Το chat του δικάναλου

Όταν λες στην αρχή, εννοείς μετά το unboxing τις πρώτες φορές, ή κάθε φορά στην αρχή που ξεκινάει το μοτέρ.

Γιατί εμένα τις πρώτες 10 φορές έκανε έναν αρκετά σημαντικό/τρομακτικό θορυβο όταν ξεκίναγε που σταμάταγε μετά από ένα δευτερόλεπτο, τώρα αυτό έχει μειωθεί σε ένα απειροελάχιστο τσικ, που επίσης εξαφανίζεται σε λιγότερο από δευτερόλεπτο.
Οχι καθε φορα το κάνει οταν παει να ξεκινήσει πατιναρει λιγο και κανει ελαχιστο θορυβο 7 χρόνια το εχω το πικαπ

Εχω την εντυπωση οτι δεν θα επρεπε ουτε μια φορα να κανει τετοιο πραγμα οποιο δηποτε πικαπ.
Αφού βρε πανο ειναι οταν ξεκινάει το μοτερ πανω στον ιμάντα ειναι απολυτα φυσιολογικό, βεβαια εμενα δεν κανει τον τρομαχτικό θορυβο που λεει ο μαέστρο αλλα μήπως ειναι υπερβολικό επειδη ειναι πρώτη επαφή του πικαπ με ιμαντα κίνησης

Πως το ελέγχω αυτό, οέο;

Ήλπιζα ότι ίσως να'χε μείνει κάτι από το εργοστάσιο μέσα στον μηχανισμό, κάνα αυτοκόλλητο/κόλλα/μπογιά ή κάτι τέτοιο, το οποίο έφυγε ή γυαλίστηκε μετά τις πρώτες λίγες ενεργοποιήσεις.

(θα με τρελάνετε, πάμε για τρίτο RMA μου φαίνεται!!)

• Haha
Reactions: AUDIOLYTIC
Αφού βρε πανο ειναι οταν ξεκινάει το μοτερ πανω στον ιμάντα ειναι απολυτα φυσιολογικό, βεβαια εμενα δεν κανει τον τρομαχτικό θορυβο που λεει ο μαέστρο αλλα μήπως ειναι υπερβολικό επειδη ειναι πρώτη επαφή του πικαπ με ιμαντα κίνησης
Αυτό που θεωρείς φυσιολογικό δεν το χω ξανακούσει. Κι εγώ belt drive πικάπ έχω και δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.
Αν σπρώξεις το πλατώ με το χέρι στην εκκίνηση (να βοηθήσεις το μοτέρ) κάνει θόρυβο?

Το μυστήριο είναι ότι δεν υπάρχει πια αυτός ο σαφής θόρυβος (αλλιώς θα σας έβαζα βίντεο). Πλέον αυτό που έχει μείνει είναι αυτό που λέει ο mparaxir, ένα στιγμιαίο τσικ που δε με προβληματίζει (νομίζω δε ότι το έκανε και το Drop).

Πως το ελέγχω αυτό, οέο;

Ήλπιζα ότι ίσως να'χε μείνει κάτι από το εργοστάσιο μέσα στον μηχανισμό, κάνα αυτοκόλλητο/κόλλα/μπογιά ή κάτι τέτοιο, το οποίο έφυγε ή γυαλίστηκε μετά τις πρώτες λίγες ενεργοποιήσεις.

(θα με τρελάνετε, πάμε για τρίτο RMA μου φαίνεται!!)
Σε ποια κατηγορία είσαι Moderator?

Ακριβως για τον ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ θορυβο λεω. Αλλο να κανει λιγο θορυβο ο ιμαντας.

Ακριβως για τον ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ θορυβο λεω. Αλλο να κανει λιγο θορυβο ο ιμαντας.

