Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Status
Not open for further replies.
Προς Videolove
δεν μας αφορα αν ειναι βαπτισμενα ή οχι τα παιδια του ή αν ο ιδιος ειναι παντρεμενος με πολιτικο θρησκευτικο γαμο..εμενα προσωπικα με αφηνει παγερα αδιαφορο μου αρκει να ειναι καλος πατερας και σωστος συντροφος με τον ανθρωπο που επιθυμει να εχει σχεσεις
Ουτε αν δεν δουλεψε μια ωρα με νοιαζει .... αρκει να εχει τις γνωσεις και τη θεληση να παροτρυνει ανθρωπους που εχουν τις γνωσεις και την εμπειρια να φτιαξουν ενα καλυτερο μελλον

Θέλω μερικές σαφείς πληροφορίες για τον Τσίπρα. Αληθεύει ότι δεν έχει κάνει ούτε πολιτικό γάμο, ούτε θρησκευτικό; Είναι τα παιδιά του αβάπτιστα (του ορθόδοξου δόγματος; )

Αυτά είναι λεπτομέρειες της προσωπικής του ζωής. Δε μας αφορούν. Καθόλου.

Το τι κάνει μέσα στο σπίτι του ο καθένας και στην ιδιωτική του ζωή ποσώς με ενδιαφέρει.
Δικός του και μόνον δικός του λογαριασμός.
Το τι κάνει εκτός σπιτιού του και όχι στα πλαίσια της ιδιωτικότητας είναι που μας ενδιαφέρει.

Ρε παιδιά υπάρχει κάπου γραμμένο διασταυρωμένο κάτι για αυτό το θέμα; Έλεος που να ψάξω δηλαδή;

Φίλε μου για διασταυρωμένες ειδήσεις επιπέδου κουτσομπουλιού δεν υπάρχουν (ευτυχώς) αντίστοιχα έντυπα. Για μη διασταυρωμένες μπορείς να κοιτάξεις στην Espresso ή σε "ορθόδοξα" ηλεκτρονικά μέσα (με ολίγη δόση Χρυσής Αυγής, κατά κανόνα).

Αυτό πάντως που ο Σύριζας και τα στελέχη του είναι καθημερινή πηγή σουρρεαλιστικού χιούμορ σε αυστηρά πολιτικό επίπεδο και οι περισσότεροι συνεχίζουν να ασχολούνται με το αν βάφτισε τα παιδιά του ή αν η μάνα της Ζωής παίρνει επίδομα θυγατέρας είναι ενδεικτικό του πόσο σοβαρά παίρνει ο μέσος πολίτης το μέλλον του σήμερα.

Ρε παιδιά υπάρχει κάπου γραμμένο διασταυρωμένο κάτι για αυτό το θέμα; Έλεος που να ψάξω δηλαδή;

Εφόσον το θέμα είναι σημαντικό για σένα, το καλύτερο είναι να ρωτήσεις τον ίδιο.

Πιθανότατα θα έχει κάποιο γραμματέα και θα σου απαντήσει αυτός, αλλά τουλάχιστον θα έχεις μια επίσημη απάντηση και όχι τη γνώμη κάποιου τυχαίου σε ένα φόρουμ:

alexis.tsipras[at]syriza.gr
syriza.proedros[at]parliament.gr
Πλ.Ελευθερίας 1, 105 53 Αθήνα
τηλ: (+30)2103378400
φαξ: (+30)2103217003

Τα στοιχεία τα πήρα από την επίσημη ιστοσελίδα του Σύριζα:

http://www.syriza.gr/page/proedros.html

Δεν ανοίγει το λινκ...
Πολλά δεν είναι ξεκάθαρα άλλα ο συριζας αυξάνει συνεχώς ποσοστά και είναι ξεκάθαρα πρώτος...
Γιατί όποιος "ψωνιζει" για κυβέρνηση κοιτάζει τα τρις χειρότερα γυρω μαγαζιά και καταλήγει στο μη χείρον...

