Τι συμβαίνει με τα ροτβάιλερ?

Ειμαι ακτιβιστής στο δικαίωμα του καθενός να γινεται αντικείμενο γλυψιματος αυστηρά απο πρόσωπα της επιλογής του.

Eγω παλι .... ειμαι ακτιβιστης στο δικαιωμα καθε σκυλου να γλειφει οποιον συμπαθει ! :love:
O σκυλος δεν εχει ουτε προφορικο λογο ... ουτε παλαμες .... ουτε χειραψιες ...
για να εκφρασει την τρυφεροτητα του.

Πολλες φορες αφηνω να με γλειψουν σκυλια αγνωστων στο δρομο (σκυλια που κουνανε
την ουρα τους σε οποιονδηποτε τα πλησιασει :laugh:) και μετα εχω σαν κουλο ... και το χερι
(που τα χαιδεψα) αλλα και το προσωπο ... μεχρι να βρω το πλησιεστερο μαγαζι να μπω μεσα
για να πλυθω. ΔΕΝ αρρωστησα ποτε. Αλλα ουτε και ακουμπησα κανεναν μεχρι να πλυθω.
Καποιες φορες μου λενε οι φιλοι μου "ναι αλλα τωρα που θα βρουμε WC να πλυθεις ?
Αμαν ρε Μανο ...."

Τους εχω μαθει ολους οτι ο σκυλος ειναι για χαιδεμα (οχι ολοι οι σκυλοι ... αυτοι που σε θελουν :love:).

Δεν έχει άλλο post με ροτβάιλερ; :popcorn::popcorn::popcorn::popcorn:

Βαρέθηκες και είπες να κάνεις πλάκα σε ένα τόσο τραγικό νήμα?
Για πες?
Τι άλλο θα ήθελες για να περάσεις καλύτερα?
Περισσότερα ροτβάϊλερ και αίμα?

Τραγικό νήμα συμφωνώ, κάθε ένας έγραψε την άποψη του. Το τελικό συμπέρασμα μέχρι στιγμής είναι ότι κινδυνεύουμε πραγματικά όλοι με τέτοιες απόψεις που έχουν τα περισσότερα μέλη. Ακραίες απόψεις από μέλη που υποτίθεται έχουν ένα άλφα επίπεδο μόρφωσης.

Ο καθένας έχει την άποψή του και όποια και να είναι αυτή, δεν νομίζω ότι οποιαδήποτε καλύπτει όλες τις περιπτώσεις.
Στο κάτω κάτω και τον φόβο του να εκφράζει κάποιος, θεμιτό είναι.
Και χρήσιμο γιατί κάποιοι μπορούνε να τον ενημερώσουνε κάπως καλύτερα.
Τα περι επιπέδου, κάνω ότι δε τα διάβασα.

Αφου πρεπει οπωσδηποτε να φοβηθεις κατι ....

akaria%20copy.jpg

Eκατομμυρια .... στο μαξιλαρι και το στρωμα σου .... ακομα και τις κουρτινες σου, τα χαλια, τις πολυθρονες σου.

Μπορεις βεβαια .... να κοιμηθεις εξω στα παγκακια ! :p Αν και δεν στο συνιστω .... -bye-

Εγώ νομίζω το "έχω σκύλο" είναι κατά κάποιο τρόπο παραπλήσιο με το "καπνίζω". Είναι αναφαίρετο δικαίωμα του καθενός να το κάνει, αρκεί να μην προσβάλει με οποιονδήποτε τρόπο τα δικαιώματα κάποιου άλλου που επέλεξε να μην το κάνει.

Κοινώς, όχι, δεν είναι αυτονόητο ότι θέλω να με γλύψει ο σκύλος κάποιου, ούτε βέβαια είναι αυτονόητο ότι θέλω να ανέβει πάνω μου να μου κάνει χαρούλες. Ξέρω ότι ο σκύλος το κάνει αυτό από αγάπη και ενθουσιασμό, άρα δε μου φταίει αυτός, μου φταίει όμως το αφεντικό του. Όπως μου φταίει όταν ταϊζει τον σκύλο του με το χέρι μέσα στο στόμα οτου και μετά το βάζει κατευθείαν στα κοινόχρηστα πιάτα (σαλάτες κλπ) για να τσακίσει ο ίδιος κάτι. Αυτά δε νομίζω ότι τα κάνει ένας φιλόζωος από γαϊδουριά ή ό,τι άλλο, απλά δεν το καταλαβαίνει ότι δεν είναι το ίδιο για όλους.