Εδώ να πω ότι το τρομακτικό το έγραψα με την έννοια ότι με τρόμαξε, όχι ότι χάλασε ο κόσμος. Ένα γρούτσουγρούτσου το οποίο ήταν σαφέστατα αντιληπτό (σε αντίθεση με σήμερα πχ που απλά αν το ψάξεις το ακούς)

• Haha
Reactions: AUDIOLYTIC
Αυτό που θεωρείς φυσιολογικό δεν το χω ξανακούσει. Κι εγώ belt drive πικάπ έχω και δεν έχει παρουσιαστεί ποτέ κάτι αντίστοιχο.
Αν σπρώξεις το πλατώ με το χέρι στην εκκίνηση (να βοηθήσεις το μοτέρ) κάνει θόρυβο?
Τι πικαπ έχεις ;επειδη εγω εχω project ολα τα project οταν ξεκινάει το μοτερ πατιναρει και κανει ελαχιστα σαν γραντουνισμα που στην ουσια είναι ο ιμαντας με την επαφη του με το πλαστικο πανω στο μοτέρ

Το παει παρα περα με το καθε επομενο μοντελο της. Οπως το παει και παρα κατω με τα δυο προηγουμενα μοντελα.
Για 20-23 Κ για ενα sondek δεν θα σχολιασω .
Θα το ακούσουμε όλοι πιστεύω σε μία απ τις επόμενες Εκθέσεις και θα το συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες Hi-End υλοποιήσεις που αντιπροσωπεύει ο Ορφέας και είναι τιμολογημένες ανάλογα.
Υπάρχει συνεχής εξέλιξη (δεν αναφέρομαι στο ηχόχρωμα σήμα κατατεθέν κάποιας εταιρείας),αλλά στην αποκαλυπτική λεπτομέρεια και ρεαλισμό.
Πριν 2 μέρες ,εγώ που είμαι σχετκά επιφυλακτικός με τα ψηφιακά,με πάνω από 45 επισκέψεις σε εκθέσεις ,έπαθα 'κοκομπλόκο'.
Άλλο πήγα να ακούσω και άλλο μ έστειλε..αδιάβαστο.
Επειδή στην χώρα μας αντιπροσωπεύεται από Εισαγωγέα με κορυφαία πλατό,πραγματικά θα ήθελα να το άκουγα ,έστω και σε διπλανό δωμάτιο.

Το ποσό είναι μεγάλο,αλλά αν το ακούσεις,είναι απίστευτα λεπτομερές.
και πουλάει Πάνο..το εμπιστεύονται και κάτοχοι εξωτικών πλατό με τρείς βραχίονες.(Λόγια γνωστού μου εδώ και 30 χρόνια).
Τελικά το katalyst κάνει τη διαφορά.

Τραβηξα βιντεο αλλα δεν μπορω να το ανεβασω εδώ να δείξω στον μαέστρο οταν ακουγεται ελαχιστα ενα ξύσιμο.
Βεβαια ειχε ζεσταθει ο ιμαντας γιατι ακουγα μουσική.
Οταν ειναι παγωμένο σε εισαγωγικα κανει λιγο ποιο εντονα το ξύσιμο αλλα οπως ειπα ειναι φυσιολογικό οταν ξεκινάει ο ιμάντας πάνω στο μοτέρ που ολο ξεχναω πως λεγεται αυτό το πλαστικό, εμένα το experience 2 έχει πλαστικό κοκαλινο κάτι τέτοιο τελοσπαντον

Τι πικαπ έχεις ;επειδη εγω εχω project ολα τα project οταν ξεκινάει το μοτερ πατιναρει και κανει ελαχιστα σαν γραντουνισμα που στην ουσια είναι ο ιμαντας με την επαφη του με το πλαστικο πανω στο μοτέρ

Αυτό ακριβώς άκουγα, απλά στην αρχή μετά το ξεπακετάρισμα ήταν πολύ πιο έντονο τόσο σε ένταση όσο και διάρκεια (έπιανε ένα ολόκληρο δευτερόλεπτο). Τώρα είναι κάπως έτσι, στο 1/3 της έντασης και του χρόνου.

