ΔΗΜΗΤΡΗΣ.Π
AVClub Fanatic
.....κόστιζε κοντά 1000ευρώ που ήταν πάρα πολλά χρήματα τότε.
euro το 1994....?
.....κόστιζε κοντά 1000ευρώ που ήταν πάρα πολλά χρήματα τότε.
του χρονου τον IN 83 και τα χαμπουρκερ δικα μου!!!!!!!!!!!
Το αν είναι αλήθεια να πούμε...
Μου φαίνεται πολύ ύποπτη η όλη υπόθεση. Όταν έχεις κάτι δυνατό στα χέρια σου, το διαφημίζεις. Και τα bluray player που κολλάνε; Και πια είναι η ελπίδα να ξανακάτσει στο θρόνο της; Θα βγάλει πάλι τηλεοράσεις;
Καμιά πηγή δεν γράφει το fullhd; Που το μάθανε;
Εμένα μία είναι η απορία μου: οι κούρο μας τέλειωσαν (εκτός και αν πει η ίδια η pioneer κάτι διαφορετικό). Θα σταματήσουν και τους ενισχυτές AV; Ξέρουμε; Για τα bluray player δεν μπορώ να πω ότι ενδιαφέρομαι ιδιαίτερα, με βάση την προηγούμενη τακτική της σε θέματα firmware...
Καμιά πηγή δεν γράφει το fullhd; Που το μάθανε;
τι έχουν να κερδίσουν???...θα πάρουν ποσοστά????
Εγώ δεν αναφέρομαι μόνο στο site. Απλά παρατηρώ μια δραστηριότητα προώθησης των κούρο τώρα στα τελειώματα, που πριν την απόφαση τερματισμού της παραγωγής δεν υπήρχε. Το να θέλει κάποιος να σπρώξει κομμάτια δεν είναι παράλογο. Αλλά με την καλλιέργεια ενός "κλίματος" και μιας "ελπίδας" είμαι καχύποπτος και θα την δεχόμουν αν προερχόταν από την pioneer μόνο. Διαφορετικά, είναι "φρούδα", και θα πρέπει να είμαστε εξαιρετικά επιφυλακτικοί...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.