Την βοήθειά σας για συνδέσεις!

Μιχαλη, πολυμετρο εχεις να τσεκαρεις με το μπιπερ τυχον αστοχια στις κολλησεις;;
2ον. δοκιμασε να αλλαξεις το black με το shield.
3ον. κοψε το shield εντελως.
4ον. χωρις shield, βαλε το black στην θεση του.
5ον. αν δεν κατσουν αυτα, ΕΛΑ απο εδω να το τσεκαρουμε στα δικα μου!!

Ρε Βλαντ δεν εχει νοημα να τα δοκιμασουμε στα δικα σου.
Σε εσενα μπορει να δουλευει αψογα.

Το θεμα ειναι οτι με ανταπτορες δουλευει,ενω με rca to xlr οχι.
Αντε παλι εκταμιευση για xlr to xlr καλωδιο,δοκιμη με ανταπτορες μπας και κατι εγινε στο βαλε βγαλε και μετα πειραματισμους με κολλησεις!
Να γιατι ηθελα ολη την συνδεσμολογια balanced.
Aλλα ελα που ετσι δεν εχω καλο ηχο.
Παλι εμπλεξα το φελεκι μου μεσα:smash::bang:

Ρε Βλαντ δεν εχει νοημα να τα δοκιμασουμε στα δικα σου.
Σε εσενα μπορει να δουλευει αψογα.

Το θεμα ειναι οτι με ανταπτορες δουλευει,ενω με rca to xlr οχι.
Αντε παλι εκταμιευση για xlr to xlr καλωδιο,δοκιμη με ανταπτορες μπας και κατι εγινε στο βαλε βγαλε και μετα πειραματισμους με κολλησεις!
Να γιατι ηθελα ολη την συνδεσμολογια balanced.
Aλλα ελα που ετσι δεν εχω καλο ηχο.
Παλι εμπλεξα το φελεκι μου μεσα:smash::bang:

μη πας και δωσεις λεφτα παλι!!! το Σαββατο εχω ρεπο. μπορεις να περιμενεις να ερθω εγω σε σενα;;;

Λήξη συναγερμού!
Αγοράστηκε αυτό το καλωδιο
https://www.odes.gr/el/kalodia/kalo...onect-xlr/oyaide-d-xlr-class-b-1m-zeygos.html

γιατί το audioquest το έκανα μετατροπή και δεν είχα xlr to xlr (καλά εχω και πολλά μάλιστα ,αλλά βαριόμουν να ανέβω στο πατάρι και να ψαχουλευω) μπήκανε και οι αντάπτορες RCA σε xlr και όλα ήρθανε στην θέση τους.
Οπότε μου μένει να κάνω την σωστή σύνδεση στο audioquest και όοοοοοοοοταν την κανω και ξεβαρεθω να το βαλω στην θεση του.
Ενα συμπερασμα που προκύπτει ,από τις περιπέτειες του μικρού Μιχάλη στον θαυμαστό κόσμο του στερεοφωνικου ήχου ,είναι ότι αν δεν πάθεις δεν θα μαθεις:flipout:
Δεν μου περνούσε από το νου ότι κάνοντας αυτό που έπρεπε (σύμφωνα με τις οδηγίες μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες στο ΡΑ) θα είχα θέματα και θα πρέπει να αυτοσχεδιασω για να μην εχω:firstprize:

Σε αυτό το σημείο, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ασχολήθηκαν με το θέμα μου και βοήθησαν στην λύση του:a0210::firstprize:

Γιατι ο Crown τι γράφει??:flipout:
Παιδιά φωτο από το διαδίκτυο είναι,όχι τα δικα μου!
Για να τραβήξω φωτο από τα δικα μου, πρέπει να:
1)κατεδαφισω το μισό σπιτι και
2)θα ξεφτιλιστώ στα μάτια σας, αν δείτε την "μακαρονάδα " που επικρατεί από πίσω με τα καλωδια:flipout:

Πιστεψε με αυτές είναι ωραιες μακαρονάδες και η αποκτηση τους απαιτει κοπο και χρονο αποτε δεν ξεφτιλίζεσαι σε καμια περιπτωση και αφου κυρηξες και ληξη συναγερμου καλες ακροασεις να εχεις και χαιρομαι που εισαι ανησυχο πνευμα και ψάχνεσαι!!!:music-smiley-005:

