kblachos
Μέλος Σωματείου
Γιατί και αυτοί είναι ΓΤΠ.
Για Τον Παπανδρέου;
Παπανδρεϊκοί και αυτοί;

Γιατί και αυτοί είναι ΓΤΠ.
Επειδη ακουσα εχθες το ιδιο ακριβως επιχειρημα/ερωτημα απο τον Αδωνιδα Μπουμπουκο,;
Λές να είναι εντολή άνωθεν;;;Και ο πατερας του (του ΓΑΠ) που δικαστηκε απο Κωνσταντοπουλο και λοιπους σαμπως καταδικαστηκε ? Να τον τελειωσουν ηθελαν τοτε. Τωρα με τον γιο τηρειται το fair play και του την χαριζουν....
Εννοείς να κόψει το κλαδί (χοντρό κορμό για την ακρίβεια) που πάνω του κάθεται;Αλήθεια ο ΕΚΟΦιτης ο Σαμαράς γιατί καλύπτει τον Βενιζέλο??Μήπως επειδή μονον έτσι θα συνεχίσει να υπάρχει η κυβέρνηση τών διεφθαρμένων και τραμπούκων που παρέα σε μια τριετία εχουν κάνει τεράστια πολιτικά και κοινωνικα εγκλήματα??
Ρε τα ''παιδιά'' τών δωσιλόγων που έγιναν και τιμητές.![]()
Από που προκύπτει ότι ο Τσίπρας καλύπτει τον ΓΑΠ;
Εννοείς να κόψει το κλαδί (χοντρό κορμό για την ακρίβεια) που πάνω του κάθεται;
Παρά τις όποιες εκφρασμένες επιφυλάξεις μου, είναι διασκεδαστικό ότι οι πιο σκληροπυρηνικοί επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που τόσα χρόνια ψήφιζαν την πασοκονουδού.
Δεν πείθει, σου λένε...ενώ οι άλλοι έπειθαν...
Δεν έχει πρόγραμμα, σου λένε...ενώ οι άλλοι είχαν και μάλιστα το είχαν ξεσκονίσει από την πολλή μελέτη...
Αν έδειχναν τον ίδιο σκεπτικισμό κάπου, κάποτε, ίσως να μην είχαμε φτάσει εδώ.
Τέλος πάντων...
Αν σκέφτονταν δεν θα ψήφιζαν πασοκονουδούλες:ernaehrung004:Παρά τις όποιες εκφρασμένες επιφυλάξεις μου, είναι διασκεδαστικό ότι οι πιο σκληροπυρηνικοί επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που τόσα χρόνια ψήφιζαν την πασοκονουδού.
Δεν έχει πρόγραμμα, σου λένε...ενώ οι άλλοι είχαν και μάλιστα το είχαν ξεσκονίσει από την πολλή μελέτη...
Τέλος πάντων...
Έτσι ακριβώς.Παρά τις όποιες εκφρασμένες επιφυλάξεις μου, είναι διασκεδαστικό ότι οι πιο σκληροπυρηνικοί επικριτές του ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτοί που τόσα χρόνια ψήφιζαν την πασοκονουδού.
Τέλος πάντων...
Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν έχεις δει με ποιούς μαζί θα κάνεις τα μπανάκια σου...Κοντός ψαλμός αλληλούια...
Λογικά, σύντομα θα δούμε κυβέρνηση που θα συμμετάσχει και ο ΣΥΡΙΖΑ ή θα είναι μόνος του...
Ελπίζω τότε να μη τρώω το ένα ban πίσω από το άλλο από το βρισίδι που θα ρίχνω...![]()
No worries...
Αισθηση μου ειναι οτι μαλλον δεν θα δουμε τετοια κυβερνηση ή αν δουμε δεν θα ειναι για πολυ...
Ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν έχεις δει με ποιούς μαζί θα κάνεις τα μπανάκια σου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.