.............Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι προς το 2012 η plasma δεν θα τραβάει......................
Το FullHD.gr κάτι έχει με τις Plasma η είναι η ιδέα μου?:chinscratch:
Last edited:
.............Δεν είναι λίγοι αυτοί που λένε ότι προς το 2012 η plasma δεν θα τραβάει......................
Το 1080p ειναι μονο η αρχη , εχουμε να δουμε ακομη 3D , 4k x 2k και αλλα πολλα στο μελλον...
Οντως το υλικο υπαρχει αρκει καποιος να ψαχνει...εδω ακομη και στην επαρχια (Ζακυνθο) και το DVD club εχει πανω απο 80 ταινιες BR...αν βαλουμε και τα mkv στην μεση χανεται η μπαλα...
Αν τελικα η pioneer κανει αυτό που αναφέρει το άρθρο μονο ως φυσική κατάληξη των πραγμάτων και έξυπνη επιχειρηματική κίνηση θα χαρακτήριζα αυτή την πραξη..Μόνο το fullhd? Πολλοί έχουν κάτι με τις plasma γενικώς....
Γιατί άραγε?
:huh2:
Φυσικα και μπορεις να κανεις αυτή τη συγκριση..Συγκρίνετε bluray με ματρόσκες και δορυφορική εκπομπή; Για εμένα είναι εντελώς μη-συγκρίσιμα πράγματα...
Αν τελικα η pioneer κανει αυτό που αναφέρει το άρθρο μονο ως φυσική κατάληξη των πραγμάτων και έξυπνη επιχειρηματική κίνηση θα χαρακτήριζα αυτή την πραξη..
Οι πλασμα δε τράβηξαν και νομιζω πως οσες εταιρίες επέμειναν σε αυτή τοσα χρονια εκαναν πολύ μεγαλη υπομονή στηρίζοντας το συγκεκριμένο προϊόν…
Εχουν περάσει πανω από δεκα χρονια που πασχίζει να περάσει την τεχνολογια lcd σε αποδοχή και το μονο που κατάφερε όλα αυτά τα χρονια ηταν μια kuro που και αυτή δεν υπερτερεί σε όλα τα σημεία έναντι των lcd…
Και μιλάμε μονο για τις kuro γιατι από εκει και ύστερα κανεις άλλος κατασκευαστείς plasma δεν ξεπερνά σε τιποτα ειδικα τις τελευταίες υλοποιήσεις των led – lcd.
Φυσικα και μπορεις να κανεις αυτή τη συγκριση..
Υπαρχουν και καλα και κακα encoding σε mkv όπως υπαρχουν καλα και κακα encoding σε original bluray.
Η απαξίωση των mkv μονο με κριτήριο ότι πρόκειται για συμπιεσμένο αρχειο δε με βρισκει σύμφωνο.
Η κωδικοποίηση των mkv εχει προχωρήσει ακομα περισσοτερο σε σχεση με τα πρωτα encoding και σημερα μονο από δικη μας κακη επιλογη θα βρεθούμε σε ένα κακο mkv encoding που θα υστερεί από το αυθεντικό.
Αντιστοίχως και οι δορυφορικές εκπομπες υψηλής ανάλυσης έχουν λογο στην σύγκριση γιατι μπορει μεν να μιλάμε για 1080i αλλα εχουμε να κάνουμε με ψηφιακές εκπομπές ( αρα μη μετατροπή αναλογικού υλικου) και φυσικα πολύ πιο ομαλή κίνηση .
Δεν είναι άλλωστε μυστικο πως πολλες φορες παρακολουθώντας hdtv αθλητικές εκπομπες η ντοκυματερ η εικονα είναι πιο αρεστή από αυτή των bd.
Mην ακουμε κουλα , τι να συγκρινεις απο ενα mkv 8 gb με συμπιεσμενη εικονα 4 φορες μικροτερη απο το το κανονικο και με ηχο μια απο τα ιδια , ειναι δυνατον στο 2010 να μιλαμε για πειρατικα format μετριας ποιοτητας επειδη δεν υπαρχουν τα κανονικα στην χωρα μας
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.