Άρα σε ενδιαφέρει οτι η εκκλησία θα αντισταθεί στο μέτρο....όπως έχει κάνει άπειρες φορές, κατεβάζοντας στους δρόμους τους "πιστούς"-πρόβατα......ή οτι το μέτρο είναι σωστό??
Τα λεφτά που θα δώσεις θα πάνε και στην "γειτονική" σου εκκλησία, μέσω του Κράτους το οποίο θα έχει τους μηχανισμούς(εισπρακτικούς, κλπ) για να το κάνει.... Αν τα βάλεις στο παγκάρι ξέρουμε πολύ καλά το μεγαλύτερο μέρος που πάει...
Επίσης δεν νομίζω οτι απο αυτά που θα γλυτώσεις, θα πας να τα δώσεις hand to hand, όπως λες....(στην υποθετική περίπτωση που αναφέρεις)... Μάλλον για σουβλάκια το βλέπω....
Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει τίποτα άλλο, εκτός από το να μην μπει άλλη φορολογία στον κόσμο.
Το μέτρο το βλέπω ανέφικτο. Όπως βλέπεις, όλοι έχουν την εκκλησία από κοντά και φοβούνται να την ακουμπήσουν.
Για το hand to hand δεν μιλάω για μένα... Εγώ θα τα κάνω αψέντι και σουβλάκια και θα το παίζω Χάρε Κρίσνα...
Αρα καλά είμαστε....Αμα σου λεώ εγώ....
Τι μου λες;
Εγώ σου είπα ότι η οποιαδήποτε εκκλησία έχει μέτρα πίεσης για να κάνει αυτό το φόρο αναγκαστικό.
Η προσωπική άποψη του Βορίδη περί θανατικής ποινής, παραμένει προσωπική και ουδεμία σύνδεση γίνεται με το κόμμα του.
Γιατί; Είδες κάποιον να χειροκροτάει τον Βορίδη;
Υπαρχει κανεις που διαφωνει με το διαχωρισμο κρατους εκκλησιας;
Αν οχι, τοτε πολυ κακο για το τιποτα, πυροτεχνηματα και μονο.
Όχι, αλλά τον διαχωρισμό που τον είδες;
Διαχωρισμός κράτος και εκκλησίας όταν το κράτος εγγυάται τους μισθούς των κληρικών μέσω ειδικών φόρων στους πολίτες;
Να κάνω και εγώ ρε αδερφέ μία ιδιωτική εταιρία, να προσλαμβάνω όποιον γουστάρω και να μου εγγυάται το κράτος τους μισθούς των υπαλλήλων και τον δικό μου.
Οχι! Δεν θα είναι δημόσια! Απλά κρατικοδίαιτη!