Τίτλοι τέλους για το νερό Λουτρακίου

Τωρα μιλαμε μεταξυ των εμφιαλωμενων νερων. Δεν εχω λογω να σου πω ψεμματα, ετσι και αλλιως εγω αθηνα κατοικω, οποτε εχω χορτασει χλωριο απο τη βρυση μου.

ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρω ξενο.
Εχω σταμπάρει κατα καιρούς κάτι ξένα σε διάφορα ταξίδια μου, αλλά να φανταστείς παλιότερα καλοκαίρια που ταξίδευα εξωτερικό για διακοπές έπαιρνα μαζί μου μιά 12άδα ΗΒΗ.
Αν είναι να πάρω άλλο, αν δεν βρω κάπου αξιόλογο εμφιαλωτή για λουτράκι η πρώτη μου επιλογή είναι Σουρωτή και η δεύτερη Ιόλη, αν και η τελευταία ξεφεύγει στα χρήματα.

Χεχε και εγώ έβαζα στο πορτμπαγκάζ νερά από Ελλάδα. Με την τιμή που είχε (και έχει) το νερό στην κεντρική και βόρια Ευρώπη… ειδικά κάτι ποταμόνερα που δε πίνονται….
Έφευγα γεμάτος νερά
Γύρναγα γεμάτος μπύρες
:D

Εγώ να πω την αμαρτία μου, δεν βρίσκω ιδιαίτερες διαφορές. Βέβαια δεν έχω καθίσει να πιω πχ τρεις-τέσσερις διαφορετικές ετικέτες τη μια μετά την άλλη για σύγκριση. Εκεί που κατάλαβα κατευθείαν διαφορά, ήταν στο Voss (αλλά είναι από παγετώνα και έχει τιμή αντίστοιχη ακριβής μπύρας).

Να πω και την άλλη αμαρτία μου; Ούτε και καλώδια ακούω!

χεχε κορυφαίο μπουκάλι και αναγνωρίσιμο όντος.

Να σας ρωτησω κατι???
Υπαρχει νερο που ειναι ανθρακουχο απο την πηγη???
Γιατι γραφουν μεν "φυσικο μεταλλικο νερο ανθρακουχο",αλλα δεν γραφουν"φυσικα ανθρακουχο μεταλλικο νερο".
Αρα την μπουρμπουληθρα την προσθετουν μετα????
Νομιζω οτι το μονο που υπαρχει ειναι το Ντορνα (και αυτο οχι Ελληνικο)

τι λες...

ΣΟΥΡΩΤΗ
ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ...

Τωρα μιλαμε μεταξυ των εμφιαλωμενων νερων. Δεν εχω λογω να σου πω ψεμματα, ετσι και αλλιως εγω αθηνα κατοικω, οποτε εχω χορτασει χλωριο απο τη βρυση μου.

μα δεν είπα ότι λες ψέματα.
αλλά άλλο χλώριο άλλο ιζημα.

και απο το να πίνω χλώριο, χίλιες φορές ίζημα.

Απάντηση: Re: Τίτλοι τέλους για το νερό Λουτρακίου

τι λες...

ΣΟΥΡΩΤΗ
ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ...

Έτσι. Στη Σουρωτή μου είχε κάνει εντύπωση όταν, μαθητής δημοτικού ων, είχα πιει από την πηγή. Έχουμε σπουδαία νερά, τα ξένα είναι συνήθως απλά γκαζόζες. Και η Δουμπιά έχει ωραίο, αλλά μου φαίνεται ότι το ...μπουρμπουληθρώνουν εκ των υστέρων (θα σας γελάσω)

αυτά τα δυό (ιδίως το πρώτο) είναι τα μόνα που πραγματικά σε κάνουν να χωνέψεις σε ελάχιστη ώρα...

Απο γευση ηταν απο τα χειροτερα που επινα
+1

Ειχε κατι ιδιαίτερο, δεν θυμαμαι τωρα το συστατικο.

Σε αλλους αρεσε πολυ σε αλλους (καλή ωρα) ακριβως το αντιθετο.

