Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

παιδιά γειά! συγγνώμη αν έχει απαντηθεί αλλά 1000 ποστ δεν διαβάζονται εύκολα!
σε φίλο βρήκαμε ξεχασμένο ένα silvercrest dt 33137 model urc 101. Υπάρχει κανένα manual με οδηγίες; μήπως υπάρχουν κάπου κωδικοί για διάφορες συσκευές; δουλεύει με τον pace της νοβα;
θα χαρώ αν με διαφωτίσετε με link, ευχαριστώ!

Ψάξε στο service, μήπως υπάρχει: http://www.lidl-service.com/cps/rde...searchRefresh=chgPage&rdeLocaleAttr=el&page=1

Το TELE USB-300 που χρησιμοποιούσα έχει αρχίσει να χάνει κουμπιά. Μερικά κουμπιά δεν ανταποκρίνονται πια. Δεν πειράζει, το έχω πάνω από 1μιση χρόνο. Δεν μου έχει κρατήσει κανένα τηλεκοντρόλ πάνω από δύο χρόνια. Φυσικά έχω δεύτερο προγραμματισμένο και έτοιμο για χρήση. Το δεύτερο έγινε πρώτο, οπότε έπρεπε να πάρω άλλο για δεύτερο. Ψάξιμο στο eshop.gr που συνήθως είναι η πρώτη πηγή για αυτό το τηλεκοντρόλ. Αλλά πριν καμία βδομάδα που έψαξα δεν υπήρχε εκεί. Οπότε αναγκάστηκα και το πήρα από ένα μαγαζί κοντά στην Ομόνοια που ξέρω ότι έχει. Και μάλιστα πήρα δύο γιατί φοβήθηκα ότι έχει αρχίσει να σταματάει η εισαγωγή του.
Τώρα βλέπω ότι υπάρχει πάλι στο eshop, αλλά δεν λέγεται πια TELE...
Αναζήτηση για TELE USB-300 μάλλον δεν θα δώσει αποτέλεσμα πια εκεί. Τώρα είναι πια ανώνυμο.
http://www.e-shop.gr/remote-controls-l?table=PER&category=REMOTE+CONTROL
http://www.e-shop.gr/usb-300-tv-remote-control-me-usb-programmatismo-p-PER.850050

Αλλά βλέπω και ένα άλλο παρόμοιο USB τηλεκοντρόλ εκεί. Και αυτό ανώνυμο, αν και πάνω του έχει και αυτό το λογότυπο TELE. Προγραμματίζεται με το ίδιο πρόγραμμα αν κατάλαβα καλά.
http://www.e-shop.gr/usb-100-tv-remote-control-me-usb-programmatismo-p-PER.850051

Ευχαριστώ πολύ. Θα το ψαξω!

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@kosta_y ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

@kosta_y ευχαριστώ πολύ, θα το ψάξω.

Εχω το IR-100 Προγραμματιζόμενο Τηλεχειριστήριο και.. μου χαλασε το κοντρολ του NETVIL HD3.
Στη βαση δεδομενων δεν βρισκω το αντιστοιχο μοντελο.
Θα μπορουσα να βαλω καποιο αλλο που να ταιριαζει?
Ισα ισα για ζαπινγκ το θελω.

Δοκίμασε και ένα Transmitting Search. Έτσι "ανάστησα" δέκτη το τηλεκοντρόλ του οποίου είχε γίνει κομμάτια.
Είναι λίγο χρονοβόρο αλλά μάλλον θα βρεις κάποιο συμβατό σετ εντολών.

Ενταξει το Βρηκα!
Ηταν στο "Internet κοινοχρηστη βαση δεδομενων"
Φωτογραφια δεν ανεβασα γιατι το κινητο μου ειναι παλαιας κοπης και δεν μπορω να τη στειλω στον υπολογιστη.
Εφαγα το ιντερνετ να βρω μια αλλα δεν βρηκα! (μια που βρηκα ηταν μικρη και δεν φαινοταν καλα)
Σας ευχαριστω πολυ!!!

view.php

Last edited:
To Transmitting Search πως γινεται στο usb300, δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω? Oταν εννοεις χρονοβορο?

To Transmitting Search πως γινεται στο usb300, δεν εχω καταλαβει τι πρεπει να κανω? Oταν εννοεις χρονοβορο?

Απο τη βάση δεδομένων του προγράμματος, ανοίγεις το Code Search. Στο Transmitting Search επιλέγεις κάποια απο τις βασικές λειτουργίες του τηλεκοντρόλ (On\off, Volume +\- κτλ.) και το πρόγραμμα αρχίζει να στέλνει διάφορες συχνότητες στον δέκτη, μία κάθε 4 δευτερόλεπτα. Όταν στείλει την σωστή συχνότητα και ο δέκτης εκτελέσει τη σωστή λειτουργία, δίνεις επιβεβαίωση για το συγκεκριμένο πλήκτρο και προχωράς στο επόμενο.

Μετά απο 3-4 σωστά πλήκτρα, το πρόγραμμα θα προτείνει κάποια έτοιμα σετ εντολών, τα δοκιμάζεις και βλέπεις πιο ταιριάζει καλύτερα στον δέκτη σου.

Επειδή η λίστα συχνοτήτων είναι μεγάλη, μπορεί να πάρει κανένα 20λεπτο για να βρει την πρώτη σωστή. Οι επόμενες βρίσκονται πιο σύντομα επειδή μειώνονται τα συμβατά σετ εντολών.

καλημερα ,
πως μπορω να προγραμματισω το USB-300 σε ote tv ρε παιδες

KAONMEDIA STB NS1110 ο αποκωδικοποιητης,:FSGSFGS4:

γεια σε όλους.είμαι νέο μέλος. θα ήθελα να σας ρωτήσω κάτι για το χειριστήριο usb 300. Ξαφνικά σταμάτησε να λειτουργεί, άλλαξα μπαταρίες τίποτα πάλι, όμως αν βάλω το καλώδιο usb με ρεύμα λειτουργεί κανονικά!!!! ξέρει κάποιος τι παίζει;

Έπεσε και χτύπησε. Το πιο ευαίσθητο σημείο του φαίνεται οτι είναι οι επαφές των μπαταριών. Αν πιάνει το χέρι σου και έχεις κολλητήρι, προσπάθησε να τις ενισχύσεις.

ευχαριστώ για την άμεση απάντηση αλλά ούτε έπεσε ούτε χτύπησε. πήγα να αλλάξω κανάλι και δεν ανταποκρινόταν. μάλλον θα το πάω πίσω γιατί είναι 1 μήνα. πάντως σε ευχαριστώ

Απάντηση: Re: Τηλεχειριστήρια με δυνατότητα εκμάθησης εντολών

καλημερα ,
πως μπορω να προγραμματισω το USB-300 σε ote tv ρε παιδες

KAONMEDIA STB NS1110 ο αποκωδικοποιητης,:FSGSFGS4:
Ρίξε μια ματιά στο 1ο μήνυμα αυτού του θέματος.