Όπως βέβαια και δε μπορείς να απαιτήσεις από ένα παιδάκι 5-10 χρονών να μην τρομάξει βλέποντας ένα θηριώδες λυτό λυκόσκυλο να του γαβγίζει ή να ορμάει πάνω του, ακόμα κι αν αυτό κουνάει την ουρίτσα του και το κάνει παιχνιδιάρικα. Αν είναι δυνατό να φταίει το παιδί ή οι γονείς του για αμελή παιδεία. Απλά βλέπει ένα τεράστιο μαλλιαρό πράγμα με δόντια να κινείται πάνω του και φοβάται, δικαίωμά του.

Αυτά από κάποιον που είχε χρόνια σκύλο και τον λάτρευε, και τον έχασε από κάποιον μαλάκα που πέταξε κάτι στον κήπο του. Και κάθε φορά που βρίζω τον μαλάκα, μετά σκέφτομαι ότι, ναι μεν, μαλάκας ήταν, αλλά κάποιος άλλος τον κούρδισε για να φτάσει ως εκεί, μάλλον απ'αυτούς που κάνουν συστηματικά αυτά που γράφουμε (βόλτες με λυτά σκυλιά στο δρόμο και σε πάρκα, σκύλος να γαβγίζει όλη την νύχτα, κλπ)

Μαλιστα.Φτασαμε να δινουμε ελαφρυντικα σε οσους υπανθρωπους φολιαζουν ζωντανα.Τωρα που βρηκαμε παπα να θαψουμε πεντ'εξι.I rest my case.

Σοβαρά μιλάς τώρα, αυτό κατάλαβες εσύ απ'ολο αυτό; Τι να πω... ό,τι και να πω δεν έχει νόημα. Σε παρακαλώ να μη ξαναπροσβάλεις έτσι όμως. Είπαμε, ωραία η συζήτηση, αλλά η συκοφαντία είναι άλλο πράγμα.

Αυτά από κάποιον που είχε χρόνια σκύλο και τον λάτρευε, και τον έχασε από κάποιον μαλάκα που πέταξε κάτι στον κήπο του. Και κάθε φορά που βρίζω τον μαλάκα, μετά σκέφτομαι ότι, ναι μεν, μαλάκας ήταν, αλλά κάποιος άλλος τον κούρδισε για να φτάσει ως εκεί, μάλλον απ'αυτούς που κάνουν συστηματικά αυτά που γράφουμε (βόλτες με λυτά σκυλιά στο δρόμο και σε πάρκα, σκύλος να γαβγίζει όλη την νύχτα, κλπ)
Να το σκεφτεσαι δυο φορες απο εδω και περα. Το προστιμο ανα κακοποιηση εχει παει , ναι ναι στις 30.000 ανα περιπτωση. Διαβασα σημερα ειδηση οτι ενας Θεσσαλονικιος εφαγε προστιμο 300.000 για 10 κουταβια που προσπαθησε να ξεφορτωθει. Το προστιμο το επιβαλει η αστυνομια.
https://www.getpet.gr/Blog/9268/Πρόστιμο-30-000-ευρώ-σε-νεαρό-για-κλωτσιά-σε-γατάκι

Καιρος ηταν ! ....

Σαν χθες (εικοσι χρονια πριν) βρηκα σε καδο απορριματων ΠΕΝΤΕ κουταβια.
Κακοποιημενα, αφυδατωμενα και αρρωστα. Τα ξεδιψασα και τα παρεδωσα σε
ενα βενζιναδικο. Οταν τους ρωτησα "τι θα τα κανετε τωρα" εκεινοι μου ειπαν
"θες να τα ξαναπαρεις μαζι σου ?" Και εφυγα ... με χιλιες τυψεις !

Το ξερω οτι υπαρχει προστιμο και για μενα > αυτο του εγκληματικου ατομικισμου !
Απλα δεν εχει ωριμασει τοσο πολυ η κοινωνιας μας ωστε να με περιλαβει στο ποινολογιο της.

