τι θα γινει ?δεν παει αλλο...ps3 hack?

Status
Not open for further replies.
Μην σου δίνει ψεύτικες ελπίδες, θέλουν πολλά καρβέλια ακόμα για να ρίξουν το φρούριο του Playstation 3.

Κανεναν δεν συμφερει να μην σπασει.
Ακομη δεν αφηνουν να σπασει για να στηριξουν τις εταιριες που με την σειρα τους στηριξαν το ps3 μεχρι τωρα που ηταν αρχη και πιο δυσκολα για αυτους στον προγραμματισμο.

Οταν στρωσουν λιγο καλυτερα τα πραγματα μονη της η σονυ θα βγαλει το hackαρισμα που απο οτι λενε δεν αργει καθολου.

Εδω δειτε διαφορες και ποσα βγαζει η ΕΑ απο το ps3 και ποσα βγαζει απο τις αλλες hacked κονσολες μαζι και τα pc (στο λινκ).
Στις παρενθεσεις ειναι τι εβγαζε περσυ.

PS3: 139mln (13mln, 969%)
360: 81mln (47mln, 72%)
PS2: 79mln (61mln, 30%)
Wii: 57mln (29mln, 97%)

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=202826

το mgs στο ps3, πάντως, είναι αιτία αγοράς της κονσόλας...

Eμενα δεν μου γεμιζει το ματι παντως παρολα τα στημενα review που παιρνει μεγαλες βαθμολογιες.

Αλλωστε βγαινει συντομα το Gears of War II και το ΜGS θα φαει την σκονη του...-bye-

Θυμάμαι που στο PS1, ενώ στις αρχές γινόταν τρελός πόλεμος από τη Sony για το τσιπάρισμα, τελικά έβγαλε και η ίδια η Sony official τσιπάκι.

Απλώς, το καθυστερούν όσο μπορούν, κατά τη γνώμη μου...

εσυ δεν εχεις pioneer kuro των 60 ιντσων?:flipout:-bye-

Των 50 εχω φιλε μου! Το οτι εδωσα 1,5 χιλιαρικο παραπανω για τηλεοραση δεν με κανει αυτοματως πλουσιο!!Ασε που τα δουλεψα μεχρι τελευταια δεκαρα και δεν μου την πηρε ο μπαμπακας!BTW απο τα 700 ξεκινησα κι εγω!!Στο φιναλε ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις εμενα και ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700!!Δεν πας να κανεις καμια βουτια να δροσιστεις λεω εγω???:HTEHETH63:

τωρα πειτε οτι βγαινει το hack

θα εμπιστευτουμε το blu ray player μας για το ''τσιπαρουν''?

ποιος ξερει τι μετατροπες ενδεχεται να φερει στο blu ray playback?

στην εικονα? στον ηχο?

στα BD/DVD settings?

στα 24p?

και αν μετα βγει κι αλλο firmware απο τη σονυ σημαντικο?

(πχ -λεμε τωρα- dts hd ma bitstream?)

η fw για 3D...

Theoretically, the Blu-Ray group could take one of two broad approaches to stereo 3-D, said Parsons. It could decide to just pass through to HDMI ports any 3-D data on a disk letting the TV render it, or it could render the 3-D information locally which would require a significant addition to the Blu-Ray specification. If the group opts for the later approach it will need to define a standard format. In either case, the group wants to make sure any 3-D approach is compatible with its existing specification for 2-D content,

spymark ισως εισαι μπερδεμενος
περιμενουμε cfw οχι τσιπαρισμα
το custom fw το βαζεις και εσυ σχεδον οπως κανεις update

και τσιπακι να βγει για να παιζει αντιγραφα παλι εσυ το βαζεις δεν ειναι τπτ

οσο για την εμπιστοσυνη βγαινει περιμενουμε να δουμε τυχον προβληματα σε αλλους και το βαζουμε και εμεις

καλα το τσιπακι πως το βαζεις μονος σου?

δε θελει ανοιγμα το κουτι?

διαγραψτε το ποστ μου-παραβιαζει κανονισμους νομιζω...

Και τσιπάκι να βγει αυτό δεν επηρεάζει το drive (κεφαλή/μάτι του br), πάνω στη πλακέτα θα ακουμπάει (όταν και αν βγει modchip)...

Φυσικά θα θέλει "χειρουργείο" το κουτί!