Re: Απάντηση: Τι συμβαίνει με τον ΣΥΡΙΖΑ ;

Δεν ανοίγει το λινκ...
Πολλά δεν είναι ξεκάθαρα άλλα ο συριζας αυξάνει συνεχώς ποσοστά και είναι ξεκάθαρα πρώτος...
Γιατί όποιος "ψωνιζει" για κυβέρνηση κοιτάζει τα τρις χειρότερα γυρω μαγαζιά και καταλήγει στο μη χείρον...

Σε μένα ανοίγει κανονικά, αλλά να και δεύτερο λινκ

http://infognomonpolitics.blogspot.de/2014/11/blog-post_525.html#more

Για το μη χείρον θα συμφωνήσω.

Καλα, καθενας με τον πονο του.
Tη Βουλτεψη την πειραξε οτι πηγε λεει να πει πως ειναι ωρα να φυγει ο Ραχοι...

Τσίπρας στο Podemos: Ζητάμε εκλογές για ισχυρή λαϊκή εντολή

Μπορούμε σύντομα να κάνουμε πράξη το μέχρι χθες ακατόρθωτο, να αλλάξουμε την πορεία της Ευρώπης, είπε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας το Σάββατο στο ιδρυτικό συνέδριο του ισπανικού Podemos («Μπορούμε»). «Τώρα πια ο χρόνος μετρά αντίστροφα και ο φόβος έχει περάσει στην άλλη πλευρά» είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα πια δε ρωτάνε τον ΣΥΡΙΖΑ τι θα κάνει αν η κ. Μέρκελ του πει ‛Όχι’ στο σχέδιό του. Αλλά ρωτάνε την καγκελάριο τι θα κάνει όταν ο ΣΥΡΙΖΑ και οι Podemos σχηματίσουν προοδευτικές κυβερνήσεις στην Ελλάδα και στην Ισπανία και ακυρώσουν τη λιτότητα» ανέφερε ο κ. Τσίπρας.

Περιγράφοντας το τρίπτυχο «για να ανασάνει η Ευρώπη τον αέρα της ανάπτυξης» μίλησε για: άμεσο τερματισμό της λιτότητας, μια ευρωπαϊκή διάσκεψη για το χρέος για την «οργανωμένη αναδιάρθρωση των χρεών της ευρωζώνης» και ένα ευρωπαϊκό «New Deal» δημοσίων επενδύσεων με αυτοτελή και ισχυρή χρηματοδότηση.

Επανέλαβε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα αποδεχτεί καμία συμφωνία «ερήμην του ελληνικού λαού και ιδιαίτερα καμία συμφωνία με το δημόσιο χρέος στο ράφι», δεν θα δεσμευτεί σε προαπαιτούμενα περικοπών και λιτότητας.

...

http://news.in.gr/greece/article/?aid=1231363959

Έπεσε η σχετική σφουγγαρίστρα. Παρακαλώ ηρεμία και αυτοσυγκράτηση.

Videolove, οι χαρακτηρισμοί σου είναι απαράδεκτοι και παρακαλώ να μην επαναληφθούν για κανένα λόγο. Οι ειρωνείες και τα άσχετα έφυγαν.

Πληροφορώ άπαντες ότι το νήμα σε καμμιά περίπτωση δεν θα γίνει Espresso. Καλή συνέχεια...

Πάντως και πάλι το αποτέλεσμα της σύγκρισης στην εξωτερική πολιτική...
Έχουμε το συνασπισμό των παραδοσιακά αριστερών πολιτών να διαμορφώνει το Σύριζα που κατηγορείται (ίσως δίκαια) για απειρία αμηχανία κλπ.
Ξέρουμε όμως το ρόλο των αριστερών ιστορικά σε πολέμους και με την Ελλάδα υπόδουλη.
Από την άλλη ξέρουμε επίσης τη στάση των παραδοσιακά δεξιών όταν βρέθηκαν στρατοί κατοχής στη χώρα. Και βλέπουμε τους απογόνους τους κυβερνήτες να έχουν δώσει γη και ύδωρ και αίμα και κ.... άντε μη το πω...
Και ρωτάμε ποιος θα είναι πιο αποτελεσματικός στην εξωτερική πολιτική. Ο αδαής Τσίπρας ή ο σύγχρονος Εφιάλτης...

