Εγώ είπα πάρει πριν λίγο καιρό (και μάλλον ακριβά στα 29 ευρώ) το all-in-one essence 4 επειδή φαινόταν ποιότικο, έλεγε ότι έχει καλύτερη εμβέλεια για μεγάλα σαλόνια (που έχει αλλά όχι και άριστη) και εκμάθηση.
Παρότι έλεγε για περίπου 100 εντολές εκμαθησης, στη 1η προσπάθεια δεν φάνηκε να χωράει παρά μόνο 20-25.
Προσπάθησα να περάσω το κοντρόλ του lifeview box και αφού πέρασα τα περισσότερα κουμπιά και άρχισα να περνάω τους αριθμούς, πήρε το (1) ή και το (2) και μετά σταμάτησε να δέχεται άλλα.
Είδα ότι υπάρχουν έκδοση 0 και 1 και εγώ αγόρασα την 1.
ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ δεν δεχόταν άλλες όσο κι αν προσπάθησα. Εν τέλει κάπου βρήκα (δεν τον έλεγαν οι οδηγίες νομίζω) έναν κωδικό που κάνει σαν factory reset και όταν ξαναπροσπάθησα πήρε περισσότερες εντολές (καμιά 35ρια) αλλά και πάλι σταμάτησε να δέχεται. Σε καμία περίπτωση δεν χώραγε τις 100 που λέγανε.
Επειδή πήρε ΣΧΕΔΟΝ όλα τα πλήκτρα του δέκτη, δεν το ξαναπείραξα με 2ο reset.
Σκέφτηκα να τον πάω για επισκευή στο ΣΕΡΒΙΣ να βγάλουν αυτοί άκρη ή να μου δώσουν τα λεφτά μου πίσω, αλλά με τόσες άλλες υποχρεώσεις... καταλαβαίνετε...
Εν πάσει περιπτώσει. Πάρα την ποιότητα και την εμφάνιση του (το είδα και φθηνότερα κάπου στα 19,99) ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΝΤΙΣΤΩ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ.
Εγώ είχα πολλά προβλήματα και σπατάλησα χρόνο (το κυριότερο) που δεν έχω.