οταν αγοραζεις modchip κατεβαζεις τον φωτοοδηγο του
αν δεν εχεις parkinson και εχεις κολλητηρι το βαζεις ανετα

Των 50 εχω φιλε μου! Το οτι εδωσα 1,5 χιλιαρικο παραπανω για τηλεοραση δεν με κανει αυτοματως πλουσιο!!Ασε που τα δουλεψα μεχρι τελευταια δεκαρα και δεν μου την πηρε ο μπαμπακας!BTW απο τα 700 ξεκινησα κι εγω!!Στο φιναλε ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις εμενα και ΕΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΩΝ 700!!Δεν πας να κανεις καμια βουτια να δροσιστεις λεω εγω???:HTEHETH63:

μικρος εισαι ακομη φιλε μου εδω μεσα..εχεις μονο 75 ποστς(ουτε για αγγελια δεν φτανουν)

οταν θα μαθεις ποιος ειναι ο καθενας εδω μεσα,πως μιλαμε,την πλακα που κανουμε και ολα τα λοιπα θα ξαναμιλησουμε εμεις οι δυο.Μεχρι τοτε θελεις να παμε μαζι για μπανιο?

μην μου λες για μπαμπα και κηφισιες εμενα

μικρος εισαι ακομη φιλε μου εδω μεσα..εχεις μονο 75 ποστς(ουτε για αγγελια δεν φτανουν)

οταν θα μαθεις ποιος ειναι ο καθενας εδω μεσα,πως μιλαμε,την πλακα που κανουμε και ολα τα λοιπα θα ξαναμιλησουμε εμεις οι δυο.Μεχρι τοτε θελεις να παμε μαζι για μπανιο?

μην μου λες για μπαμπα και κηφισιες εμενα

ΟΚ παλαιουρα! Ασχολησου με το νουμερο των ποστ σου λοιπον για να χαιρεσαι και αγνοησε το τι γραφω και που μενω!Χαβαλε και ειρωνια με αυτους που ξερεις λοιπον!Δεν ασχοληθηκα μαζι σου και ουτε προκειτε!-bye-

δεν αρπαζομαστε Βασιλη.
αν δεις στο "επιμαχο" μνμ μου εχω βαλει 2 φατσουλες διπλα.

μου φανηκε περιεργο πως καποιος που εδωσε 5000 ευρω για τηλεοραση θεωρει υπερβολικα τα 70 ευρω για ενα παιχνιδι και επιλεγει-συμφωνει να κοπιαρει παιχνιδια.

το σχολιο μου ομως ηταν καλοπροαιρετο και αυτο το καταλαβαινεις απο τις φατσουλες.

Ως εκει καλα.Δεχομαι οτι τωρα μπηκε στο φορουμ,δεν ξερει πολλα.Ελα ομως που μου ειπε να παω να ριξω λιγο νερο να δροσιστω..εκει καταλαβαινεις οτι ξεφευγουμε απο τα ορια και η αντιδραση μου μονο ακραια μπορει να ειναι απεναντι του(εστω και εικονικα καθως δεν μπορω να εχω φυσικη επαφη μαζι του).

και ενω δεν τον προσεβαλα(εχει οντως 70 ποστς τι να κανω εγω τωρα) και ΔΕΝ τον χαρακτηρισα αυτος ΠΑΛΙ με αποκαλει παλαιουρα και χαρακτηριζει.

Καταλαβαινεις οτι εισπραττω επιθεση αντι για συγνωμη και ολο αυτο δεν οδηγει πουθενα.

Ελπιζω-απαιτω το μνμ μου οπως και τα δικα του να μην διαγραφουν,ωστε να ξερουμε εδω μεσα ποιος ειναι τι.

Αυτα απο μενα.

Last edited:
ρε μλκ.

θα με τρελάνετε.

τι είπε ο ενας

"Εσυ δεν εχεις kuro?"

τι κατάλαβε ο άλλος

"Την γενια των 700(!)"

Μιχάλη, αντράκι μου, μην ξυνίζετε που τα 70 ειναι πολλά για παιχνίδι. και τα 450 ειναι πολλά για την συσκευή, και τα 1,3 ειναι πολλά για ενα λίτρο βενζίνης.

Αν δεν μπορουμε ή κρίνουμε οτι ειναι πολλά, δεν τα αγοράζουμε.

Οχι ντε και σωνει PS3 και τι θα κάνουμε χωρίς αυτό!

χ..... η φοράδα στο αώνι για το ps3.

αν δεν αγοραζαν (και πλήρωναν ) τα ζωα τς 70ρες για τα παιχνίδια, οι τιμές θα επεφταν

Ελα ομως που στην Αγγλία τα 75 ευρώ (50 λίρες) τσουζουν οσο 40 ελληνικά ευρώ.

αν ριξουν τις τιμές στην Ελλάδα,

ολοι οι εγγλεζοι θα αγοραζουν απο μας και οι αλλοι δεν θα βγάλουν

γι αυτό μας βλεπω εδω και καιρο οτι δεν ημασταν αξιοι οικονομικά για ευρώπες
αλλα τεσπα.

Status
Not open for further replies.