Νασαι καλα φιλε μου!
Επόμενος στόχος να πάρω τα Yamaha hs7 και να ξεφορτωθώ τον τελικό και τα Dali τα οποία ουδέποτε μου κάτσανε καλά στο αυτί.
Εχω μια μικρή ελπίδα ότι ίσως σε λίγο στρώσουν και ακούγονται καλύτερα.
Γιατί (ω ναι) παρόλο που τα εχω γύρω στα τρία χρόνια είναι ζήτημα αν έχουν παίξει 20 ώρες!
Τόσο με είχε ξενερώσει ο ήχος του στερεοφωνικου μου , που άκουγα μουσική από αυτο:
https://www.whathifi.com/harman-kardon/go-play-2/review

Θα την βρεις την ακρη αρκει που ξερεις τι ζητας και τι θελεις όλα θα γινουν ! αυτή είναι και η μαγεια του συσγκεκριμενου αθλήματος να κουμπώσεις με αυτό που θελεις!!!

να ρωτήσω Μιχάλη πως ακριβώς κατέληξες στα hs7?

Με τυχαία σειρά Δημήτρη μου :
1)δεν με έχει πείσει ο ήχος των Dali
2)για αλλαγή
3)χωράνε ακριβώς εκεί που θέλω
4)τα άκουσα και μου άρεσαν πιο πολύ από τα 8αρια (ασε που αυτα δεν χωράνε)
5)εχω τα JBL και θέλω ένα ακόμα σετ ενεργά
6)είναι μέσα στον προϋπολογισμό μου
7)θέλω να αποδεσμευτεί ο τελικός α)για άλλη χρήση και β) να αδειάσει ο χώρος
8)αυτά θυμάμαι προς το παρόν!!,

Ο μόνος λόγος που κόλλησα και δεν τα πήρα ήταν η εμφάνιση τους...... .αυτό το άσπρο το γουφερ, χτυπάει στο μάτι πολύ για να το έχεις στο σαλόνι!
Το γεγονός ότι τώρα το σύστημα παίζει αρκετά καλά για τις προσδοκίες μου ,μεταθέτει στο μέλλον την αγορά τους
Αν τιναξω στον αέρα τα Dali σύντομα ,βλέπουμε.

βασικά δεν έχουν καμία σχέση ηχητικά με τα jbl
είναι πολύ ευαίσθητα με τοποθέτηση κοντά σε τοίχο.
Πού θα τα βάλεις?

Είναι τέλος, πιό μόνιτορ από ό,τιδήποτε άλλο

1)Δεν σου λέω που θα μπουνε ,γιατί θα με :violent-smiley-030: και θα μου κόψεις τη καλημέρα!! :flipout:
2)Ε γιαυτό τα θέλω...να εχω μια άμεση σύγκριση με τα JBL.:firstprize:
3)Άλλοι χαλάνε τα λεφτά τους σε γκομενες, εγώ σε στέρεα.......οπότε μικρό το κακό για μια ,ακόμα, αποτυχημενη αγορα:a0210:

(Εδώ μου έφυγε κανα 70αρι σε καλώδια και λοιπά για δοκιμές,ενώ ειχα ΟΛΑ τα υλικα στο παταρι....τι να λεμε τωρα!!:smash: )

Πες μου τώρα εσύ αν αξίζει ο κόπος σε αυτόν το χώρο να :
1)ξοδεύω χρήμα και
2)να χαλάω τη ζαχαρένια μου

μιας και το είπες τι έχεις κατά νου σε άλλη επιλογή μόνιτορ?

Attachments

• 20190918_234722.jpg
    20190918_234722.jpg
    160.4 KB · Views: 81
  • 20190918_234528.jpg
    20190918_234528.jpg
    165.8 KB · Views: 81
το thorens ειναι εκει χωμενο πισω απο κατι cd ;; dvd μηπως;; εκει που ειναι ενα πορτοκαλί πραγματακι;;
μηπως να κρεμαγες την τιβι στον τοιχο πισω της και να ανεβει το πικαπ στην θεση της;
τι λεει η συζυγος για κατι τετοιο;

@Vlad Τo Thorens ειναι σε συρταρι και το τραβαω οοοοοοοοποτε το χρησιμοποιω.
@Supersonic Tα Jbl ειναι για αλλα κολπα και θα παραμεινουν στο παταρι.