Το παρακάτω είναι αυτό που ακούω τώρα (που θεωρώ φυσιολογικό), οπότε σκεφτείτε την ίδια φύση θορύβου, 3 φορές δυνατότερη και μακρύτερη.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Εδώ να πω ότι το τρομακτικό το έγραψα με την έννοια ότι με τρόμαξε, όχι ότι χάλασε ο κόσμος. Ένα γρούτσουγρούτσου το οποίο ήταν σαφέστατα αντιληπτό (σε αντίθεση με σήμερα πχ που απλά αν το ψάξεις το ακούς)
Βρε μαέστρο θα τους τρελάνεις εδώ χαχα. Ωραιος ετσι ακολουθας τα βηματα μου θα τους πριξεις όπως τους επριζα εγω🤣🤣🤣

Θα το ακούσουμε όλοι πιστεύω σε μία απ τις επόμενες Εκθέσεις και θα το συγκρίνουμε με τις υπόλοιπες Hi-End υλοποιήσεις που αντιπροσωπεύει ο Ορφέας και είναι τιμολογημένες ανάλογα.
Υπάρχει συνεχής εξέλιξη (δεν αναφέρομαι στο ηχόχρωμα σήμα κατατεθέν κάποιας εταιρείας),αλλά στην αποκαλυπτική λεπτομέρεια και ρεαλισμό.
Πριν 2 μέρες ,εγώ που είμαι σχετκά επιφυλακτικός με τα ψηφιακά,με πάνω από 45 επισκέψεις σε εκθέσεις ,έπαθα 'κοκομπλόκο'.
Άλλο πήγα να ακούσω και άλλο μ έστειλε..αδιάβαστο.
Επειδή στην χώρα μας αντιπροσωπεύεται από Εισαγωγέα με κορυφαία πλατό,πραγματικά θα ήθελα να το άκουγα ,έστω και σε διπλανό δωμάτιο.

Το ποσό είναι μεγάλο,αλλά αν το ακούσεις,είναι απίστευτα λεπτομερές.
και πουλάει Πάνο..το εμπιστεύονται και κάτοχοι εξωτικών πλατό με τρείς βραχίονες.(Λόγια γνωστού μου εδώ και 30 χρόνια).
Τελικά το katalyst κάνει τη διαφορά.
Το ξερω οτι πουλαει, και δεν αμφιβαλλω οτι θα'ναι καλο. Το ενδιαφερον μου για το linn και καθε linn ,σταματα εκει. Ειμαι απο αυτους που ηξερα τι θελω απο το αναλογικο μου και εδω και μερικα χρονια, νιωθω πληρης απο αυτο, οχι επειδη πιστευω οτι ειναι το καλυτερο πικαπ, αλλα επειδη κανει αυτα που θελω,και εννοω στον ηχο. Και ακριβως αυτο ειναι και το σημειο που σταματησα. Λιγο ετσι,λιγο αλλιως τα φερνω με τις κεφαλες που επελεξα . Ειχα μια θεωρια στην πορεια μου, που ηταν, η καθε επομενη μου βελτιωση, να κοστιζε λιγοτερα απο την προηγουμενη. Μεγαλη προκληση αυτο. Ενεπλεκε την αγορα και επιδιορθωση παλιων μηχανηματων. Ετσι προχωρω τα τελευταια χρονια. Το γεγονος οτι το συστημα μου παραμενει "στασιμο" (με εξαιρεση τις κεφαλες μου) για χρονια, ειναι για μενα ενδειξη οτι πλησιασα αρκετα στο δικο μου "holy grail" . Λεω το δικο μου "holy grail" διοτι δεν ειναι το ιδιο για ολους. Και απο το σημειο που εχω φερει τωρα τα αναλογικα μου, δεν υπαρχει περιπτωση να πειστω ,και το λεω αυτο με πληρη επιγνωση, ουτε απο 20Κ ουτε απο 100Κ πικαπ. Επαναλαμβανω, δεν τα υποτιμω, αλλα κυριως δεν περιμενω κατι τοσο συνταρακτικο οσο ισως να περιμενει καποιος απο πικαπ τετοιων τιμων.
Αντιθετα, εχω δει την εκφραση στα προσωπα φιλων μου με πανακριβα πικαπ, οταν ακουσαν το δικο μου διπλα στα δικα τους.

Last edited:
Μαέστρο, έχεις βγάλει τις 2 βίδες του μοτέρ που το κρατάνε "δεμένο" στον πλίνθο;
Σωστός το συγκεκριμένο μοντέλο έχει βιδες που το κρατάει δεμένο, αλλα βρε βλαδημιρε δεν θα ξεκιναγε καθόλου πιστεύω