Να το σκεφτεσαι δυο φορες απο εδω και περα. Το προστιμο ανα κακοποιηση εχει παει , ναι ναι στις 30.000 ανα περιπτωση. Διαβασα σημερα ειδηση οτι ενας Θεσσαλονικιος εφαγε προστιμο 300.000 για 10 κουταβια που προσπαθησε να ξεφορτωθει. Το προστιμο το επιβαλει η αστυνομια.
https://www.getpet.gr/Blog/9268/Πρόστιμο-30-000-ευρώ-σε-νεαρό-για-κλωτσιά-σε-γατάκι

Βρε δεν πάει να πληρώσει και 100 χιλιάρικα, τον σκύλο μου δε θα τον ξαναδώ, εκεί είναι το θέμα. Το ότι κάποιοι είναι μαλάκες και ακατάλληλοι για την κοινωνία δε μπορείς να το αλλάξεις. Μπορείς όμως να προστατεύσεις το ζωάκι σου μακριά απ'το ραντάρ του μαλάκα. Δε μπορώ να μη σκέφτομαι ότι αυτός ο τύπος έφτασε μέχρι τον κήπο μου, και πέταξε κάτι μέσα. Δεν είναι αυτό κάτι που συμβαίνει "παρεπιπτόντως", ήρθε κουρδισμένος. Και ξέρω ότι δε μπορεί να είχε κουρδιστεί ούτε από μένα, ούτε από τον μικρούλη, αφού όπως γράφει και ο Στέλιος παραπάνω, κι εγώ "είμαι το Ποτάμι" σε ό,τι είχε να κάνει με τον μικρό εκτός αυλής. Ίσως σε άλλη περίπτωση εκείνη τη μέρα να ξεθυμαινε βρίζοντας τον Ολυμπιακό.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Σε προσβαλλα;Πως ακριβως;Για ξαναδιαβασε τι εγραψες.Τι μπορει να κουρδισει καποιον να σκοτωσει;;

Έναν δολοφόνο; Πολλά. Σα φιλόζωος λοιπόν, οφείλεις να προστατεύεις τα ζώα και απ'αυτούς τους ανθρώπους, αφού ο νόμος, αν κάνει κάτι, θα το κάνει κατόπιν εορτής.

Εν πάσει περιπτώσει, προφανώς κάτι συμβαίνει με τα ελληνικά μου τελευταία αφού μέσα σε μια μέρα και σε δυο θρεντ έγραψα πράγματα τα οποία ερμηνεύτηκαν με τελείως άκυρο (σε σχέση με όσα είχα στο μυαλό μου) τρόπο και βρέθηκα να απολογούμαι για πράγματα που ούτε είπα, ούτε πιστεύω, και, στην τελική, ντρέπομαι να απολογούμαι γι'αυτά.

Δε θα το επαναλάβω κι εδώ, μάλλον τα 4 χρόνια εκτός μ'εχουν κάνει να χάσω την αίσθηση του γραπτού λόγου.

Μια χαρα ειναι τα Ελληνικα σου,τα χειριζεσαι με μαεστρια,ισως απο εκει εκπορευεται και το nick σου.Αν καποιος φολιασει το σκυλακι μου θα τον φαω ζωντανο,να παει να ξεκ@υλωσει κανοντας μυνηση αμα γουσταρει.Αυτο ελλειπε,να δικαιολογουμε εγκληματιες λογω..κουρντισματος.

Μια χαρα ειναι τα Ελληνικα σου,τα χειριζεσαι με μαεστρια,ισως απο εκει εκπορευεται και το nick σου.Αν καποιος φολιασει το σκυλακι μου θα τον φαω ζωντανο,να παει να ξεκ@υλωσει κανοντας μυνηση αμα γουσταρει.Αυτο ελλειπε,να δικαιολογουμε εγκληματιες λογω..κουρντισματος.

Κι εγώ το ίδιο, θα τον έτρωγα ζωντανό αν τον έβλεπα μπροστά μου. Αυτό που δεν κατάλαβες είναι ότι δεν τον δικαιολόγησα ούτε κατά διάννοια. Απλά τα έβαλα μαζί και με κάποιους άλλους που με τις συμπεριφορές τους κάνουν κόσμο να σιχαίνεται τα σκυλιά. Ε, στατιστικά ανάμεσά τους δυστυχώς υπάρχει και ο δολοφόνος, που σε διαφορετική περίπτωση δε θα ασχολιόταν ποτέ με το σκυλάκι σου.

Πρωτα πρεπει να μουν φυλακη οι καραγκιοζηδες που αγοραζουν σκυλους και τους κανουν φονιαδες για να επιμηκυνουν το ανυπαρκτο πεος τους.Τα αλλα λυνονται ευκολα.Και Ιασονα,δεν ειναι κακο να παραδεχτεις πως εγραψες μαλακια.

Δηλαδη δινουμε αλλοθι στη δολοφονια?
Νταξει μωρε λυτο τον ειχε τον σκυλο, δεν τον γουσταρα και πηγα και τον σκοτωσα...

Αυτος ο εν δυναμει δολοφονος ανετα θα μπορουσε να το κανει και σε ανθρωπο...