Αντε λοιπον, αν και ο Asvestos νομιζω με καλυψε, να απαντησω εγω σοβαρα...
Απαράδεκτο; Δηλαδή δεν αφορά κανένα εδώ μέσα αν ο νέος πρωθυπουργός έχει αβάπτιστα τέκνα; Πόσοι έγραψαν όλο το συρφετό ειρωνείας (πάνω από 8 μέλη ειρωνεύτηκαν και χλεύασαν την ερώτηση) έχουν αβάπτιστα τέκνα;
Οχι, εδω μεσα (ευτυχως) δεν ενδιαφερει κανεναν.
Πόση υπέρβαση χρειάζεται για παράδειγμα να αποδεχτεί ένας, θρηκευόμενος λαός τέτοιο άνθρωπο;
Καμια, γιατι οπως ειπε και ο Νικος, ειμαστε πια, αισιως, στον 21 αιωνα και η θρησκευτικη πεποιθηση ειναι μονο μια προσωπικη υποθεση και οχι κριτηριο ικανοτητας.
Μου κάνει φοβερή εντύπωση η ξαφνική αποδοχή από δεξιόφρονες της διαφορετικότητας. Είναι η απελπισία από την διακυβέρνηση του θρησκευόμενου Σαμαρά, που υπερσκελίζει το γεγονός;
Εδω σε εχασα...
Η διακυβέρνηση της χώρας εξαρτάται από το αν έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου. (Η ερώτηση παραμένει γιατί δεν ξέρω και κάνεις δεν επιβεβαιώνει ).
Ελα ρε συ; Και εγω που νομιζα οτι θελουμε αυτον που θα ειναι καλυτερος για το λαο ανεξαρτητως χρωματος, σχηματος...
Πρώτα πρώτα εξαρτάται αν σου δώσουν την εξουσία αν δεν έχεις βαφτίσει τα παιδιά σου.
Παλι σε εχασα...
Δεύτερον αποφάσεις τέτοιας διαφορετικότητας δείχνουν την ιδιοσυγκρασία σου και την στάση σου στην κοινωνία. Πράγμα που είναι άκρως σημαντικό για ηγετικές θέσεις.
Καλοι βουδιστες υπαρχουν; Καλοι προτεσταντες; Γενικοτερα ρε παιδι μου καλοι ανθρωποι που ομως ΔΕΝ ειναι χριστιανοι υπαρχουν;
Υπαρχει βεβαια και ο άλλος δρομος, να κανουμε απ' ευθειας αναθεση στον Ιερωνυμο. (που θυμιζει και με το ανομα του τον τελευταιο ενδοξο αρχηγο των Apache, τον Geronimo :Banane0
Απορώ ξανά γιατί 7-8 μέλη έγραψαν προσωπικές απόψεις για το πως αισθάνονται αυτοί πάνω στο ερώτημα και δεν προσπαθούν να βοηθήσουν στην απάντηση του ερωτήματος θετικά, αλλά άρχισαν να ειρωνεύονται.
Μην απορεις, σε αυτη την ερωτηση δεν μπορει κανεις που θεωρει εαυτον λογικο (ΙΜΟ) να μπει σε διαδικασια να απαντησει "θετικα".
Βεβαια, προταθηκε και μια σοβαρη λυση και την αγνοησες, να επικοινωνησεις με το γραφειο του ιδιου με ενα mail και να ζητησεις απαντησεις. Γιατι η αληθεια ειναι οτι εμεις που να ξερουμε τι εχει κανει ο καθενας στο σπιτι του...