Ποια από όλες τις εκδόσεις στο site; Μέχρι σήμερα δεν είχα ασχοληθεί με το TELE USB-300 αλλά o A1 έχει περίεργο τηλεκοντρόλ που δεν το έχω συναντήσει σε πολλούς δέκτες. Με βλέπω να χρειάζομαι και εγώ το USB-300.Δε νομίζω να έχει αυτη τη λειτουργία το ελληνικό πρόγραμμα. Στο link που έδωσα πιο πάνω θα βρεις το πρόγραμμα απο την κατασκευάστρια εταιρία. Ειναι αρκετά πιο εξελιγμένο. Μπορεις να βάλεις σε οποιοδήποτε πλήκτρο, οποιαδήποτε λειτουργία απο οποιαδήποτε συσκευή της βάσης δεδομένων.
Βρε παιδια, αυτο το USB-300 το πουλαει κανα μαγαζι στη Θεσσαλονικη?
Και σε μικρά καταστήματα το έχουν. Το πήρα από ένα συνοικιακό κατάστημα υπολογιστών.Βρε παιδια, αυτο το USB-300 το πουλαει κανα μαγαζι στη Θεσσαλονικη?
Δε νομίζω να έχει αυτη τη λειτουργία το ελληνικό πρόγραμμα. Στο link που έδωσα πιο πάνω θα βρεις το πρόγραμμα απο την κατασκευάστρια εταιρία. Ειναι αρκετά πιο εξελιγμένο. Μπορεις να βάλεις σε οποιοδήποτε πλήκτρο, οποιαδήποτε λειτουργία απο οποιαδήποτε συσκευή της βάσης δεδομένων.
Για ευκολία και ταχύτητα, προτίμησε να χρησιμοποιήσεις αρχεία IR που έχουν ανέβει στο φόρουμ
Λόγω αυτής της κακής ποιότητας δουλειάς κάποιων που βάζουν μοντέλα στην βάση δεδομένων έτσι πρόχειρα, παροτρύνω όποιον έχει το USB-300 να φτιάχνει αρχειάκι IR και αν το μοιράζεται μαζί μας.
Σε λίγες ημέρες θα ξεκινήσω έναν πίνακα για να συγκεντρώσουμε όλα τα IR μας εκεί. Ελπίζω να υπάρξει συμμετοχή :smile:
Ποια από όλες τις εκδόσεις στο site; Μέχρι σήμερα δεν είχα ασχοληθεί με το TELE USB-300 αλλά o A1 έχει περίεργο τηλεκοντρόλ που δεν το έχω συναντήσει σε πολλούς δέκτες. Με βλέπω να χρειάζομαι και εγώ το USB-300.
Αντί για νέο στίκι, σκέφτομαι στην 1η σελίδα να βάλω έναν πίνακα με λινκ προς τα αρχεία IR.
Για νέο στίκι, σκέφτομαι να κάνω ένα θέμα όπου θα συγκεντρώνουμε τις αναβαθμίσεις firmware.
Έχω ξεκινήσει να γράφω το κείμενο, έχω και έναν σωρό firmwares, αλλά πιάνουν ήδη πάνω από 1.5 GB του Dropbox μου τα αρχεία των δεκτών, οπότε πρέπει πρώτα να κάνω κάτι για αυτό.
Thanks. Καλού κακού τα κατέβασα όλα μαζί με τα manual τους! Αλλά αν έπρεπε να τρέξω κάποιο δεν ήξερα ποιο. Ήμουν ανάμεσα σε αυτό και το cable, αλλά αφού εσύ χρησιμοποιείς αυτό και δουλεύει, το βρήκαμε.Την "Version 4 - Used for all IR mode and USB mode programmable remote control,identify remote control model automatically." έχω.
Ούτε έξοδα επιστροφής προς εμάς;
Αν υπάρχουν έξοδα επιστροφής, πώς υπολογίζονται;
Νομίζω πως το συγκεκριμένο τηλεχειριστήριο έχει κάποια αξία (αν είναι όντως καλό) μόνο αν κάποιος βρίσκεται στην πόλη της Λάρισας. Αν είναι κάποιος σε άλλη περιοχή, να το στέλνει "βόλτες" για αναβαθμίσεις προσωπικά το θεωρώ τραβηγμένο...
Είναι φυσιολογικό κάθε φορά που συνδέω το TELE και ανοίγω το πρόγραμμα να είναι άδειες όλες οι μνήμες των πλήκτρων εκεί; Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα αν κάνεις sync με το TELE να χαθούν και εκεί τα πάντα. Δεν γίνεται να ανοίγεις το πρόγραμμα και ενώνοντας το TΕLE να συγχρονίζει αυτό στο πρόγραμμα τις ρυθμίσεις σου ώστε εσύ απλά να αλλάξεις κάτι αν το επιθυμείς ή να ρυθμίσεις άλλη θέση χωρίς να χαθούν τα άλλα;
Είναι πρόβλημα της 4.0.7.4 που δίνει ο κατασκευαστής του τηλεχειριστηρίου. Δεν το έχει η 3.3.0.21 της TELE.Όχι, δυστυχώς, το δοκίμασα. Το συνδέω, μου λέει "synchronizing please wait", περνάει τις 4 "ταμπέλες" που αντιστοιχούν στις σκάλες του Tele με τα σωστά ονόματα (Box, T65) κλπ. αλλά οι αντιστοιχίες των πλήκτρων μένουν κενές ότι και αν κάνω. Και αν φυσικά κάνω program το tele, σβήνονται όλα. Την έπαθα ήδη μια φορά...
Δείχνει καλό και είναι παρόμοια περίπτωση με το USB-300, ίσως και καλύτερο, αλλά δεν είναι εύκολο να το βρεις.το F.T LOR-6000 το εχει παρει κανεις ? ειναι καλο ?
http://www.digitaltvinfo.gr/index.php?option=com_magazine&task=viewArticle&id=6792&Itemid=92
Αν έχεις το αυθεντικό, μάλλον μπορείς να το περάσεις στο πρόγραμμα και να το μοιραστείς μαζί μας :smile:Εχω το teleUSB 300, θέλω να περάσω το χειριστήριο της Nova pace DS 831 αλλά δεν το βρίσκω στην βάση δεδομένων, κάποια ιδέα κανείς?
Είναι πρόβλημα της 4.0.7.4 που δίνει ο κατασκευαστής του τηλεχειριστηρίου. Δεν το έχει η 3.3.0.21 της TELE.
Όχι, δυστυχώς, το δοκίμασα. Το συνδέω, μου λέει "synchronizing please wait", περνάει τις 4 "ταμπέλες" που αντιστοιχούν στις σκάλες του Tele με τα σωστά ονόματα (Box, T65) κλπ. αλλά οι αντιστοιχίες των πλήκτρων μένουν κενές ότι και αν κάνω. Και αν φυσικά κάνω program το tele, σβήνονται όλα. Την έπαθα ήδη μια φορά...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.