Απαράδεκτο; Δηλαδή δεν αφορά κανένα εδώ μέσα αν ο νέος πρωθυπουργός έχει αβάπτιστα τέκνα; Πόσοι έγραψαν όλο το συρφετό ειρωνείας (πάνω από 8 μέλη ειρωνεύτηκαν και χλεύασαν την ερώτηση) έχουν αβάπτιστα τέκνα;

Πόση υπέρβαση χρειάζεται για παράδειγμα να αποδεχτεί ένας, θρηκευόμενος λαός τέτοιο άνθρωπο;

Μου κάνει φοβερή εντύπωση η ξαφνική αποδοχή από δεξιόφρονες της διαφορετικότητας. Είναι η απελπισία από την διακυβέρνηση του θρησκευόμενου Σαμαρά, που υπερσκελίζει το γεγονός;

Η διακυβέρνηση της χώρας εξαρτάται από το αν έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου. (Η ερώτηση παραμένει γιατί δεν ξέρω και κάνεις δεν επιβεβαιώνει ).

Πρώτα πρώτα εξαρτάται αν σου δώσουν την εξουσία αν δεν έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου.
Δεύτερον αποφάσεις τέτοιας διαφορετικότητας δείχνουν την ιδιοσυγκρασία σου και την στάση σου στην κοινωνία. Πράγμα που είναι άκρως σημαντικό για ηγετικές θέσεις.

Απορώ ξανά γιατί 7-8 μέλη έγραψαν προσωπικές απόψεις για το πως αισθάνονται αυτοί πάνω στο ερώτημα και δεν προσπαθούν να βοηθήσουν στην απάντηση του ερωτήματος θετικά, αλλά άρχισαν να ειρωνεύονται.

Για να τον απορρίψει ο θρησκευόμενος λαός αρκεί και μόνο το γεγονός ότι είναι αριστερός αφού, ως γνωστόν, οι αριστεροί είναι άθεοι και απάτριδες. Οπότε ουδείς λόγος ανησυχίας.

Κατω πατησια ,2014...Εξι και εικοσι το πρωι...Η σκουπιδιαρα αδειαζει τα σκουπιδια αλλα ξαναβαζει στην θεση τους τρια ταπερ τα οποια ειναι επιμελως τοποθετημενα στο επανω μερος του καδου απ το προηγουμενο βραδυ,για οποιον πεινασμενο βρεθει στον διαβα τους..
Και μενα θα πρεπει να με νοιαζει αν ο Τσιπρας εχει αβαπτιστα παιδια...
Videolove να με συγχωρεσεις,αλλα η θρησκεια λυνει η μπερδευει πολλες φορες τις εσωτερικες μας ανησυχιες και σε καμια περιπτωση τα ζητηματα επιβιωσης..

unnamed.jpg
[/URL][/IMG]

Αντε λοιπον, αν και ο Asvestos νομιζω με καλυψε, να απαντησω εγω σοβαρα...

Απαράδεκτο; Δηλαδή δεν αφορά κανένα εδώ μέσα αν ο νέος πρωθυπουργός έχει αβάπτιστα τέκνα; Πόσοι έγραψαν όλο το συρφετό ειρωνείας (πάνω από 8 μέλη ειρωνεύτηκαν και χλεύασαν την ερώτηση) έχουν αβάπτιστα τέκνα;

Οχι, εδω μεσα (ευτυχως) δεν ενδιαφερει κανεναν.

Πόση υπέρβαση χρειάζεται για παράδειγμα να αποδεχτεί ένας, θρηκευόμενος λαός τέτοιο άνθρωπο;

Καμια, γιατι οπως ειπε και ο Νικος, ειμαστε πια, αισιως, στον 21 αιωνα και η θρησκευτικη πεποιθηση ειναι μονο μια προσωπικη υποθεση και οχι κριτηριο ικανοτητας.

