Χαίρομαι για εσάς κύριε Κυρίτση και το εννοώ : -)
Η διαφορά μας όμως είναι ότι δε σκέπτομαι ΜΟΝΟ την επιχείρησή μου ; -)
Αποφεύγω τις «κακοτοπιές», ξέρω να λέω όχι χωρίς να φοβάμαι το (προσωρινό) κόστος.
Όταν γράφω όμως, δε σκέφτομαι ΜΟΝΟ εμένα, σκέφτομαι –ή τουλάχιστον προσπαθώ- το σύνολο…
Αλήθεια ποιά είναι στο περίπου τα ποσοστά κέρδους στα ακριβά και πολύ ακριβά μηχανήματα;Γενικά κι ειδικά(αμερικάνικα);
Aυτος με τα Αudio Research, τα Wilson κ.α. το κανει αυτο. Τον ρωτας ποσο εχει το ταδε και επιτοπου βγαζει κομπουτερακι για την ισοτιμια της ημερας.
Βλέπετε λοιπόν ότι τα πράγματα είναι γνωστά σε όλη την αγορά. Δεν λέμε κάτι καινούργιο ή κάτι από το μυαλό μας. Πως λοιπόν το καταφέρνει ????
... Πως λοιπόν το καταφέρνει ????
γεια χαρα
θα ανεβασω εδω 2 λινκ και θα καταλαβετε γιατι πηρα το εν λογω μηχανημα απ εξω¨
εδω οι τιμες εν Ελλαδι http://www.nexusacoustics.gr/JJTESLA/JJ_TESLA_ELECTRONICS.html
και εδω απο αμερικη
http://www.divertech.com/jj.html
να πουμε οτι τα μηχανηματα ειναι απο ευρωπη και ειλικρινα περιμενα χαμηλοτερη τιμη απο αμερικη.
Ηθελα να παρω τον πρε.
εεεε τον πηρα απ εξω και ποτε δεν θα δοσω ουτε ενα ευρο σε Ελληνα εμπορο,να τα εχουν να τα βλεπουν.
Δε τους κατηγορω,καλα κανουν,οπως καλα κανω και εγω,ε?
Κι από το ίντερνετ αν το παραγγείλεις σπίτι σου θα στο φέρουν με 3-7 μέρες καθυστέρηση. Για μένα το 20% είναι σημαντικό ποσοστό.
Επίσης μην ξεχνάμε πως όλα τα προιόντα εντός ΕΕ έχουν 2 χρόνια εγγύηση, οπότε είτε το αγοράσεις από Ελλάδα είτε από κάποια άλλη χώρα της ΕΕ ο κάθε αντιπρόσωπος πρέπει να σε καλύψει και δεν χρειάζεται να το στείλεις στην χώρα που το αγόρασες.
2. Περιγράφεται ένα μαγαζί που δεν είναι δικό σας αλλά της τράπεζας.
Κ.κ Κυρίτσης και supersonic μάλλον είστε στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα ή αν έχετε ατομική επιχείρηση ή οτιδήποτε άλλο, αφορά παροχή υπηρεσίας και όχι κάτι που θα πρέπει να έχει στοκ προς επίδειξη και πώληση.
Διαφορετικά θα γνωρίζατε ότι χωρίς την τράπεζα, από το 2001 και μετά τίποτε δε θα παρουσίαζε κίνηση.
Τα αποτελέσματα φαίνονται, πόσο θα άντεχε πια η φούσκα? ; -|
Για να ξεκαθαρίσω τα παραπάνω, δε λέω ότι η σκέψη του κύριου Κυρίτση και το συμπλήρωμα αυτής από τον supersonic με βρίσκει αντίθετο.
Όμως ας συζητήσουμε στο τι συμβαίνει και όχι στο τι θα ήταν «ιδανικό»!
Το ιδανικό είναι ότι πρέπει να καταλάβουμε όλοι οτι με το τίποτα δεν γίνεται επένδυση.
Θέλει να την κάνεις με κεφάλαιο.
Σε επιχειρήσεις με μεγάλο κέρδος μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο.
Σε επιχειρήσεις όμως που βασίζονται στον τζίρο πως γίνεται;
Π.χ. μία επιχείρηση με τζίρο 3 εκατομμύρια ευρώ και μικτό κέρδος προ φόρων 5% πως ακριβώς το κάνεις;
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.