτα ίσωμα και συμφωνώ μέχρι τώρα σε ότι έχει αναφέρει.

Οποια ειδικότητα και νάχει ένας Γιατρός σπουδάζει 6 χρόνια για να πάρει Πτυχίο Ιατρικής ,αποκτώντας γενικές γνώσεις πρίν την ειδικότητα.
Αυτό αρκεί γιά νά έχει περισσότερες γνώσεις απο κάποιον μή -ιατρό.

Το άρθρο πάντως που παρετέθη ,κατά την γνώμη μου,συσκοτίζει μέχρις εσχάτων οιαδήποτε πραγματικότητα.
Απο το πολύ τουρλού -τουρλού στο τέλος εξάγει αδιανόητα συμπεράσματα.
´Οι Νεφελίμ και ο Πυρηνικός Ολεθρος μέσω τού Εμβολίου κατά τού Ιού τής Γρίππης τών Χοίρων´...Δέν πρόσεξα άν εχει και τίποτα ´κακούς´ Εβραίους μέσα για να δέσει το γλυκό..................
Καλό θάταν να αγνοηθεί,κατά την γνώμη μου..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Οποια ειδικότητα και νάχει ένας Γιατρός σπουδάζει 6 χρόνια για να πάρει Πτυχίο Ιατρικής ,αποκτώντας γενικές γνώσεις πρίν την ειδικότητα.
Αυτό αρκεί γιά νά έχει περισσότερες γνώσεις απο κάποιον μή -ιατρό.

Το άρθρο πάντως που παρετέθη ,κατά την γνώμη μου,συσκοτίζει μέχρις εσχάτων οιαδήποτε πραγματικότητα.
Απο το πολύ τουρλού -τουρλού στο τέλος εξάγει αδιανόητα συμπεράσματα.
´Οι Νεφελίμ και ο Πυρηνικός Ολεθρος μέσω τού Εμβολίου κατά τού Ιού τής Γρίππης τών Χοίρων´...
Καλό θάταν να αγνοηθεί,κατά την γνωήμ μου.

Οι γενικές γνώσεις δεν μου λένε τίποτα, πια.

Εδώ τσακώνονται ιατροί μεταξύ τους που έχουν όλοι τις γενικές γνώσεις.

Για τους εξωγήινους νομίζω έχω πάρει ξεκάθαρη στάση, αν όχι ρωτήστε με να το ξεκαθαρίσω, δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε την γνώμη κάποιου ιολόγου ή λοιμωξιολόγου, πάνω στο θέμα.

Αν ήθελα γνώμη άλλης ειδικότητας, έχω και άλλους 3 φίλους....

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Οι γενικές γνώσεις δεν μου λένε τίποτα, πια.

Εδώ τσακώνονται ιατροί μεταξύ τους που έχουν όλοι τις γενικές γνώσεις.

Για τους εξωγήινους νομίζω έχω πάρει ξεκάθαρη στάση, αν όχι ρωτήστε με να το ξεκαθαρίσω, δεν ασχολούμαι με τέτοια θέματα.

Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε την γνώμη κάποιου ιολόγου ή λοιμωξιολόγου, πάνω στο θέμα.

Αν ήθελα γνώμη άλλης ειδικότητας, έχω και άλλους 3 φίλους....

Μιλησα γιά γενικές ιατρικές γνώσεις...
Αν έχει λοιμωξιολόγο το φορουμ ας σού απαντήσει.
Αλλοιώς ρώτα τον γιατρό που έχεις και εμπιστεύεσαι οπως και εξ´αρχής συστήσαμε οσοι γράψαμε δυο λόγια εδώ μέσα.

Υ.Γ.
Και αποφευγετε τα τηλεοπτικά κανάλια που ασχολούνται με το θέμα..
Βλάπτουν την Υγεία πολύ περισσότερο απο τον ιδιο τον ιό..
Στο τέλος θαχουμε περισσότερα εμφράγματα σε τηλεθεατές αυτών τών δελτίων,λόγω αδικαιολόγητου stress,παρά θανάτους απο τήν Γρίπη τών Χοίρων.

Last edited:
(...τοτε θα επεμβουν οι εξωγηινοι ( με τους οποιους η Πολωνια ηδη συνεργαζεται )

(...μου διηγήθηκε τις εκπληκτικές εμπειρίες της τόσο από τον πλανήτη της Altone)

Μα τι ειναι αυτα?.......................

Το εμβολιο αμφισβητειτε, φυσιολογικα αφου δεν εχουν εχουμε κλινικες μελετες....(το εγραψα καλα?)..κ.τ.λ
Τωρα πως φτασαμε στους εξωγηινους???
Ελπιζω να μην χαθει το μετρο!(γενικα)

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Tι συμβαίνει με τα εμβόλια της γρίπης;

Μιλησα γιά γενικές ιατρικές γνώσεις...
Αν έχει λοιμωξιολόγο το φορουμ ας σού απαντήσει.
Αλλοιώς ρώτα τον γιατρό που έχεις και εμπιστεύεσαι οπως και εξ´αρχής συστήσαμε οσοι γράψαμε δυο λόγια εδώ μέσα.

Αυτό λέω, τους ρώτησα αλλά άλλα ο ένας, άλλα ο άλλος.

Κανείς λοιμωξιολόγος βρε παιδιά???

Πάω να ρωτήσω κανά πράσινο ανθρωπάκι....-bye-

Υ.Γ Καλά και εγώ αυτές εννοουσα...τις γνώσεις.

Last edited:
Ειμαι ακτινολογος.Καθημερινα βλεπουμε δεκαδες ακτινογραφιων ατομων με υποψια για προσβολη απο τον ιο της νεας γριππης , και ξαναλεω οτι οντως οτι υπαρχει προβληματισμος μεταξυ των συναδελφων μου.Επειδη το θεμα δεν απτεται της ειδικοτητας μου δεν μπορω να συστησω σε κανενα καντε το εμβολιο η οχι.Το μονο που ειπα οτι χρειαζεται λιγη προσοχη.

