Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

τελικά ποιά είναι η γνώμη σας για εμας που σκεφτόμαστε να ενεργοποιήσουμε την προσφορά για forthnet+NOVA μέχρι 30/06?
μήπως να περιμένουμε?

από τη στιγμή που παίζει πρόβλημα με την ομαλή λειτουργία της κάρτας σε δέκτες μη PANASAT καλύτερα να περιμένετε.

Καλησπερα.Θελω να αγορασω εναν dreambox hd δεκτη.Ειμαι συνδρομητης Nova με παλια καρτα.Δεν θελω τιποτα το τρομερο.Μονο καλη ποιοτητα εικονας.Γνωριζω οτι δε θα βλεπω τα hd καναλια απλα τον θελω για "μελλοντικη" χρηση.Τι προτεινετε? Ευχαριστω.

Είμαι κι εγώ στην ίδια θέση (έχω έναν DM800 HD) όμως, έχω κι άλλους δορυφόρους απ' τους οποίους βλέπω HD.
Τι να σου προτείνω?
Το γεγονός είναι ότι, σήμερα, άν επενδύσεις σε άλλο HD δέκτη, δεν θα έχεις Nova HD (όπως κι εγώ).
Πάντα με τις σημερινές συνθήκες, παντρεύοντας τη κάρτα με τον Pace, θα δεις Nova HD (ότι είναι αυτό), αλλά μέχρι εκεί. Τίποτα παραπέρα.

Απάντηση: Re: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

απλα τον θελω για "μελλοντικη" χρηση.Τι προτεινετε? Ευχαριστω.
Και ποιος σου ειπε οτι μελλοντικα θα βλεπεις εκτος απο τον δεκτη της κυρας!!! αν δεν αλλαξει συστημα π.χ να παει σε irdeto3, εμενα κατι μου λεει οτι θα στρεψει την επιθεση της σε καρτες που δεν ειναι παντρεμενες. Τωρα θα μου πειτε οτι και εκει υπαρχει διαζυγιο, απο οτι γραφουνε σε αλλα φορουμ. Αλλα πλεον θα βαλει το μαχαιρι βαθια, γιατι ετσι οπως παει δεν την βλεπω καλα...-bye-

Τι θα μας κάνει δηλαδή, θα μας υποχρεώσει να της δώσουμε πίσω την ελεύθερη κάρτα για να μας χρεώσει πακέτο patatapace + νέα κάρτα, ή θα μας κόψει τη συνδρομή? Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω, πόσα μεταπτυχιακά στο marketing πρέπει να έχεις για να κάνεις το αυτονόητο, modules δηλ. με όποιο σύστημα κρυπτογράφησης θεωρείς ασφαλέστερο, για όποιον δεν θέλει να αποχωριστεί τον "αλμυρό" δέκτη του ή θέλει να μπορεί να βλέπει στο εξοχικό του χωρίς να ξεστήνει καλωδιώσεις συχνά πολύπλοκες για να κουβαλάει και δέκτη μαζί;Πάντρεψε την κάρτα με τη μοντούλα και άιντε στο καλό, έλεος δηλαδή...

Διαβαζοντας σε αλλα φορουμ, η κυρα δεχτηκε επιθεση και παλι απο τους επιτηδιους. Τωρα καποιος θα την πληρωση την νυφη αλλα ποιος!!!
Ενα πραμα δεν θα καταλαβουν εκει μεσα ποτε....κοβεις 1 κεφαλι βγαινουν 40....

Κατι ακούγεται για έναν μπλε δράκουλα!! Τώρα τι ακριβός θα κάνει ένας θεός το ξέρει!!!

Απάντηση: Re: Τι θα γινει με τις απαντρευτες νεες καρτες Νοβα?

Θα πετάξει φλόγες και θα σου :rofl::rofl::rofl:
:flipout::flipout::flipout::flipout::flipout::flipout:εχω σκασει στα γελια ρε φουστι μου...........ρε τον Φιλιππα ωρες ωρες δεν πεζετε ρε γμτ χααχαχχαχα