Μου κάνει φοβερή εντύπωση η ξαφνική αποδοχή από δεξιόφρονες της διαφορετικότητας. Είναι η απελπισία από την διακυβέρνηση του θρησκευόμενου Σαμαρά, που υπερσκελίζει το γεγονός;

Εδω σε εχασα...

Η διακυβέρνηση της χώρας εξαρτάται από το αν έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου. (Η ερώτηση παραμένει γιατί δεν ξέρω και κάνεις δεν επιβεβαιώνει ).

Ελα ρε συ; Και εγω που νομιζα οτι θελουμε αυτον που θα ειναι καλυτερος για το λαο ανεξαρτητως χρωματος, σχηματος...

Πρώτα πρώτα εξαρτάται αν σου δώσουν την εξουσία αν δεν έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου.

Παλι σε εχασα...

Δεύτερον αποφάσεις τέτοιας διαφορετικότητας δείχνουν την ιδιοσυγκρασία σου και την στάση σου στην κοινωνία. Πράγμα που είναι άκρως σημαντικό για ηγετικές θέσεις.

Καλοι βουδιστες υπαρχουν; Καλοι προτεσταντες; Γενικοτερα ρε παιδι μου καλοι ανθρωποι που ομως ΔΕΝ ειναι χριστιανοι υπαρχουν;
Υπαρχει βεβαια και ο άλλος δρομος, να κανουμε απ' ευθειας αναθεση στον Ιερωνυμο. (που θυμιζει και με το ανομα του τον τελευταιο ενδοξο αρχηγο των Apache, τον Geronimo :Banane0:)

Απορώ ξανά γιατί 7-8 μέλη έγραψαν προσωπικές απόψεις για το πως αισθάνονται αυτοί πάνω στο ερώτημα και δεν προσπαθούν να βοηθήσουν στην απάντηση του ερωτήματος θετικά, αλλά άρχισαν να ειρωνεύονται.

Μην απορεις, σε αυτη την ερωτηση δεν μπορει κανεις που θεωρει εαυτον λογικο (ΙΜΟ) να μπει σε διαδικασια να απαντησει "θετικα".

Βεβαια, προταθηκε και μια σοβαρη λυση και την αγνοησες, να επικοινωνησεις με το γραφειο του ιδιου με ενα mail και να ζητησεις απαντησεις. Γιατι η αληθεια ειναι οτι εμεις που να ξερουμε τι εχει κανει ο καθενας στο σπιτι του...

Μα τι συζητάμε τώρα?
Σαν χριστιανός που είμαι (και μιλάω σοβαρά) ή τουλάχιστον προσπαθώ να είμαι, προτιμώ χίλιες φορές έναν πολιτικό που θα έχει την εντιμότητα να μου πει ότι είναι άθεος από αυτούς που καμώνονται ότι είναι και στην ουσία κοροϊδεύουν τόσο εμένα όσο και τη θρησκεία μου.
Και από τέτοιους είχαμε πολλούς. Και για την κατάντια μας δεν έφταιξε ότι ήταν άθεοι αλλά ότι ήταν ανίκανοι και συμφεροντολόγοι.
Η πίστη όπως και η σωτηρία της ψυχής αγαπητέ video love είναι προσωπική υπόθεση και προσωπική ευθύνη.
Άσε που υπάρχουν και πιο βαθιά πράγματα από την παρουσίαση της "πίστης".
Για παράδειγμα, ποιον θα προτιμούσες με βάση την ηθική να σε κυβερνήσει, η Μιμή όσο ο σιδερένιος ήταν στο κρεβάτι ή ο Γκάντι ας πούμε...

Προσωπικά έχω πολλές αμφιβολίες για τον Τσίπρα οι οποίες μένει να φανούν αν είναι ορθές ή όχι, αλλά να τον αδικήσω βγάζοντας συμπέρασμα από αυτή του τη στάση δεν πρόκειται να το κάνω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Τι παει και μου ρχεται στο μυαλο...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

:flipout::flipout::flipout:

Status
Not open for further replies.