Με την διαφορά ότι η "άποψη του κάθε επεξεργαστή" που τόσο υποτιμάς έχει βελτιστοποιηθεί για να κάνει το καλύτερο σε όσες περισσότερες περιπτώσεις μπορεί. Όσο για την φωτομέτρηση, είδαμε το αποτέλεσμα όταν δεν την χρησιμοποιείς. Ποτέ μια μηχανή δεν θα τράβαγε μια φωτογραφία σαν αυτή που ανάρτησες, με αυτόματη φωτομέτρηση πολλών σημείων, που είναι η προκαθορισμένη λειτουργία.
Λάθος με λάθος έχει διαφορά. Η φωτογραφία που ανάρτησες είναι τραγικά λάθος, και αυτό βγάζει μάτι. Αμέσως καταλαβαίνει κανείς τι έχει γίνει, και την προσπερνά σαν ανάξια σχολιασμού.
Από ότι είδες, μόλις ασχοληθεί κάποιος λίγο με την φωτογραφία, αμέσως καταλαβαίνει τι έχει γίνει, ακόμα και με τον παραπλανητικό τρόπο που παρουσιάστηκε η φωτογραφία (ότι τάχα βλέπουμε τηλεοράσεις).
Όσο για το αν ξέραμε ποιο είναι, δεν το ξέραμε (γιατί δεν είχες δώσει στοιχεία), αλλά το
βρήκαμε μόλις αποφασίσαμε να ασχοληθούμε με την φωτογραφία (μετά από δική σου πίεση).
Τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό σε μια φωτογραφία.
Ακόμα όμως δεν έχω καταλάβει τον λόγο που την τράβηξες και την έβαλες.
Τι αποδεικνύει μια τέτοια φωτογραφία;
Δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τις φωτογραφίες από τα 2 συγκριτικά.
Με πολιτικούς όρους για μένα, αυτή η φωτογραφία είναι λαϊκισμός. Πυροτέχνημα αποπροσανατολισμού...
(Και δεν είναι η πρώτη φορά που ρωτάω το κίνητρο για την ανάρτηση της φωτογραφίας).
Έλα μου ντε... Μόνο εγώ το κατάλαβα αυτό...

Άλλωστε το "
EdgeLED-LCD μπροστά, Plasma πίσω..." ήταν απολύτως περιγραφικό. Αμέσως καταλαβαίνεις ότι βλέπεις ένα laptop.
Άλλωστε δεν βλέπω να δίνεις πληροφορίες όταν ρώταγα για αυτές, και σαφώς έλεγα ότι θεωρώ ότι βλέπω 2 τηλεοράσεις:
http://avclub.gr/forum/showthread.php?p=1056088185#post1056088185
Ούτε ότι δεν βλέπουμε τηλεοράσεις ανέφερες, ούτε ότι την τράβηξες εσύ.
Όσο για το πληκτρολόγιο, ναι μάτι βγάζει. Άμα βάλεις την φωτεινότητα στο 60%, και ξέρεις που να κοιτάξεις, θα το δεις. Εγώ δεν είδα κανέναν πάντως να με διορθώσει ότι δεν βλέπουμε 2 τηλεοράσεις, αλλά ένα λάπτοπ. Οπότε, τι φαίνεται; Ποιος το κατάλαβε;
Ναι, περίμενες να συγκρίνουμε 2 συσκευές που δεν είναι τηλεοράσεις με όρους τηλεοράσεων, να βγάλουμε λάθος συμπέρασμα, και μετά να μας πεις "Λάθος - οι συγκρίσεις από φωτογραφίες είναι αναξιόπιστες". Να κάναμε υποθέσεις ότι βλέπουμε μια LCD με γάμμα γύρω από το 2, ενώ στην πραγματικότητα βλέπουμε laptop με άγνωστο γάμμα (που αν δεν το έχεις πειράξει είναι 1).
Το flickering το εισέπραξες, γιατί νομίζοντας ότι βλέπω τηλεοράσεις, και με βάση ότι η μικρή θα ήταν τουλάχιστον 40άρα, η πλάσμα ήταν τεράστια. Και με βάση την κιτρινίλα και το χαμηλό φως, αναρωτιόμουν μήπως η μηχανή πέτυχε την πλάσμα στην ανανέωση μεταξύ 2 καρέ, και βγήκε έτσι η πλάσμα. Όσο περισσότερο flickering έχει η πλάσμα, τόσο πιο πιθανό είναι να την πετύχεις σε τέτοιο σημείο. Και δεν έχω πετύχει ποτέ τεράστια πλάσμα να σου πω.
Η Φουκουσίμα πήγαινε στο άλλο ενδεχόμενο: τεράστια πλάσμα που το τροφοδοτικό πρέπει να είναι κάτω από π.χ. 1000W. Με αποτέλεσμα να μην μπορεί να δώσει φως συγκρίσιμο με μια LCD, και συγκρίνεται περισσότερο με βιντεοπροβολή.
Τέλος, το αλεπουδάκι πήγαινε στο ότι προσπάθησες να με παρασύρεις, να βγάλω λάθος συμπεράσματα, για να μου πεις μετά λάθος. Αλλά δεν μπορεί η αλεπού (εγώ) να είναι 10 χρονών και το αλεπουδάκι (εσύ) 11...
Όπως βλέπεις δεν έπεσα στην παγίδα...