Το "οτιδήποτε" δεν είναι κυριολεκτικό, εννοώ οποιοδήποτε μεγάλο ή μικρό γεγονός, που "βολεύει" στην δημιουργία συνωμοσιολογικών θεωριών. Αν θεωρούμε ότι μία συνωμοσία δεν ανακαλύπτεται (αυτό από πουθενά δεν είναι δεδομένο, χιλιάδες οι συνωμοσίες κατά την διάρκεια της ιστορίας που έχουν αποκαλυφθεί) τότε δεν χρειάζεται ιδιαίτερος κόπος από αυτούς που τις δημιουργούν να τις περνάνε χωρίς σοβαρές αποδείξεις. Παρεμπιπτόντως, φυσικά και η καταστροφή των δύο πύργων και του πενταγώνου είναι συνωμοσία, το θέμα είναι από ποιον...
Οπότε πάμε στο ερώτημα, πόσο εύκολα θα μπορούσε να παραμείνει κρυφή μία συνωμοσία των ίδιων των Αμερικανών (που ξεκινούσε από την κυβέρνηση τους) τόσο μεγάλου εύρους, όπως η καταστροφή των πύργων και των υπόλοιπων γεγονότων, που προφανώς θα απαιτούσε την συμμετοχή πολλών ατόμων, μετά από αλλαγή κυβέρνησης και δέκα χρόνια σχεδόν; Η άλλη συνωμοσία τους (της ίδιας κυβέρνησης) περί "όπλων μαζικής καταστροφής" στο Ιράκ, που δεν βρέθηκαν ποτέ, αποκαλύφθηκε πολύ γρήγορα πάντως...
Μια στημένη ιστορία από τον Ρούζβελτ για να μπουν οι Η.Π.Α. στον Β' Π.Π., κάτι που η συντριπτική πλειοψηφία του αμερικανικού λαού (αν θυμάμαι καλά το 70% από το δημοψήφισμα) δεν επιθυμούσε.
Ενώ τα δικά μας ΜΜΕ είναι υπόδειγμα
Παντού γίνεται αυτό , δεν είναι "προνόμιο" μόνο των Αμερικάνων
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στο βίντεο της κατάρρευσης των πύργων, το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στο ZeitGeist, είναι εμφανέστατο το πως οι πύργοι καταρρέουν από το σημείο της πρόσκρουσης προς τα κάτω και όχι από τη βάση τους.
Φαίνεται πως τα εκρηκτικά κατεδάφισης, διαθέτουν και διακτινιστικές ικανότητες...
Επίσης, ας μου εξηγήσει κάποιος, πώς εμπλέκεται η ΕΣΣΔ στη συνομωσία της προσσελήνωσης...
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός πως στο βίντεο της κατάρρευσης των πύργων, το οποίο συμπεριλαμβάνεται και στο ZeitGeist, είναι εμφανέστατο το πως οι πύργοι καταρρέουν από το σημείο της πρόσκρουσης προς τα κάτω και όχι από τη βάση τους.
Φαίνεται πως τα εκρηκτικά κατεδάφισης, διαθέτουν και διακτινιστικές ικανότητες...
Επίσης, ας μου εξηγήσει κάποιος, πώς εμπλέκεται η ΕΣΣΔ στη συνομωσία της προσσελήνωσης...
Ξεχασατε την "προσεληνωση" ή εμενα μου ξεφυγε?
Ειναι προφανες οτι αποδειξεις περι συνομωσιας δεν υπαρχουν. Οπως και πως ο,τι υλικο κυκλοφορει στο διαδικτυο ειναι επιπεδου τινειτζερ που μολις εμαθε επεξεργασια βιντεο.
Παρολα αυτα, για να αμφισβητηθει ενα γεγονος, αρκει εστω και ενα (1) στοιχειο της ιστοριας να μην στεκει.
Στην περιπτωση των πυργων το νουμερο ενα περιεργο ειναι η καταρρευση, που η μονη διαφορα που εχει με μια ελεγχομενη κατεδαφιση, ειναι τα αεροπλανα. Τα κτιρια πεφτουν κατακορυφα το οποιο σημαινει οτι σε καποιο επιπεδο αστοχουν ταυτοχρονα πολλα κρισιμα υποστυλωματα. Το επιπεδο αυτο δειχνει να ειναι πολυ κατω απο εκει που εγινε η προσκρουση και υπαρχει η φωτια. Η οποια φωτια με κανενα απο τους γνωστους τροπους δεν μπορει να κινηθει προς τα κατω. Ακομα και καυσιμο (οσο δεν καηκε με την πρωτη εκρηξη) να ετρεξε προς τα κατω θα ετρεξε σαν ενα απλο υγρο στην κατηφορα. Τα καυσιμα αυτα ειναι πολυ ευφλεκτα, καιγονται γρηγορα και σε σχετικα χαμηλη θερμοκρασια.
Το αναμενομενο θα ηταν το κομματι πανω απο το κατεστραμμενο σημειο αμεσως ή μετα απο λιγο, να πεσει προς το πλαι, δηλαδη προς την τρυπα που αφησε το αεροπλανο. Το οτι δεν εγινε ετσι ειναι πολυ ασυνηθιστο.
Το τριτο μικρο κτιριο διπλα στους δυο πυργους, προφανως κατεπεσε κι αυτο απο τη στενοχωρια του, παρολο που δεν το χτυπησε κανενα αεροπλανο, ισως μονο η κακη μοιρα.
Στο Πενταγωνο δεν υπαρχει ιχνος απο αεροπλανο, παρα μονο στις ανακοινωσεις.
Αποδειξεις δεν υπαρχουν οτι ολα αυτα ηταν στημενα, αλλα προσωπικα δινω συγχαρητηρια σε οσους εστησαν αυτη την ιστορια και την "επικοινωνησαν" ωστε να καταληξει κοινως αποδεκτη. Ειμαι πολυ μικρος μπροστα τους. Πραγματικα.
Οσο για την προσεληνωση, τι κι αν το αερακι κουνουσε τη σημαια και δυο ηλιοι εκαναν διπλες σκιες στους αστροναυτες? Αυτο ηταν πταισμα.
Σου λένε από την θερμοκρασία ζεστάθηκαν τα μέταλλα και έπεσαν τα κτίρια γιατί δεν άντεξαν το βάρος έτσι όπως θερμάνθηκαν.
Στο Πεντάγωνο πάλι, από κείνη τη μέρα κιόλας μου βρωμούσε η υπόθεση, σίγουρα δεν έπεσε αεροπλάνο εκεί. Ακόμα κι η καλυψη της είδησης έμπαζε αρκετά, και το είχα αντιληφθεί επιτόπου, στα 19 μου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.