Ειμαι ακτινολογος.Καθημερινα βλεπουμε δεκαδες ακτινογραφιων ατομων με υποψια για προσβολη απο τον ιο της νεας γριππης , και ξαναλεω οτι οντως οτι υπαρχει προβληματισμος μεταξυ των συναδελφων μου.Επειδη το θεμα δεν απτεται της ειδικοτητας μου δεν μπορω να συστησω σε κανενα καντε το εμβολιο η οχι.Το μονο που ειπα οτι χρειαζεται λιγη προσοχη.

Ευχαριστώ, για την απάντηση σας, στο δικό μου σκέλος. Με καλύψατε και με την συνέχεια της απάντησης.

Φίλε μου δεν θα βρείς δυστηχώς την απάντηση που ψάχνεις (όπως και όλοι μας)
Δεδομένα:
-η νεα γρίπη είναι ήπια στην συντριπτική πλειονότητα, ποιο ήπια από την εποχική.\
- μπορεί να χτυπήσει με σοβαρά απρόβλεπτο τρόπο (δλ ανθρώπους που είναι υγιείς).
- το εμβόλιο έχει ρίσκο. Πόσο? δεν το ξέρουμε ακόμα..
- αν δεν κάνεις το εμβόλιο παίρνεις ρίσκο. Πόσο? δεν το ξέρουμε ακόμα (δεν έχουνε βρεί γιατί κάποιους τους πιάνει σοβαρά και άλλους όχι. Μιλάμε για όσους δεν έχουν άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας)

Απόλυτο δεδομένο:
- Τίποτε δεν είναι σίγουρο στη ζωή! αυτό το έχουμε αποδεχθεί για πάρα πολλά πράγματα: πχ όποτε οδηγούμε το αυτοκίνητο. Μπορεί να τρακάρουμε και να σκοτωθούμε* μπορεί και όχι!

* με μεγαλύτερες πιθανότητες κινδύνου απο αυτες που θα προκείψουν είτε κάνουμε το εμβόλιο, είτε όχι.

Last edited:
Φίλε μου δεν θα βρείς δυστηχώς την απάντηση που ψάχνεις (όπως και όλοι μας)
Δεδομένα:
-η νεα γρίπη είναι ήπια στην συντριπτική πλειονότητα, ποιο ήπια από την εποχική.\
- μπορεί να χτυπήσει με σοβαρά απρόβλεπτο τρόπο (δλ ανθρώπους που μπορεί να υγιείς).
- αν δεν κάνεις το εμβόλιο παίρνεις ρίσκο. Πόσο? δεν το ξέρουμε ακόμα (δεν έχουνε βρεί γιατί κάποιους τους πιάνει σοβαρά και άλλους όχι. Μιλάμε για όσους δεν έχουν άλλο σοβαρό πρόβλημα υγείας)

Απόλυτο δεδομένο:
- Τίποτε δεν είναι σίγουρο στη ζωή! αυτό το έχουμε αποδεχθεί για πάρα πολλά πράγματα: πχ όποτε οδηγούμε το αυτοκίνητο. Μπορεί να τρακάρουμε και να σκοτωθούμε* μπορεί και όχι!

* με μεγαλύτερες πιθανότητες κινδύνου απο αυτες που θα προκείψουν είτε κάνουμε το εμβόλιο, είτε όχι.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλα έχω καταλήξει στην άποψη μου, εδώ και λίγο καιρό, όχι μόνο για το εμβόλιο....

Εκτός απο το 2ο(εξαρτάται τι εννοείς υγιείς), συμφωνώ στα υπόλοιπα.

Και γράφω σε αυτό το forum, γιατί συμφωνώ με τους περισσότερους στα περισσότερα.....για διάφορα λεπτά ζητήματα.

"...τοτε θα επεμβουν οι εξωγηινοι ( με τους οποιους η Πολωνια ηδη συνεργαζεται )"

Απορία ...
Αν "οι δικοί μας" εξωγήινοι είναι οι ΕΛ, τότε να υποθέσω ότι αυτοί της Πολωνίας είναι οι ΠΟΛ ;

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, αλλα έχω καταλήξει στην άποψη μου, εδώ και λίγο καιρό, όχι μόνο για το εμβόλιο....

Εκτός απο το 2ο(εξαρτάται τι εννοείς υγιείς), συμφωνώ στα υπόλοιπα.

Και γράφω σε αυτό το forum, γιατί συμφωνώ με τους περισσότερους στα περισσότερα.....για διάφορα λεπτά ζητήματα.

η νεα γρίπη είναι ήπια στην συντριπτική πλειονότητα, ποιο ήπια από την εποχική.\
Αυτό το ξέρουμε γιατί το νότιο ημισφαίριο πέρασε στην καλοκαιρινή περίοδο και δεν έγινε χαμός....

- μπορεί να χτυπήσει με σοβαρά απρόβλεπτο τρόπο (δλ ανθρώπους που είναι υγιείς).

Έχουν αναφερθεί θάνατοι υγιών (και) νέων ανθρώπων. Δεν έχει βρεθεί γιατί στη συντριπιτκή πλειοψηφία είναι ήπια ενώ σε κάποιους (ελάχιστότατους) κάνει τόσο σοβαρό πρόβλημα που μπορεί να οδηγεί και σε θάνατο. Απλά δεν ξέρουν γιατί.

Προφανώς δεν έχει περάσει αρκετός χρόνος για να δούμε αν υπάρχουν σοβαρές παρενέργειες και με ποια συχνότητα