ΤΟ ξυνο νερο ειναι οντως πολυ καλο.
Η σουρωτη έχει πρόσθετο ανθρακικό.

Το Λουτράκι πάντα θεωρούσα ότι ήταν το χειρότερο νερό. Μόνο Κορπή πίναμε, αλλά χίλιες φορές φίλτρο + τρεχούμενο.

+1

Ειχε κατι ιδιαίτερο, δεν θυμαμαι τωρα το συστατικο.

Σε αλλους αρεσε πολυ σε αλλους (καλή ωρα) ακριβως το αντιθετο.
περισσότερο μαγνήσιο

ΤΟ ξυνο νερο ειναι οντως πολυ καλο.
Η σουρωτη έχει πρόσθετο ανθρακικό.

Το Λουτράκι πάντα θεωρούσα ότι ήταν το χειρότερο νερό. Μόνο Κορπή πίναμε, αλλά χίλιες φορές φίλτρο + τρεχούμενο.

πού το είδες αυτό?

69 βαθμοί ζέστα ,,

μπανάκι μανάκι στα ανατολικά της Αττικής

νεράκι απο το περιπτεράκι ,,

3 μέρες κατάχαμα πυρετό και έμετο το κακόμοιρο παρτσακλό Βσσιλάκι ,,

μακρια και αλάργα απο το πλαστικό το μπουκαλάκι

και βρώμαγε ρε φουστη ..

Μετά από τις μαζικές απολύσεις στην Coca-Cola, σειρά πήρε και η Pepsi... Τουλάχιστον αυτές οι πολυεθνικές "ξηγιούνται" σχετικά καλά. Άλλοι σε σουτάρουν ένα πρωί εκεί που δεν το περιμένεις.

+1 ...

Προσωπικά για μένα (χωρίς να αμφισβητώ τη γεύση κανενός που του αρέσει) δεν υπήρξε ποτέ χειρότερο νερό από του Λουτρακίου (αυτού που συζητάμε, όχι των μικρότερων).
+1

Σε πλαστικό σκέυασμα μόνο ρακί πίνω ,, γιατι έτσι την στέλνουν

νερό σαν νερό ,,

σπάνια

9 καφέδες 3 μπύρες 3 ρακες ,, 2 ουισκια

ποτέ δεν κατάλαβα αυτό με τα νερά

ποτέ !
Όταν μπεις σε ένα Super Market κάνε μια δοκιμή με 2-3 διαφορετικά νεράκια. Εκεί θα καταλάβεις την διαφορά.
Και εγώ αν διψάω δεν καταλαβαίνω διαφορές !

Οσοι ειστε στην Κρητη,ποιο νερο προτιματε?

Παντως το ηβη Λουτρακι μου φαινοταν και εμενα οτι ηταν "γλυφο", "γλυνο" ή οπως λεγεται... αλλα αν διψουσα no problem :-D

Χανιά Ρέθυμνο προτιμάνε της βρύσης ... θέλω να πω Σαμαριά.

Ηράκλειο δεν ξέρω ...

Όσο για το Λυττός . . .

Απάντηση: Re: Τίτλοι τέλους για το νερό Λουτρακίου

Για τα νερα της Κρητης..Για μενα,Ρούβας-Ζαρός-Σεληνάρι με αυτη τη σειρα.Αλλα οποιος πιει απο τις πηγες του Σπηλίου ξεχνα τις κονσερβες...Πανελλαδικα..

Βρέ σύ..!!

καμια καζανιά καλή εβγάνατε εφέτο ?

και ας τα νερά να ρέουν στο δρόμο τους

:grinning-smiley-043

Re: Απάντηση: Re: Τίτλοι τέλους για το νερό Λουτρακίου

Βρέ σύ..!!

καμια καζανιά καλή εβγάνατε εφέτο ?

και ας τα νερά να ρέουν στο δρόμο τους

:grinning-smiley-043

Αμέ!αμα θες να σου στειλω,δεκαοχτω γράδα,να πινεις να γουσταρεις!Οχι δικια μου,κολλητου μερακλη!!