Βασίλης Α.
Supreme Member
Τωρα μιλαμε μεταξυ των εμφιαλωμενων νερων. Δεν εχω λογω να σου πω ψεμματα, ετσι και αλλιως εγω αθηνα κατοικω, οποτε εχω χορτασει χλωριο απο τη βρυση μου.
ΔΕΝ υπάρχει περίπτωση να πάρω ξενο.
Εχω σταμπάρει κατα καιρούς κάτι ξένα σε διάφορα ταξίδια μου, αλλά να φανταστείς παλιότερα καλοκαίρια που ταξίδευα εξωτερικό για διακοπές έπαιρνα μαζί μου μιά 12άδα ΗΒΗ.
Αν είναι να πάρω άλλο, αν δεν βρω κάπου αξιόλογο εμφιαλωτή για λουτράκι η πρώτη μου επιλογή είναι Σουρωτή και η δεύτερη Ιόλη, αν και η τελευταία ξεφεύγει στα χρήματα.
Εγώ να πω την αμαρτία μου, δεν βρίσκω ιδιαίτερες διαφορές. Βέβαια δεν έχω καθίσει να πιω πχ τρεις-τέσσερις διαφορετικές ετικέτες τη μια μετά την άλλη για σύγκριση. Εκεί που κατάλαβα κατευθείαν διαφορά, ήταν στο Voss (αλλά είναι από παγετώνα και έχει τιμή αντίστοιχη ακριβής μπύρας).
Να πω και την άλλη αμαρτία μου; Ούτε και καλώδια ακούω!
Να σας ρωτησω κατι???
Υπαρχει νερο που ειναι ανθρακουχο απο την πηγη???
Γιατι γραφουν μεν "φυσικο μεταλλικο νερο ανθρακουχο",αλλα δεν γραφουν"φυσικα ανθρακουχο μεταλλικο νερο".
Αρα την μπουρμπουληθρα την προσθετουν μετα????
Νομιζω οτι το μονο που υπαρχει ειναι το Ντορνα (και αυτο οχι Ελληνικο)
Τωρα μιλαμε μεταξυ των εμφιαλωμενων νερων. Δεν εχω λογω να σου πω ψεμματα, ετσι και αλλιως εγω αθηνα κατοικω, οποτε εχω χορτασει χλωριο απο τη βρυση μου.
τι λες...
ΣΟΥΡΩΤΗ
ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ...
http://www.souroti.gr/pages/index.php?lang=gr&sub=10τι λες...
ΣΟΥΡΩΤΗ
ΞΥΝΟ ΝΕΡΟ...
+1Απο γευση ηταν απο τα χειροτερα που επινα
περισσότερο μαγνήσιο+1
Ειχε κατι ιδιαίτερο, δεν θυμαμαι τωρα το συστατικο.
Σε αλλους αρεσε πολυ σε αλλους (καλή ωρα) ακριβως το αντιθετο.
ΤΟ ξυνο νερο ειναι οντως πολυ καλο.
Η σουρωτη έχει πρόσθετο ανθρακικό.
Το Λουτράκι πάντα θεωρούσα ότι ήταν το χειρότερο νερό. Μόνο Κορπή πίναμε, αλλά χίλιες φορές φίλτρο + τρεχούμενο.
Βλαση ,ειναι απο φυση του ανθρακουχο???
Και στην βρυση ειναι σαν σοδα???
Μετά από τις μαζικές απολύσεις στην Coca-Cola, σειρά πήρε και η Pepsi... Τουλάχιστον αυτές οι πολυεθνικές "ξηγιούνται" σχετικά καλά. Άλλοι σε σουτάρουν ένα πρωί εκεί που δεν το περιμένεις.
+1Προσωπικά για μένα (χωρίς να αμφισβητώ τη γεύση κανενός που του αρέσει) δεν υπήρξε ποτέ χειρότερο νερό από του Λουτρακίου (αυτού που συζητάμε, όχι των μικρότερων).
Όταν μπεις σε ένα Super Market κάνε μια δοκιμή με 2-3 διαφορετικά νεράκια. Εκεί θα καταλάβεις την διαφορά.Σε πλαστικό σκέυασμα μόνο ρακί πίνω ,, γιατι έτσι την στέλνουν
νερό σαν νερό ,,
σπάνια
9 καφέδες 3 μπύρες 3 ρακες ,, 2 ουισκια
ποτέ δεν κατάλαβα αυτό με τα νερά
ποτέ !
Οσοι ειστε στην Κρητη,ποιο νερο προτιματε?
Παντως το ηβη Λουτρακι μου φαινοταν και εμενα οτι ηταν "γλυφο", "γλυνο" ή οπως λεγεται... αλλα αν διψουσα no problem :-D
Για τα νερα της Κρητης..Για μενα,Ρούβας-Ζαρός-Σεληνάρι με αυτη τη σειρα.Αλλα οποιος πιει απο τις πηγες του Σπηλίου ξεχνα τις κονσερβες...Πανελλαδικα..
Βρέ σύ..!!
καμια καζανιά καλή εβγάνατε εφέτο ?
και ας τα νερά να ρέουν στο δρόμο τους
![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.